Ясновидци/врачки - тема 25

• 210 449
  • 720
  •   1
Отговори
# 555
  • София
В окултната литература има и как да се предпазваме. Wink Wink Wink
А това, че на някого му е станало нещо, съвсем не значи, че е от викане на духове. Wink  Peace

# 556
А това, че на някого му е станало нещо, съвсем не значи, че е от викане на духове. Wink  Peace

Случаят , за който говоря,  касае такава баш ситуация.Инак, всеки да си действа тъй както окултната литература и разумът, с който разполага му нашепват.

# 557
  • София
Скрит текст:

Случаят , за който говоря,  касае такава баш ситуация.Инак, всеки да си действа тъй както окултната литература и разумът, с който разполага му нашепват.
Абсолютно!!! Hug Heart Eyes

# 558
Хора, от какво ви е страх? Не се заяждам, питам! Peace Peace Peace
едит: На мен ще ми е страшно интересно, ако наистина мога да се "свържа" с някой мой починал човек. Не толкова за да ми каже нещо за мое бъдеще, а за него в сегашно състояние. Peace
В окултната литература се говори за т.нар "прилепване", след подобни сеанси,  на повикани духове и всякакви entities-далеч не винаги добронамерени.Една позната имаше такава беля.Не е особено  весело.
Чудя се, обаче, доколко пък ще е вярна получената информация, защо починалите ще знаят бъдешето ни, особено пък ако не са знаели много за нас и преди ..изобщо-много мъгливо е това.
Би ли разказал за твоята позната.Какво се е случило?

# 559
  • София
Скрит текст:
едит: На мен ще ми е страшно интересно, ако наистина мога да се "свържа" с някой мой починал човек. Не толкова за да ми каже нещо за мое бъдеще, а за него в сегашно състояние. Peace
В окултната литература се говори за т.нар "прилепване", след подобни сеанси,  на повикани духове и всякакви entities-далеч не винаги добронамерени.Една позната имаше такава беля.Не е особено  весело.
Чудя се, обаче, доколко пък ще е вярна получената информация, защо починалите ще знаят бъдешето ни, особено пък ако не са знаели много за нас и преди ..изобщо-много мъгливо е това.
Без да опитаме, няма как да знаем. Както писах, за мен не толкова  е интересно бъдещето ми. А това, което биха казали за тяхното състояние.
Изследователка си падам. Laughing Wink

# 560
Скрит текст:
Без да опитаме, няма как да знаем. Както писах, за мен не толкова  е интересно бъдещето ми. А това, което биха казали за тяхното състояние.
Изследователка си падам. Laughing Wink
На мен ще ми е интересно дали ще може да ме убеди в "контактьорските" си умения,тъй като до момента никой не успя.

Последна редакция: нд, 12 окт 2014, 11:24 от potrebitel 26

# 561
За тази Пепа ли се чака толкова много? Sad Уфф

Пепа | 0887 775 073 |  София,Хаджи Димитър
Може ли по някакъв друг начин да се свържем с нея?

Валентин Начков само с телефонче ли разполагаме? Не можах да открия никаква информация за него в нета.
Да точно за тази Пепа става въпрос,ако ви е спешно я помолете да ви вмъкне някъде,ноооо да си знаете,не ще ви е необходимо достатъчно търпение-много се чака,може час а може и пет Simple Smile За Валентин кой каквото можа написа...вижте назад в страниците сме го коментирали.Телефона му го има горе в класацията.

Здравейте,

Най- накрая успях да намеря координати на Виолета от Пловдив. Телефона е 032 22 11 913. Приема на бул. "Никола Вапцаров" - кв. Кичук Париж. Който ходи с автобус : от централна гара в Пловдив се отива на спирката на градски транспорт, която се намира срещу гарата. Автобусите, които ходят до адреса са  -  24; 116; 16; 17; 7. Слиза се на спирка "Канела" - срещу спирката по диагонал е блока : блок №78, ет.8. По мои спомени отстрани на блока има детска градина.

По мой съвет : много добре помислете, преди да отидете, кой починал човек ще извикате. Според мен има значение.

Успех на тези, които решат да отидат при нея и моля, да споделите след това впечатленията си Simple Smile
Номерът е несъществуващ,моля те провери отново цифрите

# 562
За тази Пепа ли се чака толкова много? Sad Уфф

Пепа | 0887 775 073 |  София,Хаджи Димитър
Може ли по някакъв друг начин да се свържем с нея?

Валентин Начков само с телефонче ли разполагаме? Не можах да открия никаква информация за него в нета.
Да точно за тази Пепа става въпрос,ако ви е спешно я помолете да ви вмъкне някъде,ноооо да си знаете,не ще ви е необходимо достатъчно търпение-много се чака,може час а може и пет Simple Smile За Валентин кой каквото можа написа...вижте назад в страниците сме го коментирали.Телефона му го има горе в класацията.

Здравейте,

Най- накрая успях да намеря координати на Виолета от Пловдив. Телефона е 032 22 11 913. Приема на бул. "Никола Вапцаров" - кв. Кичук Париж. Който ходи с автобус : от централна гара в Пловдив се отива на спирката на градски транспорт, която се намира срещу гарата. Автобусите, които ходят до адреса са  -  24; 116; 16; 17; 7. Слиза се на спирка "Канела" - срещу спирката по диагонал е блока : блок №78, ет.8. По мои спомени отстрани на блока има детска градина.

