Ясновидци/врачки - тема 25

• 210 454
  • 720
  •   1
Отговори
# 480
  • бургас
Здравейте на всички.

Както доста от вас и аз дълго време четях форума преди да се регистрирам. Момента настъпи с поредния проблем Simple Smile

Аз обаче не търся разрешение на проблема, а успокоение и някой да ми каже в каква посока да поема, за да изплувам от блатото, което също би могло да се тълкува като решение на моя проблем.

Сега по темата:
И аз като колежката jb66 търся чевек на който да се доверя от Пловдив. Знам и съм наясно, че не на всички и на 100% познават.
@jb66 ако намериш гледачка / врачка / ясновидка в Пловдив или около Пловдив моля те пиши - тук или на лично. Може да се разберем и заедно да отидем.

Въпреки многото негативни мнения за Искра и Сирма (имам предвид, че не познават по телефона) все пак им звъннах. И двете бяха единодушни за проблема ми, въпреки, че Искра каза, че това няма да е за последно. На Искра срока е месец - месец и половина, а на Сирма е до 4 месеца (и ако искам да ускорят нещата, да се обърна към нея или нейна колежка по мой избор). До тук добре - има припокриване на мненията Simple Smile Остава да изчакам още около 4 месеца и да видим какво ще стане.

Утре имам записан час при Нели (Пловдив). Ходила съм при нея преди 8 години, но не беше защото имам проблем, а защото ми предстоеше заминаване в чужбина. Жената това го позна и без да й го казвам. За тези, които следят форума знаят, че тя е нумеролог и гледа на карти. За съжаление обаче тогава не си записах какво ми каза и не помня нищо. Пращала съм приятелки при нея - едната от тях беше очарована и каза, че е познала всичко, а другата не искаше да каже какво й е наговорила, но била казала само лоши неща. Това обаче не означава, че не е познала (както и че е познала). Ще имам повече информация за Вас, мили дами (и господа ако има), след като се видя с нея и може би след периода, който тя ми каже за решението на проблема ми.

Писах на Емилия, но не ми отговаря. Прочетох във форума, че има здравословен проблем. Така че и тук ще почакам малко ... преди да говоря с нея.

Смятам да потърся и Ани (Пловдив). Виждам както хубави така и не толкова хубави отзиви. Моля за коментар на някой който има по-пресни резултати.

Има една жена в Кючук Париж (Пловдив) около Камела, която говори с мъртвите. Чудя се дали имате нейни координати. Познавам хора, които са ходили при нея, но за съжаление не пазят телефонен номер. Има добра слава и това което каже (което кажат мъртвите) ставало.

Моля за координати и на Фатме от с.Тънково. Прерових целия форум, както и интернет, но не намерих. Много искам да отида при нея въпреки, че е далеч, а сега не ми се отдава възможност за път. При първа възможност ще я посетя. Има добра репотация, а и е свързана донякъде с проблема ми - редсказвала е неща по този въпрос. Искам да чуя на мен какво ще ми каже по въпроса при една лична среща.

Чудя се дали при Величка от с. Катуница да не отида, но мненията са твърде противоречиви - не просто познава малко или много, а или всичко познава или е абсолютна лъжкиня. Моля някой, ако има по-богат опит с нея да сподели.

Мисля, че е това засега. Ще пиша когато имам повече информация Simple Smile

при Фатме от Тънково ходих 3 пъти през годините,при мен никаква познаваемост,нищо от трите пъти не се сбъдна

# 481
Здравейте на всички.

Както доста от вас и аз дълго време четях форума преди да се регистрирам. Момента настъпи с поредния проблем Simple Smile

Аз обаче не търся разрешение на проблема, а успокоение и някой да ми каже в каква посока да поема, за да изплувам от блатото, което също би могло да се тълкува като решение на моя проблем.

Сега по темата:
И аз като колежката jb66 търся чевек на който да се доверя от Пловдив. Знам и съм наясно, че не на всички и на 100% познават.
@jb66 ако намериш гледачка / врачка / ясновидка в Пловдив или около Пловдив моля те пиши - тук или на лично. Може да се разберем и заедно да отидем.

Въпреки многото негативни мнения за Искра и Сирма (имам предвид, че не познават по телефона) все пак им звъннах. И двете бяха единодушни за проблема ми, въпреки, че Искра каза, че това няма да е за последно. На Искра срока е месец - месец и половина, а на Сирма е до 4 месеца (и ако искам да ускорят нещата, да се обърна към нея или нейна колежка по мой избор). До тук добре - има припокриване на мненията Simple Smile Остава да изчакам още около 4 месеца и да видим какво ще стане.

Утре имам записан час при Нели (Пловдив). Ходила съм при нея преди 8 години, но не беше защото имам проблем, а защото ми предстоеше заминаване в чужбина. Жената това го позна и без да й го казвам. За тези, които следят форума знаят, че тя е нумеролог и гледа на карти. За съжаление обаче тогава не си записах какво ми каза и не помня нищо. Пращала съм приятелки при нея - едната от тях беше очарована и каза, че е познала всичко, а другата не искаше да каже какво й е наговорила, но била казала само лоши неща. Това обаче не означава, че не е познала (както и че е познала). Ще имам повече информация за Вас, мили дами (и господа ако има), след като се видя с нея и може би след периода, който тя ми каже за решението на проблема ми.

Писах на Емилия, но не ми отговаря. Прочетох във форума, че има здравословен проблем. Така че и тук ще почакам малко ... преди да говоря с нея.

Смятам да потърся и Ани (Пловдив). Виждам както хубави така и не толкова хубави отзиви. Моля за коментар на някой който има по-пресни резултати.

Има една жена в Кючук Париж (Пловдив) около Камела, която говори с мъртвите. Чудя се дали имате нейни координати. Познавам хора, които са ходили при нея, но за съжаление не пазят телефонен номер. Има добра слава и това което каже (което кажат мъртвите) ставало.

Моля за координати и на Фатме от с.Тънково. Прерових целия форум, както и интернет, но не намерих. Много искам да отида при нея въпреки, че е далеч, а сега не ми се отдава възможност за път. При първа възможност ще я посетя. Има добра репотация, а и е свързана донякъде с проблема ми - редсказвала е неща по този въпрос. Искам да чуя на мен какво ще ми каже по въпроса при една лична среща.

Чудя се дали при Величка от с. Катуница да не отида, но мненията са твърде противоречиви - не просто познава малко или много, а или всичко познава или е абсолютна лъжкиня. Моля някой, ако има по-богат опит с нея да сподели.

при Фатме от Тънково ходих 3 пъти през годините,при мен никаква познаваемост,нищо от трите пъти не се сбъдна

Благодаря ти за отговора! А все пак намират ли ти се нейни координати?

# 482
Писах, писах, и накрая някак си успях да изтрия всичко...
На needhelp искам да кажа, че не бих се доверила на прогноза на леля Искра, направена по телефона-точно преди 2 г. й зададох въпрос за конкретно събитие, което тогава предстоеше в края на м. октомври 2012 г. Даде прогноза, обратна на това, което се случи. Да ми беше казала, че не гледа по тел. , че не може да "види" конкретното събиие-щях да я разбера, но тя беше категорична, уверена, че нещото ще се случи.
До Таня Динева-струва ми се необходимо да се успокоиш и да си дадеш малко време, за да премислиш нещата. Всички имаме своите житейски загуби в някакъв момент. Аз лично вече съм убедена, че е важно КАК ще ги приемем. Например-неочаквана тежка болест на близък човек-едни се втурват да помагат, да го обгрижват, да го успокоят и утешат, друг намира хиляди поводи, за да се покрие, поставяйки личното си спокойствие на първо място... Карма-приемам я не като наказание, по-скоро урок, който трябва да научим, да понесем изпитанията достойно, да запазим състрадание и човечност...

