Ясновидци/врачки - тема 25

• 213 668
  • 720
  •   2
Отговори
# 435
Искам да поясня нещо за Ина от Женски пазар,тъй като доста грубо се изказах за нея....не е моята врачка,но не е изключено за някой друг да е,защото тя говори само за настоящето  и  все пак долавя някои неща  от характера на хората  за които питаш и до там.Лидия Хаджи Димитър и Светлана Суха река  хахаха е това са  опитни и истински шарлатанки,могат  да заблудят някой нов прибягнал за първи път до подобни услуги,защото нямат база на сравнение,но колкото и да нямаш  впечатления в това отношения  тия двете са номер едно по хитрина.....Лидия  пет пъти си смени версията наблюдавайки ми реакцията,подпитваме непрекъснато,а  три месеца по-късно имах един ден в който ми беше много скучно и реших да се позабавлявам,отидох пак при нея и не  реагирах на нищо,отговарях на въпросите и отклончиво и  в краен резултат си имах една нова прогноза коренно различна от първата...като цяло е приятна шарлатанка за разлика от Светлана,която се разяри от яд като видя че не и се връзвам,тя ми говореще пълни глупости за настоящето,коренно различни от действителноста,накрая я прекъснах казах и достатъчно  не искам да слушам повече и си тръгнах.И  това са ми фаворитите ,които посочих  в предна страница -Валентин Начков и Пепа,не че при Пепа няма разминаване понякога,една приятелка беше питала нещо за дъщеря и и не стана,но като цяло прозента познаваемост доста голям.

За Лидия от Хаджи Димитър  подкрепям на пълно мнението. Абсолютна мошеничка. Подпитва и чака реакция като каже нещо и ако отречеш веднага сменя нещата. 1 час ти говори глупости за пра пра пра баби и дядовци и как ти изкупваш техните грехове. Познаваемост 0% при мен и моя приятелка с която ходихме заедно преди месец.

# 436
Привет на всички !  Отдавна следя темите,но чак сега се реших да пиша и аз ... Бих искала да попитам има ли някакви отзиви за познатата като баба Станка от Костинброд или също известна като бабата на Азис ? Една позната ходи преди дни и каза,че е останала много доволна всичко й е познала. Някой друг ходил ли е при нея? Ще съм много благодарна някой ако сподели мнение и някакви координати,че тази моя позната е ходила чрез нейна иии стана една дълга и широка. Мерси пак предварително  Hug

Мен заедно с още 2 приятелки ни заведоха при нея уж много познавала. На двете им взе по 20 лева а на мен 40 по незнайни причини. От мен поиска 150 лева да ми отключва щастието а от другата ми приятелка 300 лева. Общо взето и при трите познаваемост нямаше. Но като си тръгвахме разбрахме че не ни е гледала бабата на Азис - Станка а леля му. Останахме много разочаровани.

# 437
Аз наминавам да ви кажа,че ходих днес при Мария.Настоящето ми го каза едно към едно,даже и какво работя,както и за гадните ми колеги на работа,които ми мътят водата.Общо-взето каквото ми каза юли,го каза и сега с малки допълнения.

За бъдеще-ако стане това,което предрече,ще ви светна,но няма да е скоро.

# 438
  • София
Може ли телефона на Емилия от Пиротска, че връщах на зад в темата , но не го намерих.

# 439
  • София
Момичета здравейте! Преди няколко страници попитах дали някой знае нещо повече за Таня от Люлин? Моля, ви за мнение тези които сте я посещавали.

# 440
Аз наминавам да ви кажа,че ходих днес при Мария.Настоящето ми го каза едно към едно,даже и какво работя,както и за гадните ми колеги на работа,които ми мътят водата.Общо-взето каквото ми каза юли,го каза и сега с малки допълнения.

За Мария от Ямбол ли става въпрос?

# 441
Искам да поясня нещо за Ина от Женски пазар,тъй като доста грубо се изказах за нея....не е моята врачка,но не е изключено за някой друг да е,защото тя говори само за настоящето  и  все пак долавя някои неща  от характера на хората  за които питаш и до там.

Днес говорих с една позната, която преди ходеше при ясновидката Ина от Женския пазар и стана дума и за това.  Тя спомена, че не ходи вече при нея - много малко познавала напоследък и само, както казваш, за настоящето, а за бъдещето - нищо.  Confused

Друго, което ми каза е, че била убедена, че Ина от Женския пазар й носи лош късмет.  Shocked Не мога нищо да коментирам, само предавам мнението й по темата.

# 442

За Мария от Ямбол ли става въпрос?

За същата.

# 443
Момичета здравейте! Преди няколко страници попитах дали някой знае нещо повече за Таня от Люлин? Моля, ви за мнение тези които сте я посещавали.

Аз ходих  при нея, но от всичко предсказано нищо не се стана така както каза. Праща хората при разни ходжи и радиоестезисти. Мен мен ме прати при Ангел в Дианабад а моя приятелка в някакво село до Разлог. Общо взето и при нея няма познаваемост.

# 444
Ех от кога не съм ви чела  Crazy

# 445
  • София
Ех от кога не съм ви чела  Crazy
HugЕх, откога и аз не съм те чела!

# 446
  • София
Момичета,някой има ли информация за някаква жена или момиче,от Костинброд ,която принципно била от Модерно предградие,и гледала на кафе и вероятно Таро,защото след зададен от мен въпрос какви са картите ми отговориха,че не са обикновенни карти,поради тази причина казвам"Вероятно".Име незнам,но живеела някъде към гарата newsm78.Благодаря ,ако някой подаде инфо Hug Hug Hug

# 447
Melissa77  здравей!Преди да напиша моето мнение за някои от врачките тук естествено прочетох доста мнения по темата,твоите коментари ми направиха впечатление тъй като са много точни,конкретни и искрени.Дали е възможно да споделиш ако искаш разбира се какво се случи между вас с човека за когото се надяваше да бъдеш и позтаваш от години,събрахте ли се отново или срещна друг?Коя от всички "звезди"тук е най-близо до развръската на твоя житейски път който измина до този момент?

# 448
Здравейте Simple Smile
Аз повече чета, но не мога да не споделя възхищението си от едно младо момиче от Банско. Твърдо вярвам, че тя е дарба от Бога, защото всичко, което ми предсказа, се сбъдна и изобщо не съжалявам за похарчените пари. Това последното, защото никога не ми стигат.

Момичето е много любезно и отзивчиво, бих казала мило и добро, а за познаваемост - направо сто процента.
Ако ви интересуват координатите й - на ЛС.
Желая на всички да намерят своя човек  bouquet

# 449
Дона Голд - това момиче за какво ти позна /ако не е тайна, разбира се/ - здраве, пари, взаимоотношения... И лично ли ходи при нея, или по телефон/скайп/мейл?

Общи условия

Активация на акаунт