Ясновидци/врачки - тема 25

• 213 219
  • 720
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Скрит текст:

Ама споделете нещо конкретно де.....Познал, непознал, колко пари взел.... [/color]

Какво да споделят, като познаваемост едва ли има.
За мен ''астролог и страхотен" ми звучи като "врачка и страхотна". Всеки е чувал, ама не познава такъв. Wink

Досега тези с дата на раждане и външност не са ми налучквали конкретни неща.... Някак имам чувството, че при мен гадаят по някакви стереотипи за външност и зодия, които обаче сякаш не са точно за мен...

Не само при теб е така. Започват да "гледат" на зодии, нумерологии и следствието е манджа с грозде.  Или психологични препоръки.Не случайно се смеехме, че и кръвна група искат.   Peace
Явно не правиш разлика между астролог и ясновидец, щом пишеш подобни глупости.

Аз познавам страхотен астролог, дори страхотен е меко казано, тя е от най-добрите в Бг. Това, че на вас нещо не ви се е случило, не значи, че е невъзможно.

Внимавай какви ги дращиш. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И най-вече първо чети, преди да пишеш.
Мен, тук ме познават. Докато теб не съм те забелязвала. Mr. Green
Като познаваш страхотни астролози, пиши за тях в съответната тема.
Тук сме се наслушали и нагледали за такива...страшни. Оказват се, че или те си правят пиар, или техни приятели.
Да, познаваме ги тия астролози дето след курс при Алена примерно се правят на велики. Въобще, който остане без работа и изведнъж се преквалифицира на страшен астролог или врачка. Естествено, зависи в какъв смисъл влагаш в понятието страшен. Че повечето наистина са страшни. Да ги видиш веднъж стига за цял живот. Mr. Green Mr. Green Mr. Green 

# 196
Можете ли да ми дадете координати на човек, който лее куршум? Някъде из форумите пишеше за баба в с. Лозен, знаете ли дали все още лее куршуми и какъв е точния й адрес? Благодаря!

# 197
Вообще не съм наясно с астролозите и никога не съм посещавала такъв/ва.Там нещата ми се струват твърде абстрактни.Звездите казват,че септември има вероятност да спечелиш пари,но ако Меркурий премине в еди коя си фаза може и да не стане.Всичко това ми звучи като тинтири минтири.Пак казвам не съм запозната и мнението ми е на невежа.Това е вътрешно усещане.Друго си е леля ти Цеца или Данка или която и да е да те подхване от вратата ,а тука виждам ....и така те грабва ,нищо ,че болшинството от предсказанията не се случват никога.Важно е ,че си купуваш една доза надежда и си казваш ще чакам,ето ен брой гледачки ми го казаха ,вече ще се случи.Да ама не,и въпреки всичко пак отиваме след време за нова доза.То си е пристрастяване мен ако питате.След някой скучен изпълнен с ангажименти и битовизми месец решавам,че е време да си подаря нещо и това е посещение при някоя от моя кръг гледачки(избирателно ходя при оптимистките)Отивам там и се кефя да слушам глупости,които никога не се случват,но поне седмица се чувствам окрилена и после пак така.

# 198
  • гр.Пловдив
Привет на всички,не съм се включвала от месеци...Аз продължавам да издирвам в Пловдив нещо по-различно от имената в списъка на началната страница..Моля,ако някой има инфо да каже Praynig

# 199
Решена съм да заведа детето си да му леят куршум.
Прочетох за село Лозен в интернет и коментари на хора ,които са ходили.
Но установих,че съществуват 2 такива баби. Едната е тази ,за която се говори тук,а другата се казвала баба Велика.

Кажете сега, коя баба да издиря.
Наистина е спешно.

# 200
Скрит текст:

Ама споделете нещо конкретно де.....Познал, непознал, колко пари взел.... [/color]

За мен ''астролог и страхотен" ми звучи като "врачка и страхотна". Всеки е чувал, ама не познава такъв. Wink

Досега тези с дата на раждане и външност не са ми налучквали конкретни неща.... Някак имам чувството, че при мен гадаят по някакви стереотипи за външност и зодия, които обаче сякаш не са точно за мен...

Не само при теб е така. Започват да "гледат" на зодии, нумерологии и следствието е манджа с грозде.  Или психологични препоръки.Не случайно се смеехме, че и кръвна група искат.   Peace

Аз познавам страхотен астролог, дори страхотен е меко казано, тя е от най-добрите в Бг. Това, че на вас нещо не ви се е случило, не значи, че е невъзможно.

