Последна ваканция преди голямото начало (набор 2007) - 5

• 33 548
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
  • Перник
Нашата раница е черна, с пламъци и кола  Simple Smile

Като говорим за ваксини, ние нали правихме БЦЖ в средата на юли. Още е червено и леко подуто. Калоян казва, че при допир го боли. Вече мислим да навестим личната, нормално ли е да е така след толкова време?  newsm78

Калоян след тетраксима повръща и вдигна температура. Като бебе след аналогичната ваксина (тогава май не беше тетраксим) отново повръща. Лекарката ни тогава твърдеше, че не е от ваксината...

# 346
  • В светлината на слънцето
Дъждец, аз съм купувала някои неща от Лидл, не са никак лоши. Флумастерите им например са далеч по-добри от Фабр Кастел като качество. Имат хубави скицници, които са нужния формат, много листове и на супер цена. Листовете им обаче са бели, гладки, тоест не са акварелни - за акварел трябва друг тип хартия. И други неща съм вземала, не са лоши. Peace
Ваксината я сложихме отдавна и да си призная не помня нищо. Но не е имал някаква реакция, щом не помня. Thinking Октомври ще правим мантуто, да мине суматохата покрай записването и да е по-спокойно - така се разбрахме. Тогава ще мине и на мерки и теглилки. То дотогава може да мине и 140 см диването, като гледам как върви работата. ooooh! Всичко му окъся. ooooh!

# 347
Ако става въпрос за ваксината на 6 год., при Стефи се поду леко крачето и и' беше схванато.
SvetlaK имаш предвид БЦЖ-то бито в рамото нали? И при нас е зачервено, кога стои като коричка, кога леко гнояса, но мед. сестрата ме предупреди, а и от други мами разбрах че било нормално толкова дълго време да е така. Нашето е бито края на м. Май.
За несесерите - подариха и' на Стефи с ластици, ами наистина не е удобно за фулмастерите, много трудно влизат. За моливите няма проблем. Според мен е хубаво моливите да са в такъв несесер, защото са предпазени от чупене. Замислям се да и' купя още един несесер от този тип, който Морена е показала. Има такъв тип в серията на раницата.

# 348
  • Варна
Благодаря за отговорите, момичета  bouquet
Засега нямала оплаквани девойката (с баба си са в момента). На нея й я биха в ръката обаче, не в крачето...
За несесерите - ние взехме от серията на раницата - има 2 ципа, мек. В едното отделение ще самоливите за рисуване, а в другото отстрани има ластичета (4-5) за сивите моливи и място за гумичка, острилка, ножичка. Ще видим в движение дали ще трябва още един, но засега не мисля да купувам.

# 349
  • Перник
SvetlaK имаш предвид БЦЖ-то бито в рамото нали? И при нас е зачервено, кога стои като коричка, кога леко гнояса, но мед. сестрата ме предупреди, а и от други мами разбрах че било нормално толкова дълго време да е така. Нашето е бито края на м. Май.

Точно това имам предвид. В момента стои като коричка, миналата седмица изглеждаше като гноясало. И аз имам спомени, че е нормално, но мъжът ми е една паника...а и майка ми - "заведете го на лекар, не е нормално това"...  Twisted Evil

lulumba, да са ни живи и здрави големите деца. Калоян беше 130 см. през юни...и 23 кг., което било в нормата. Накарах лекарката да повтори 3 пъти, за да запомни тати, че не му е кльощаво детето  Mr. Green

Несесер не сме купили още, подариха му един за рождения ден, не е зле да вземем да го намерим, че тогава Калоян го "подреди" някъде, щото не бил играчка Simple Smile

# 350
Светле, нашият е категорично кльощав - я има 25 кила, я - не. ooooh! Важното е да са ни живи и здрави децата. Peace

# 351
  • София

Точно това имам предвид. В момента стои като коричка, миналата седмица изглеждаше като гноясало. И аз имам спомени, че е нормално, но мъжът ми е една паника...а и майка ми - "заведете го на лекар, не е нормално това"...  Twisted Evil

Абсолютно е нормално. На Боби му е като зачервена пъпка с лека коричка отгоре. Правена е Юни месец.

# 352
  • на Мелмак
Привет  Grinning

Да се похвая с тази раница от днес за каката :

http://www.herlitzbg.com/popup.php?id=58&pageno=1022

Много ми хареса Crazy

С баща й ходиха да склада на Херлиц - последната била , не са взели пособия и тетрадки , че са само на едро , та ще отидем и до Метро за тези неща.

Униформата е поръчана - има само за допълване разни неща и да разместим стаята на децата , за да е удобно бюрото за първолчката , че в момента не на най-удобната позиция.

Чета ви шишета - и това ще търся - всъщност направо ще поръчам.
Мен ме тресе по-голяма треска от момата  Laughing

Хубав ден на всички  Hug

# 353
  • Sofia
Ети, честита ви раница, със здраве да се ползва!

Аз поръчах екипа за физ. възп. и гуменките, та покрай тях и копмпл. потници и зимно яке, та и безплатна доставка намазах. Simple Smile
Якето и потничетата, ако искате да видите. Simple Smile

Скрит текст:

Харесах си комплект кутии и контейнерчета за храна BPA, PVC, Lead & Phthalate free, отивам с тях да се заема. И шишето де. Simple Smile

# 354
Morenka, страхотни са. От къде ги поръча. Моята си има зимно яке. Трябва нещо междинно да взема.

# 355
  • Sofia
Благодаря, Мимка!  От George/ASDA са.  
Аз и още едно яке ще взема. За есента имам - памучни суитчери, ватирани, пларени, двоен полар, а и пухенки.  Grinning

# 356
От офиса потвърдиха че разликата в диаметъра на шишетата  Equa е много малка.
Нико е с два несесера - един с ластици и един цилиндър с цип. В първия са моливи пастели /фулмастри не им искат/във втория оборотните неща.

# 357
Аууу, Морена, якето е невероятно. Със здраве да си го носи. Hug

# 358
  • Sofia
Благодаря, ЛулуHug

# 359
Морена, може ли да дадеш линкове към екипа за физическо и якето?

Благодаря за отговорите за Лидл. Мисля от там да напазарувам каквото мога.

Раницата на Херлиц е прекрасна.

Общи условия

Активация на акаунт