Ясновидци/врачки - тема 25

• 213 197
  • 720
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Може ли да дадете повече подробности за тази Емилия?
Адрес, телефон и на какво гледа?

Мерси Heart Eyes

Емилия 0889 46 16 35 . Приема на "Пиротска", близо до Халите. На какво гледа, не помня какво са писали. Peace

# 181
Може ли да дадете повече подробности за тази Емилия?
Адрес, телефон и на какво гледа?

Мерси Heart Eyes

Емилия 0889 46 16 35 . Приема на "Пиротска", близо до Халите. На какво гледа, не помня какво са писали. Peace

Иска малко име и дата на раждане и започва да говори.

Няма тарифа. Повечето оставят по 10лв.

# 182
Има ли познаваемост?

Доволни ли сте?
 Simple Smile

# 183
За Емилия има и доволни и недоволни.Аз ходих при нея преди около месец и хич не ми даде добри прогнози Sad,но за да разбера ще трябва да почакам близо една година.Дано не е така както ми каза Praynig.Мисля че при всеки е различно,има някои които на едни познават а на други не,както е Цеца-повечето сме доволни,но  съм чела и негативни мнения за нея newsm78  bouquet

# 184
При Емилия аз ходих наскоро по отношение на здравето позна всичко , което и другите и колеги са ми казали . За работата прогнозат и също беше добра . По основният проблем заради , които я потърсих даде срокове и ще видиме дали и какво ще стане . Не е комерсиална като колегите си  . Не мога още на 100 % да кажа , че е номер 1 но времето ще покаже и дано прогнозата и да бъде вярна . При така коментираната Цеца още не съм ходила ако ми остане време ще я посетя другата седмица и ще споделя впечатленията си .

# 185
БЛагодаря ви,че ме ориентирахте.

А Емилия не е ли една жена ,която говори в рими като прави прогнозите?

Или я бъркам с друга, която също работи в този район...

Възрастна ли е или по-млада?

# 186
БЛагодаря ви,че ме ориентирахте.

А Емилия не е ли една жена ,която говори в рими като прави прогнозите?

Или я бъркам с друга, която също работи в този район...

Възрастна ли е или по-млада?

Жената, която говори в рими и е по-възрастна е Ина, която е в близост до Женския пазар.

# 187
О даааа, Ина се казваше. При нея ходих преди 2 години. Познала ми е .

# 188
Относно Емилия отново да напиша.

Относно минало и настояще се ориентира добре, но не е от тези, които говорят в най-големи детайли.

За бъдеще предстои да видим всички колко познава.

Но...тя има няколко приимущества според мен...

Има някакви способности (според мен).

Отделя по половин час и може да се пита за неограничен брой хора.

Приема в нормална обстановка и се държи интелигентно.

И накрая може да оставим 10лв.

Рядкост са други подобни от ясновидския бранш.

# 189
Благодаря ти.
То миналото и настоящето всеки си го знае,но нали ходим за бъдещето?

Ще и се обадя.

# 190
Обадих и се, каза ,че щяла да излиза в отпуск Confused

# 191
  • София
А каква е цената при Цеца?

# 192
А каква е цената при Цеца?

20 лв:)

# 193

Ама споделете нещо конкретно де.....Познал, непознал, колко пари взел.... [/color]

Какво да споделят, като познаваемост едва ли има.
За мен ''астролог и страхотен" ми звучи като "врачка и страхотна". Всеки е чувал, ама не познава такъв. Wink

Досега тези с дата на раждане и външност не са ми налучквали конкретни неща.... Някак имам чувството, че при мен гадаят по някакви стереотипи за външност и зодия, които обаче сякаш не са точно за мен...

Не само при теб е така. Започват да "гледат" на зодии, нумерологии и следствието е манджа с грозде.  Или психологични препоръки.Не случайно се смеехме, че и кръвна група искат.   Peace
Явно не правиш разлика между астролог и ясновидец, щом пишеш подобни глупости.
Астрологията е наука и направата на една карта/ хороскоп, както и прочита му се иска години учене, труд, опит и много, много......неща.
Ясновидството е дарба.
Ясновидеца Познава, астролога Прогнозира
Аз познавам страхотен астролог, дори страхотен е меко казано, тя е от най-добрите в Бг. Това, че на вас нещо не ви се е случило, не значи, че е невъзможно.
И всеки си залужава астролога и ясновидеца Mr. Green, дано ме разбрахте Wink

# 194
Здравейте Simple Smile Имам тук един телефон и име на жена, която преди време ми 'видя' разни неща от един поглед на улицата. Нито съм я търсила, нито нищо, обаче често се сещам за нея, защото ми каза много специфични неща за живота ми. От тогава смених три телефона и карти, но някак нейния номер си стои...както наскоро открих. Не съм звъняла, не знам какво да ѝ кажа, а и не желая да ми разваля магии, както искаше да направи. Пиша номера, за да разбера някой друг срещал ли се е с нея и ако да, ще ми е интересно да разбера как е минало и каква изобщо е тази личност.
(явно никой не я познава, а координатите се приемат за реклама, така че ги изтрих)

Последна редакция: нд, 24 авг 2014, 13:39 от Leaves

Общи условия

Активация на акаунт