Тук сме се наслушали и нагледали за такива...страшни. Оказват се, че или те си правят пиар, или техни приятели.
Да, познаваме ги тия астролози дето след курс при Алена примерно се правят на велики. Въобще, който остане без работа и изведнъж се преквалифицира на страшен астролог или врачка. Естествено, зависи в какъв смисъл влагаш в понятието страшен. Че повечето наистина са страшни. Да ги видиш веднъж стига за цял живот. Mr. Green Mr. Green Mr. Green 

Мила, аз не дращя, а пиша, и списъка отгоре го имаш благодарение на мен, аз пусках някои от началните теми.
Ти имаш нужда от психолог, пишеш доста негативно и отчаяно, обърни се към такъв.
Ясновидец явно няма да ти помогне, а и както написах, всеки си заслужава ясновидеца и астролога..... Mr. Greenаз се консултирам от години с едни и същи  ясновидки и астролог, които смятам за страхотни Wink, за това и не ме срещаш много по темите, нямам нужда от нови звезди.....намерила съм хората, с които да се консултирам при необходимост.......наминавам от време  на време, за да видя какво се случва, ей така, информативно......
И прочети малко, и разбери, че има разлика между ясновидец и астролог...... а ако знаеше нещо за астрологията, щеше да си наясно, че Алена не е приемана от гилдията и въобще не я смятат за астролог колегите и.
И продължавам да твърдя, че познавам астролог от най-добрите в Бг, при нея се чака с месеци за прочит на карта, ако въобще реши да го направи, защото понякога просто отказва, и ти препоръчва колега, и цената хич не е ниска, по вашите стандарти, свикнали на без пари Wink
Успокой се, пий едно вино, или хапчета и пиши по-умерено

# 201
Вообще не съм наясно с астролозите и никога не съм посещавала такъв/ва.Там нещата ми се струват твърде абстрактни.Звездите казват,че септември има вероятност да спечелиш пари,но ако Меркурий премине в еди коя си фаза може и да не стане.Всичко това ми звучи като тинтири минтири.Пак казвам не съм запозната и мнението ми е на невежа.Това е вътрешно усещане.Друго си е леля ти Цеца или Данка или която и да е да те подхване от вратата ,а тука виждам ....и така те грабва ,нищо ,че болшинството от предсказанията не се случват никога.Важно е ,че си купуваш една доза надежда и си казваш ще чакам,ето ен брой гледачки ми го казаха ,вече ще се случи.Да ама не,и въпреки всичко пак отиваме след време за нова доза.То си е пристрастяване мен ако питате.След някой скучен изпълнен с ангажименти и битовизми месец решавам,че е време да си подаря нещо и това е посещение при някоя от моя кръг гледачки(избирателно ходя при оптимистките)Отивам там и се кефя да слушам глупости,които никога не се случват,но поне седмица се чувствам окрилена и после пак така.

Астрологията е наука и се основава на база математика и физика.
Никак не е лесна, защото иска доста качества, за да може човек да я разбере, а какво остава да я изучи или практикува..... за да си добър астролог, се иска години учене, опит и доста всестранни качества. Астрологията борави с понятия, като аспекти, които са на база разтояния/ градуси / между планетите. В астрологията всичко е точно, там няма нелогични неща

# 202
О даааа, Ина се казваше. При нея ходих преди 2 години. Познала ми е .

Била съм при ясновидката Ина от Женския Пазар няколко пъти.  Тя е интересно явление.  

Уж бях впечатлена докато не се сетих да записвам разговорите с нея и чак след риплея се  усетих колко много насочващи въпроси умело задава Ина и как моментално може да включи в прогнозата нова информация според реакцията на клиента.  Simple Smile  От една полуизречена дума или възклицание може направо да я смени Grinning  И много често небрежно вплита информация, подадена й току-що от самия клиент.  А въпроси Ина задава страшно много, включително съвсем странични, което най-малкото е отвличащо.  Има много добра памет и в прогнозите си може да използва и информация, измъкната от клиента на предишен сеанс.  

Ина познава може би за някои неща, но истински не е повече от десетина процента от всичките й приказки, останалото са хватки.  Има и голям брой тотални разминавания в прогнозите.  Но дори и за нещата които познава, ясновидката Ина често губи важното от поглед, говори надълго и нашироко за несъществени неща, "вокруг да около", дето се казва.  Grinning  Може да каже няколко верни подробности, но всичките маловажни, а истински важното да го сбърка или изобщо да го пропусне.  Това е голям проблем при нея.

Като цяло, моето мнение е, че категорично НЕ си струва времето и парите да се ходи при ясновидката Ина от Женския Пазар.  Wink

Последна редакция: пн, 25 авг 2014, 01:13 от Justem

# 203
  • гр.Пловдив
Цитат
Бях впечатлена докато не се сетих да записвам разговорите с нея и чак след няколко риплея се  усетих колко много насочващи въпроси умело задава Ина и как моментално може да включи в прогнозата нова информация според реакцията на клиента.  Smile  От една полуизречена дума или възклицание може направо да я смени Very Happy  И много често небрежно вплита информация, подадена й току-що от самия клиент.  А въпроси Ина задава страшно много, включително съвсем странични, което най-малкото е отвличащо.  Има много добра памет и в прогнозите си може да използва и информация, измъкната от клиента на предишен сеанс. 

Оооох,за съжаление повечето са такива хитрушани и маймуни,че вече нямма думи просто ooooh!
Това важи в пълна сила за прословутата астроложка Анелия Лечева-все едно бях на разпит или си говорих с комшийката...Абсолютно нищо по въпроса,който ме касаеше,освен огромно учудване как съм се докарала до това положение....егати и астролога братче.. ooooh!

Усилено продължавам да търся някое лелче или бабче да погледне на кафенце или на ръка и с 2,3 изречения да рече и отсече....

# 204
Здравейте!

Поразчетох се в темата и ми трябва малко съдействие Hug
Много имам нужда от някакви насоки, бих се доверила на някой, който гледа на таро, но и друг метод може, стига да няма ритуали, магии и други крайни прояви. От мненията тук съм се спряла на Цеца от Надежда или на Емилия- не успях да открия телефоните им, ако може някой да ми изпрати, ще бъда благодарна!  Peace Ще се радвам и да ми препоръчате някого, за територията на София и околностите.

Както съм споделила в темата за Таро картите, аз самата гледам, но много рядко и не мога за себе си, имам нужда от един страничен поглед и малко насоки, без никакви магии.

# 205
Здравейте, имам нужда от помощ. Някой знае ли гадатели от Благоевградско, искам да ида при някой проверен и надежден. От прочетено в по-старите теми, залагах големи надежди на леля Искра от с. Бистрица да ми даде консултация по тел., но тя каза, че вече не гледа по тел. и ми затвори. Незнам дали ще имам възможност да ида до там, защото съм с малко дете, затова някой ако знае за Благоевград, Разлог, Банско, ще съм много благодарна.

# 206
Емилия при мен хем позна, хем не съвсем. Обаче въпросът е малко сложен, защото тя каза, че ще имам стипендия, те вече ми бяха дали малка такава, но тя твърдеше, че цялостна и ще разбера до края на юли. Обаче, това, което всъщност ми казаха, беше, че имам много малък шанс и ще ми кажат септември. Та хем позна, хем не. Ще кажа като видя. За другата й прогноза беше, че ще се събера с моето момче по негово желание преди да замина за Гърция и когато съм вече там, ще съм сигурна във връзката ни. Е, заминавам след месец, обаче му пиша само аз, а той се държи като ледено блокче. Накрая ми стана унизително и аз се отказах от него, вече не го занимавам. Та и тази прогноза е на път да не се сбъдне... Моята приятелка трябваше да започне да излиза с нов човек до месец и половина след посещението ни. Одтават две седмици, а за някой нов нищо не съм чула.

# 207
Аз зададох същия въпрос вчера, но изглежда никой не му обърна внимание!

# 208
  • София
Аз се нуждаех спешно от леене на куршум. Тръгнах към Лозен, така стана, че съм слязла в Горни Лозен. Питах на площадчето и ме упътиха. Баба Велика била в Долни Лозен. Така че ако държите на нея, предполагам че всички я познават. Слизате там и питате! Успех!   

# 209
Скрит текст:

Мила, аз не дращя, а пиша, и списъка отгоре го имаш благодарение на мен, аз пусках някои от началните теми.
Ти имаш нужда от психолог, пишеш доста негативно и отчаяно, обърни се към такъв.
Ясновидец явно няма да ти помогне, а и както написах, всеки си заслужава ясновидеца и астролога..... Mr. Greenаз се консултирам от години с едни и същи  ясновидки и астролог, които смятам за страхотни Wink, за това и не ме срещаш много по темите, нямам нужда от нови звезди.....намерила съм хората, с които да се консултирам при необходимост.......наминавам от време  на време, за да видя какво се случва, ей така, информативно......
И прочети малко, и разбери, че има разлика между ясновидец и астролог...... а ако знаеше нещо за астрологията, щеше да си наясно, че Алена не е приемана от гилдията и въобще не я смятат за астролог колегите и.
И продължавам да твърдя, че познавам астролог от най-добрите в Бг, при нея се чака с месеци за прочит на карта, ако въобще реши да го направи, защото понякога просто отказва, и ти препоръчва колега, и цената хич не е ниска, по вашите стандарти, свикнали на без пари Wink
Успокой се, пий едно вино, или хапчета и пиши по-умерено
Този тон е малко квартален.... Едва ли всички сме толкова тъпи.

Общи условия

Активация на акаунт