По мой съвет : много добре помислете, преди да отидете, кой починал човек ще извикате. Според мен има значение.

Успех на тези, които решат да отидат при нея и моля, да споделите след това впечатленията си Simple Smile
Номерът е несъществуващ,моля те провери отново цифрите

Извинявам се! Сложила съм една двойка повече. Телефона е 032 211 913

# 563
Какво стана с момичето от Банско,някой ще дава ли инфо?

# 564
Здравейте, мили дами!

Вчера бях при жената с двете чаши, която се окза, че не от Борово, а от Красно село Simple Smile

Определено познава доста неща на кафе, че дори и на карти. Вижда доста неща, но доста от тях не тълкува, а просто казва какво вижда или пита дали има такова нещо.

Тя не иска предварително да й се разказва нищо, но и като пита не иска да я подвеждат, за да я проверят.

При мен позна доста неща на карти или аз си мисля така - хора с пъстри очи, светлокоси, тъмнокоси и т.н. Разбира се задаваше въпроси от сорта на "Гледаш към пъстроок. Познаваш ли такъв човек?". Задава въпроси, за да се ориентира по-добре в ситуацията, което не означава непременно, че си измисля. Моето лично мнение е, че задава въпросите, за да знае какво да говори за хората, които излизат на картите - т.е. бизнес партньори или хора в личното обкръжение. Така вместо да каже сключване на брак ще каже сключване на договор с бизнес партньор. Обяснява и картите - как ги тълкува и в какви комбинации. На карти тълкува всичко, което вижда.

На кафе вижда много неща - числа, букви, цветове на коли, както и дали са комбита или не, болни органи и т.н. Някои неща ги тълкува, а други само казва, че ги вижда. Например, ако види буква "А" пита дали се сещам за хора с буква "А" в името или фамилията, но само толкова. Не всички букви, които видя ги разтълкува. Нещата, които не успях да свържа с нищо само ги споменава като казва например: "Виждам кола комби. Кой е с комби?", но не следва тълкуване. Има обаче и много точни попадения!!! Каза например, че вижда прегъната жлъчка, а баща ми го бяха оперирали от това два дена по-рано.

Като заключение бих казала, че жената си я бива. Задава въпроси, но за да се ориентира по-добре какво да говори. Все пак всеки от нас отива по определен повод, не може да се изтересувам от разрешаване на житейска ситуация, а тя да ми говори за бизнес Simple Smile

Жената също така е реалист. Сама каза да не очаквам, че е разтълкувала всичко на 100% правилно и да чакам да се случи всичко. Каза, че е добра в краткосрочен план без да се ангажира с конкретни срокове, тъй като аз попитах за срокове.

Конкретно за моя въпрос каза, че зависи от мен. Имам две възможности и аз трябва да избера. Така каза и Нели Мицева.

Ще изчакам да мине известно време и ще видя какво ще се случи с нещата, които ми каза, тогава ще мога да ви кажа до колко познава за бъдещи ситуации.

# 565

Здравейте,

И на мен ми стана интересно....
Въпреки, че аз единствено имам един дядо починал, но оттогава са минали 23години.
Всички други, слава Богу, са живи и здрави.

Била съм на 3г и 1/2, едва ли си спомням каквото и да било, за да позная дали наистина е той.... Sad

# 566
Беатрис, която гледа на кафе и беше хит в началото на годината в темата е била днес спри Гала.

http://play.novatv.bg/programi/na-kafe/460651?autostart=true

# 567
Здравейте момичета,
Обадих се на Дора Пенева и си записах час за 4ти ноември, тогава ще бъде в София, беше любезна и спокойна жена.....След като я попитах ми каза, че отделя на човек по около 30- 40 минути, като при всеки е индивидуално, разбира се, и трябва да носим снимки за хората, които искаме да питаме. След като се видя с нея ще пиша.
 Да сте живи и здрави.

# 568
Здравейте момичета,
Обадих се на Дора Пенева и си записах час за 4ти ноември, тогава ще бъде в София, беше любезна и спокойна жена.....След като я попитах ми каза, че отделя на човек по около 30- 40 минути, като при всеки е индивидуално, разбира се, и трябва да носим снимки за хората, които искаме да питаме. След като се видя с нея ще пиша.
 Да сте живи и здрави.

И аз говорих с нея миналата седмица и ми каза същото. Таксата ѝ вече била 40лв., но няма ограничение на въпросите, които се задават и броя на хората, за които е пита.

Впечатленията ми също са, че е любезна и интелигентна. Категорично не работи от разстояние.

Моля те, след посещението си да ни споделиш обстойно тук първоначалните си отзиви.

# 569
Здравейте момичета,
 Да сте живи и здрави.

И аз говорих с нея миналата седмица и ми каза същото. Таксата ѝ вече била 40лв., но няма ограничение на въпросите, които се задават и броя на хората, за които е пита.

Впечатленията ми също са, че е любезна и интелигентна. Категорично не работи от разстояние.

Моля те, след посещението си да ни споделиш обстойно тук първоначалните си отзиви.

Разбира се, че ще пиша  Simple Smile
Интересно ми е да ли някой е бил вече при нея, но никой не пише.

Общи условия

Активация на акаунт