# 483
Здравейте дами и тук-таме господа! Хайде и аз да изляза с един тривиален въпрос! НЯКОЙ ДА Е ЧУВАЛ ИЛИ ДА ИМА МНЕНИЕ, ИЛИ НЯКАКВИ КООРДИНАТИ НА ЕДНА ГОСПОЖА НА ИМЕ УЛЯНА ОТ СОФИЯ? Искрено и лично....благодаря предварително!   bouquet

Последна редакция: чт, 09 окт 2014, 16:00 от MayaN

# 484
Здравейте дами и тук-таме господа! Хайде и аз да изляза с един тривиален въпрос! НЯКОЙ ДА Е ЧУВАЛ ИЛИ ДА ИМА МНЕНИЕ, ИЛИ НЯКАКВИ КООРДИНАТИ НА ЕДНА ГОСПОЖА НА ИМЕ УЛЯНА ОТ СОФИЯ? Искрено и лично....благодаря предварително!   bouquet

Преди много време някой само спомена за нея, без да даде повече информация.Ако се не лъжа, тогава беше в Младост въпросната.

# 485
И аз знам че въпросната Уляна е от Младост,но нямам координати.Назад в темите някой мисля беше побликувал телефон.

# 486
Да, и аз видях че във втора тема една дама е питала за нея, но пък никъде не срещнах телефон!  Cry Била изключително сопната и груба, но .....някак си това не ми пука на чист български и ще го преглътна, само искам да ме приеме, ако разбира се се добера до нея!

# 487
Да, и аз видях че във втора тема една дама е питала за нея, но пък никъде не срещнах телефон!  Cry

Нещо  насочи ли те  към тази операторка или просто така?

# 488
Да, и аз видях че във втора тема една дама е питала за нея, но пък никъде не срещнах телефон!  Cry

Нещо  насочи ли те  към тази операторка или просто така?

Ryannn, учила съм по философия, че няма случайности....ами тогава значи миналата седмица съм се намирала на точното място - едно кафе, Рим, пиех и пушех и не случайно чух на съседна маса разговор на чист български....там се споменаваше въпросната госпожа...платих и се обърнах към съседите, да ама не! Бяха си тръгнали девойките! Нищо, ще я търсим взаимно! Благодаря предварително, ако някой знае телефона й - моля да го пусне на лични, че все пак....знаете какво се получава после!   bouquet

# 489
  • бургас
Здравейте на всички.

Сега по темата:

Благодаря ти за отговора! А все пак намират ли ти се нейни координати?

съжалявам мила,обаче изтрих номера й, нямаше смисъл да го държа,при положение че познаваемост беше под нулата

# 490
needhelp, Нели Мицева мисля че е доста приличен вариант. Сподели ни моля те първоначалните си впечатления утре, след като мине консултацията с нея.

При мен, както и преди съм писала имаше много точна познаваемост за едно важно нещо. Това, което ми каза беше обратно на реалността, която приемах и на мнението на нейните колежки. Оказа се права.

Предстои да видя дали прогнозите ѝ за много важни неща за мен ще се сбъднат. Това ще стане обаче след месеци.

При всички случаи обаче мисля че по редица причини е удачно да се пробва с нея, отколкото с някои други особено в Пловдив и региона.

# 491
Ще се радвам да бъдат споделени и отзивите за Валентин Начев от съфорумката, която писа, че ще го посети днес.

# 492
Дадоха ми телефоните на Дора Пенева от Варна, за която попитах скоро, но все още никой не е споделил впечатления.

Номерата са:

0886 056 563

0894 53 22 70.

# 493
  • Пловдив
Ще  чакам мнение за Нели от Пловдив .

# 494
Хайде, няма ли вест от начковци? Че ми се сърбят ръчичките.

Общи условия

Активация на акаунт