Последна ваканция преди голямото начало (набор 2007) - 5

• 33 551
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
Lulumba мерси за споделения опит. Нямаш ли наблюдения за големината на 600 мл-литровите?
На топер... не ми излиза цена.

# 331
Lulumba мерси за споделения опит. Нямаш ли наблюдения за големината на 600 мл-литровите?
Няма цена, трябва да си намериш дистрибутор, той ще ти го продаде. Лятото имаше някаква промоция и двете шишета ми излезнаха по 17лв. май. Нашите са зелени и с други капачки.

# 332
Някой  може ли да ми каже от къде да купя хубав детски ръчен часовник /за момче/ И будилник също.

# 333
  • Sofia
Ако ибея ти е вариант например:
- комплекти - http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p3984.m57 … +Set&_sacat=0

- будилници - http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw=Boys+Watch+And+Alarm+Cloc … t=0&_from=R40|R40&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR4.TRC2.A0.H0.Xkids+Alarm+Clock+&_nkw=kids+Alarm+Clock+&_sacat=0

- ръчни часовници - http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw=kids+Alarm+Clock&_osa … t=0&_from=R40|R40|R40&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1311.R1.TR11.TRC1.A0.H2.Xkids+w&_nkw=kids+watches&_sacat=0

# 334
  • София
Няма цена, трябва да си намериш дистрибутор, той ще ти го продаде. Лятото имаше някаква промоция и двете шишета ми излезнаха по 17лв. май. Нашите са зелени и с други капачки.

На Тапперуеър гоелмите бутилки са по 23 лв. някъде. Лятото имаше промоция 2 шишета за 34 лв., но са от бразилската серия (зелени с жълти капачки, които са с по-малък отвор отгоре). Аз си взех такова шише. Мисля, че често правят такива темачитни промоции, намери дистрибутор и той ще ти каже повече.

# 335
  • В светлината на слънцето

sky, не съм виждала по-големите и нямам идея нито как изглеждат, нито как са като размери/големина. Предполагам, че диаметърът е сходен, а са по-високи. Но не съм сигурна. newsm78

# 336
Благодаря ви! Все пак доверявайки се на положителното мнение на Лулумба поръчах 600 мл  с надеждата и да влезе в страничния джоб на хубавата раница.

# 337
  • В светлината на слънцето
Благодаря ви! Все пак доверявайки се на положителното мнение на Лулумба поръчах 600 мл  с надеждата и да влезе в страничния джоб на хубавата раница.

След като го получиш и провериш дали влиза или не, предполагам, че има опция да го върнеш в рамките на законовите 7 дни (ако нещо ти се размине като размер или друго не ти пасне). Peace Не проверих, но би трябвало да има. Аз изобщо не се замислих, а веднага поръчах, че наистина отдавна дебна за него за такова шише, но все попадам на едни розови, момичешки или пък от големия размер, а исках да е точно от малките.  Peace

# 338
Шишетата на EQUA, които съм виждала на живо у една позната, ми се струва, че ще влязат в страничен джоб. Приличаха на малко по-широки бебешки шишета.
Гледам, че в Лидл са пуснали ученически материали. Дали ще са качествени?
Много ми е наблизо, хич не ми се разкарва до Метро и се чудя дали да не взема тетрадка, моливи и други от там. Някой купувал ли е минали години? А несесерите са разгъващи се. Дали ще са удобни?

# 339
  • Sofia
Дъждец, аз съм купувала от Лидл (на мен пък никой магазин, особенно Метро, не ми е близо, все на разстояния с кола Wink) и съм доволна. От там например преди време купих престилка и мушамичка за рисуване, които сега ще ползваме.
За несесерите с ластици съм чела, че доста деца се затрудняват да пъхат моливите/фумастрите... и се бавят. Моята Гушкан също не предпочита такъв.
Аз съм се спряла на такива с два/три ципа или един, не от кръглите, а тези имитиращи кутия.
Ето такива:

Първият тип ми е фаворит.  Simple Smile

# 340
А има ли твърди несесери, като кутии, които да седят изправени? Замислям се за такъв за цветните моливи.

# 341
  • Sofia
Вела, само като този първия съм виждала, който да е като кутия. По-голям такъв например - не. Не знам за това ли говориш де.  Thinking

# 342
  • Перник
Привет, много сте изписали, докато ние почивахме, не успях да ви изчета. Видях, че сте обсъждали тоалетите за първия учебен ден. Калоян ще бъде с черен панталон и риза, ако намеря хубаво и не-скъпо, ще му купя и сако. Дрехите не са купени специално за повода, купувах ги за завършването на предучилищната, където обаче не успяхме да ги облечем - тържеството беше ужасно недоразумение, на което децата трябваше да са с дънки и тениски  Rolling Eyes
Вчера купихме раница http://www.parvolache.com/product.php?id_product=1731 такава, но с друга картинка и 90 ст. по-евтино  Mr. Green Не смятах да давам толкова пари за раница, обаче тази  хареса на цялото семейство, а пък продавачката успя да ни омотае колко е хубава, как е последният ни шанс, защото още през май се били изчерпали най-хубавите, че, видиш ли, хич не е скъпа...

# 343
  • Варна
Привет, девойки Simple Smile
Ние днес ходихме на ваксина (ама не на Манту, а на тетраксим, че още не я бяхме сложили). Държа се геройски малката, дори физиономия не направи като я бодна лекарката. Гледаше много съсредоточено иглата как се забива в ръката й ooooh!. После, разбира се, намекна че заслужава червена точка за геройството Simple Smile Лекарката я претегли и премери - 120 см/21 кг. Кога порасна това дете  Heart Eyes.
да не забравя да попитам и вас - имахте ли някакви проблеми с тази ваксина - подуване, температури? Лекарката каза, че е безобидна, ама те винаги така казват... Забравих да я питам дали може да се мокри ooooh!
Моля някой да сподели опит!
Хубав ден от мен Simple Smile

# 344
  • София
Това е ваксината на 6 г., нали? Нямаше проблем с нея синът ми, нашата ЛЛ традиционно си казва, че в деня на ваксинация да не се мокри.

SvetlaK, нашата раница е същата, но картинката е с робот  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт