Ясновидци/врачки - тема 25

• 213 194
  • 720
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Само да споделя за Хайрие от Боян Ботево - нищо, ама нищо не позна....пълни глупости. Случи се точно обратното на нещата, които казваше.

Аз знам, че Хайрие е добра при откриване и разваляне на магии, откриване на изчезнали хора и предмети. Май и лекуваше. За ясновидство и прогнози не е силна.

# 166
# 167
Здравейте,посещавали ли сте Беатриз, която гледа на кафе?
Доволни ли сте? Колко време продължава гледането, колко струва?

Мерси.

# 168
# 169
Аз отново да попитам къде в София мога да си направя ритуал за намиране на работа и при кого. Ще се радвам на препоръки за наистина добър и доказал се за такъе тип и не само човек.  newsm78

Това питане ме развесели много! Е - ако някой прави такива ритуали за намиране на работа - да се обади и на мен! Много ми се иска да има такова нещо...обаче би било прекалено хубаво да е истина...намирисва ми на приложна магия - правиш го и хоп - намираш си страхотна работа! Де да можеше....

# 170
Аз отново да попитам къде в София мога да си направя ритуал за намиране на работа и при кого. Ще се радвам на препоръки за наистина добър и доказал се за такъе тип и не само човек.  newsm78

Това питане ме развесели много! Е - ако някой прави такива ритуали за намиране на работа - да се обади и на мен! Много ми се иска да има такова нещо...обаче би било прекалено хубаво да е истина...намирисва ми на приложна магия - правиш го и хоп - намираш си страхотна работа! Де да можеше....

каква работа? ако е за намиране на нещо забавно и аз искам:)

# 171
Здравейте, намерила съм нова звезда и към момента съм доволна....още чакам да видя бъдещето Simple Smile но за настоящи неща доста добре.Момчето се казва Николай и е от Варна.гледа ни по скайп( на мен и 2 приятелки) 20лв по Еконт.0894665518 това е телефона.Ще ми е интересно да чуя и отзиви разбира се.Има дарба определено по моя скромна преценка Simple Smile Ако някой го интересува нещо да ме пита на лични  Mr. Green

# 172
Здравейте Момичета! Вярно, че много е писано за Цеца от Надежда, кой с положителни, кой с отрицателни мнения, но моля тези, които са се срещали с нея да се включат с актуална информация относно сбъднати прогнози и вече от дистанцията на времето да споделят дали си заслужава посещението при нея. Ще се радвам да споделите и за други, от които сте доволни, ама НАИСТИНА ДОВОЛНИ! /без реклами и глупотевини, от които никой от нас няма полза /. Благодаря предварително!

# 173
Здравей! Отиди и сама ще се убедиш, че щом напипа болната тема-веднага се намира разрешение на проблемите...все пак позна за пътуване при мен! Друго-още чакам, явно ще има доста да почакам.  bouquet  bouquet  bouquet

# 174
Здравей! Отиди и сама ще се убедиш, че щом напипа болната тема-веднага се намира разрешение на проблемите...все пак позна за пътуване при мен! Друго-още чакам, явно ще има доста да почакам.  bouquet  bouquet  bouquet
Радвам се, че се включи iorry!

# 175
Здравейте Момичета! Вярно, че много е писано за Цеца от Надежда, кой с положителни, кой с отрицателни мнения, но моля тези, които са се срещали с нея да се включат с актуална информация относно сбъднати прогнози и вече от дистанцията на времето да споделят дали си заслужава посещението при нея. Ще се радвам да споделите и за други, от които сте доволни, ама НАИСТИНА ДОВОЛНИ! /без реклами и глупотевини, от които никой от нас няма полза /. Благодаря предварително!

Аз няколко пъти споделях мнение за Цеца, но пак ще кажа:) Според мен има голям процент познаваемост. Ходила съм три пъти при нея... мисля че толкова, но не по-малко:) Поне съм записала три посещения. При второто ми ходене мисля че не позна почти нищо, или поне ми предсказа неща които е невъзможно да се случат. Все пак да кажа, че предсказанията й са напред в бъдещето. При мен това лято се случи нещо, което тя ми предсказа на 01.06.13 г. за миналото лято, което пък изключва възможност предсказанията при гледане на кафе да са за 3 месеца напред, както съм чувала/чела. Ако отидеш няколко пъти при нея вероятно няма да познае три от три пъти, което не я прави лоша гледачка:)) обиколих доста по-лоши Joy Има дарба жената, но мисля че ние малко й я развалихме с това изсипване за определен период и я поизнервихме, а и я направихме по-комерсиална...  На мен лично ми позна много неща, но не всичко или поне все още не всичко се е случило.

Дали някой ходи при жената с двете чаши кафе?

# 176
  • Пловдив
Някой да е успял да се свърже наскоро с Теменужка?  newsm78

# 177
Здравейте,да се включа и аз за Цеца PeaceАз съм я посещавала със сигурност повече от пет пъти и мога да кажа че познава,нооо наистина със сроковете е много зле ConfusedДругото което съм забелязала при нея е че е на моменти,дали зависи от нейното настроение или от нашето незнам newsm78,но е имало моменти в които не е познавала нищо.Забелязала съм че ми познава когато отида сутрин или съм си въобразила...вече незнам.Факт е обаче че си чакам още крайната прогноза и ще пиша пак PraynigПоздрави!Аз на свой ред да попитам какво стана с Емилия от Пиротска?Има ли още които са я посетили и мнения?  bouquet

# 178
  • София
И аз се интересувам от Емилия от Пиротска.Мисля утре да и се обадя да си запиша час .Та ако има нови мнения за нея бих се радвала да прочета отзиви.

# 179
Може ли да дадете повече подробности за тази Емилия?
Адрес, телефон и на какво гледа?

Мерси Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт