Последна ваканция преди голямото начало (набор 2007) - 5

• 33 050
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
Имаме бюро и купихме въртящ се стол без подлакътници. Висят и краката, но пак е по-добре от другите столове, които имаме вкъщи.
За комплект анцунг се чудя. Ще изчакам да видя какво ще каже г-на по физическо. Тя не обича да носи и кара само със клинове. Харесала съм един модел тип клин, бях пускала май линк и не искам да стане като реклама да го пускам пак. Ако някой иска ще покажа.

# 466
Аз търся долнища за много клечави деца. Ако някой е купувал/поръчвал нещо много ще съм благодарна да сподели, че долнищата са ми голям проблем, все им падат.

vela, с теб се запознахме, на РД на Лъчито  Simple Smile

Аха,  Laughing Имаш ли снимки от РД?
Скрит текст:
Мога ли да сменя името  във фейса, че е на мъжа ми? Ако може как става, някой да ми обясни, къде ли не гледах и не успях да го сменя.  Embarassed

# 467

Скрит текст:
Мога ли да сменя името  във фейса, че е на мъжа ми? Ако може как става, някой да ми обясни, къде ли не гледах и не успях да го сменя.  Embarassed
[/quote]Отваряш си дневника. На корицата в долния десен ъгъл има "Дневник на дейностите". Като задържиш на него ти пада меню, от там "Настройки на дневника". Отваря се нов прозорец, горе в ляво цъкаш на "Общи" и там ти дава възможност да редактираш името си. Надявам се да съм обяснила правилно. Simple Smile

# 468
  • Sofia
О, Дъждец, домашен
Скрит текст:
е до толкова, че не е забъркан с подсладител (в купешките винаги кофти такъв, не че иначе няма и добри) и оцветители. Та купувам билков плодов чай и го проготвям в къщи.  Grinning

Екипът, който аз взех (пък и показах/линкосах... те да видите к'ва дума само Mr. Green)  е 100% памук, ако не ви спира черният му цвят. Мойто гардже е бяло/светло и му отива.  Grinning

О, Мимка, от това ти обяснение ще пробвам и аз да се възползвам. Мерсаж! Simple Smile
Вела, с теб съм значи.  Laughing

# 469
  • София
Колко много сте писали  Crazy
Но прочетох всичко.

Телефон и джобни пари няма да даваме в първи клас.
Училището имат собствена кухня и всичките хранения за деня се осигуряват от там.
Същото важи и за учебните материали. Досега не съм купила нито една тетрадка или химикал.
Раницата също отпадна, тъй като всичко ще стои в училището и на практика няма да ни трябва.
Имаме две раници за спорт, най-обикновени меки, в които си носи екипа по плуване и карате, когато ходи на тренировка. Та дори да се наложи да взимаме нещо от училището, то ще е съвсем леко и ще си ползваме това, което вече имаме.

За облеклото - и при нас е голям проблем намирането на панталони и дънки. Младежът е клечав като комар и тези панталони, които се водят размер за възрастта му, му стоят или като торба, като се стегнат ластиците, или падат откровено, когато ластици няма. Чудя се кога ли в БГ ще се светнат най-накрая да произвеждат или да внасят размери Slim?
Добре, че поне ще имаме униформа, която ще е шита специално според мерките на детето, иначе в чудо щях да се видя за първия учебен ден.
Маратонки имаме два чифта и няма да купувам засега. Единствено ще се наложи да вземем някакви кецове за физкултура, както и отделно за каратето.
За анцузи - бяхме купили миналата година няколко долнища от Джъмбо. Оказаха се много хубави - памучни, здрави и с добър ластик. С тях основно ходеше на карате, горнище не ни трябваше, само тениска. Сигурно пак така ще процедирам и тази година, стига да има от същите долнища в Джъмбо.

Много благодаря за отговорите за Мантуто! Бяха ми полезни и на мен, тъй като все още не сме навършили заветните 7г. и се бях приготвила, че трябва веднага да се направи мантуто, едва ли не на следващия ден след РД-то  Laughing

И като казах РД - приготвяме се за него. Днес поръчах тортите - една за вкъщи и една за ДГ. Младежът сам си ги избра.

Благодаря, Maryse, за включването в групата на ФБ  Hug

# 470

Скрит текст:
Мога ли да сменя името  във фейса, че е на мъжа ми? Ако може как става, някой да ми обясни, къде ли не гледах и не успях да го сменя.  Embarassed
Отваряш си дневника. На корицата в долния десен ъгъл има "Дневник на дейностите". Като задържиш на него ти пада меню, от там "Настройки на дневника". Отваря се нов прозорец, горе в ляво цъкаш на "Общи" и там ти дава възможност да редактираш името си. Надявам се да съм обяснила правилно. Simple Smile
[/quote]

Златна си, хиляди благодарности!  Hug

Днес пак купих някои неща. Ходих до уайкики, купих две пижамки по 8 лв. и едно долнище на анцуг, а от НМ едни дънки и поларен суитчър. Ходих специално  да купя  сак за плуване, но се оказа ,че още не е дошъл и не е ясно въобще дали ще бъде наличен. ooooh!  В Лидъл ще има интересни неща другата седмица, ще отида да ги видя.

Последна редакция: чт, 28 авг 2014, 23:17 от vela

# 471
  • София
За комплект анцуг, мисля, че тук някой беше дал линк (дано не го приемете за реклама, но не познавам човека зад профила),
Скрит текст:

Борис получи за РД такъв комплект, много ми харесва, сега се чудя дали има смисъл да му взема още един или да взема само долнища.

# 472
  • В светлината на слънцето
И аз слагам допълнителни ластици и на двамата, когато има нужда. То иначе всичко им виси. А ако ги взема по-малки, тогава са къси. Няма угодия.
st.Dobri, чудни са кларковете!  Peace Да си призная, не детенце, ами и аз бих носила такива.  Blush

# 473
И аз слагам ластици.  Преди малко правих това упражнение на анцуга и дънките. Никол уж не е много дебела, а толкова трудно и намирам дънки. Сега има два чифта / нови/, които ще трябва да ги скъсявам, понеже са и дълги. Ако ги купя да са и добре на дължина ,просто не влиза в тях. Тесни са и.
Не мога да и намеря и гуменки, вечно я стягат на пръстите, днес беше с едни тип балеринки и за 5 мин. се сдоби с два мазола. Направо ще се побъркам вече. Tired

# 474
Калина пък има проблем с клиновете и джегинс.
Ако са и добре на дължина, то са и широки горе. Но вече ги шият ластика за самия плат...и няма как да стесниш ластика. (

# 475
  • В светлината на слънцето
Maryse, да, много е гадно. Каката е фен на клиновете и е голяма мъка да нацелим нещо точно. Обикновено купувам за по-малка възраст, за да й стои опънат, но пък тогава е с дължина 7/8. На нея обаче тази дължина повече й харесва от до глезените.

# 476
  • Sofia
Мдааа... на Гушкан пък почти всички панталони са с регулиращи ластици и за къде без тях.   Simple Smile
А и споменатите от Мирама ластици има на клиновете и', но общо взето не са ни проблем те.

И да ви покажа красота от днешната ни разходка! Грозното патенце. Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 авг 2014, 00:13 от Morena

# 477
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
..
st.Dobri, чудни са кларковете!  Peace Да си призная, не детенце, ами и аз бих носила такива.  Blush

Wink само ако си 35.5  Hug

ние сме на другия полюс  Blush ако става на ширина, значи трябва да му режа крачолите, нали след една възраст вече няма с ластици на талията  Blush

подходящи панталонки взех от асдата Simple Smile точно като униформените - ще си има резервни; купих и два ватирани пуловера (сивички), ризи си има, тениски също.
като цяло е подготвен, но ще наглеждам магазините.
гуменки за физическото не съм взела - не знам какви са им изискванията. казаха, че ще имат плуване и фитбол, плуването лесно, изкара курса и плува като риба, има си и всичко необходимо, но с фитбола не знам какво ще е Simple Smile ако трябва ще му взема пак клин, "да не му се сучат шортите" Laughing

# 478
  • София
Аз взех долнище от Уайкики за 10 лв. Малко е плътен (с пухкаво отвътре), но поне не е с връзки, а с ластик само и не му пада, че и той е доста клечав. За маратонки / гуменки ще изчакам да видим какви ще са изискванията. Чудя се дали тези от линка ще стават за спорт? http://asda.scene7.com/is/image/Asda/5053425076988?hei=1800& … details_George_rd
Някой взимал ли е, удобни ли са?

За флумастерите на Херлиц - взехме пълен комплект, но не съм ги пробвала. По - късно ще ги пробвам и ще кажа при мен как е.

# 479
  • ГОре на черешата...
Кати, благодаря за линка, харесах един екип, дано да има нашия размер  bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт