Последна ваканция преди голямото начало (набор 2007) - 5

• 33 038
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
Пари не смятам да давам, до лавката няма да ги пускат, ще слагам плод за закуска.
Изпуснах ви и аз, писала съм за добавяне към групата във ФБ.
Анцузите от Лидл и аз смятам да ги погледна, но дали са с тесен ластик долу или ще се наложи да й го подгъвам. newsm78

# 481
  • София
Телефон и джобни няма да давам в първи клас. Храната е осигурена в училище, така че няма да носи. Вода от диспенсер и чашки за еднократна употреба има също - така че и това отпада като носене.
Ще бъде с униформа, така че няма да мисля за тоалет за първия учебен ден, защото ги искат с нея.
Анцуг има униформен също, но може и да играе физическо когато е топло и с клинче и тениска. Гуменки купих за физическото в салона - според мен са по-удобно за игра в салон от маратонките.
И моята щерка е клечава и е голям зор със панталоните - стават и само тези с регулиращите ластици и т.нар. супер слим модели. Иначе за униформата добре че я шият по детето, че иначе щеше да е голям проблем - примерно полата и в талията е като за размер 116 см, а дължината и е на ръст 134 см. Мерките на щерката са 129 см и 21 кг.
Профилактичния картон от личната с ваксините вътре го направихме още края на юли, за да избеген лудницата септември - сега остава само да го занесем в училище. Манту правихме още май месец.
Девойката още е при баба си на село, но в края на другата седмица съм си пуснала отпуска и ще ходя да я прибирам вече за първия учебен ден. То време не остана до тогава - само 2 седмици. Много бързо ще мине от то.

# 482
синът ми е супер слаб-последните няколко години му взимам джинси и дънки от карфур-супер тесни са, пролетта имаше някаква промоция по 7лв бяха
долнища взимам с ластик в кръста и на глезените - стоят по-добре  Peace

# 483
  • Sofia
Чудя се дали тези от линка ще стават за спорт? http://asda.scene7.com/is/image/Asda/5053425076988?hei=1800& … details_George_rd
Някой взимал ли е, удобни ли са?

Аз нали (показвах ги по-напред) взех такива - момичешки.
За спорт... до толкова колкото ще спортуват в час по физическо и то в първи клас - идеални са.
За удобството - невероятно меки и удобни. Носила е Гушкан такива (визирам подметката), прекрасни са.  Heart Eyes

# 484
  • София
Морена, видях аз, че по - напред показва подобни, но ми се струват показаните от мен по - грубички. Май ще взема да поръчам. Мерси  bouquet

# 485
Аз гледах екипите на Лидл, но не ми хареса материята. Не харесвам такива изкуствени, залагам на памучно, или поне нещо по-свястно. А мислех от там да купя.
Тъкмо бях харесала и в Спортс директ страхотен екип...обаче се оказа, че ще ни е голям. Излизаше 10-12паунда долнище и горнище, ако някои се интересува ще му дам линк да си поръча.
За ръст над 125-130см. са добри.

Може ли да споделиш кой е екипа от спортс директ  Hug

# 486
  • тук-там
Здравейте момичета, и аз да се включа в темата.
Дъщеря ми ще бъде първи клас засега сме купили само раницата и тоалета за 15.09. ще изчакаме РС следващата седмица.
По темата за телефона в момента съм и дала един стар (без екстри) да може да и мине мерака да звъни през половин час на всички налични номера и мисля да остане с него и в училище.
За  джобните ще давам малка сума от  1-2 лева. Тя досега беше на предучилищна в училище и въпреки безплатните закуски повечето деца си купуваха от лавката, а безплатните си ги носеха в къщи.
И все пак всичко зависи от модата, която ще се наложи в класа.

# 487
  • София
Момичета, записвам се в новата темичка набързо. Да спомена само, че утре мислим да пазаруваме за бъдещия първолак. Ще пиша по- подробно след това.

# 488
  • Перник
И аз пуснах заявка за фейсбук групата  Peace

# 489
  • София
И аз пуснах заявка за фейсбук групата  Peace
И аз току що.  Peace

# 490
  • София
Божее,току-що ми се обади директорката на училището,за да ме подсети за РС на 03.09.
Какво добро впечатление ми направи този жест  Simple Smile

# 491
  • В светлината на слънцето
Лони, при нас също има вода от деспенсър (във всяка класна стая имам предвид), но аз от доста време не пия такава вода и не давам и на децата да пият, освен в краен случай. Причината е, че случайно видях в какви камиончета я извозват, как после "мият" използваните бутилки и с какво ги пълнят. Sick Повече не се докоснах до вода от диспенсър. При това говоря за една от най-известните марки такава вода. Sick Затова и пълня шише с домашна чешмяна вода. Peace
Да се похваля - пристигна шишето на Сашо, супер е! Party
Момичета, аз временно ще ви изоставя, че заминаваме да прибираме домочадието и покрай другото да направим (евентуално) едно кратко последно моренце по съседски. Да видим бъдещият ученик дали е проявил желание да тръгва на училище. Mr. Green

# 492
  • Sofia
Зира, добре дошла!  Grinning
Диди, и при нас звънят по гсм. Simple Smile
Лулу, честито ви шише!
Това, което описваш, звучи толкова обичайно за държавата ни...
Затова гледам да е колкото може повече домашно всичко. Знам, че и матриалите не са читави, но все пак.
Сиси, успешен пазар утре!

Аз като се прибера в Сф, ще поръчам тетрадките (по 5бр.) и ше прегледам наличностите в къщи. И вечерта отивам на РС, да видим дали и какво ще изскочи за купуване.

Последна редакция: пт, 29 авг 2014, 12:15 от Morena

# 493
  • София
Божее,току-що ми се обади директорката на училището,за да ме подсети за РС на 03.09.
Какво добро впечатление ми направи този жест  Simple Smile

Наистина показва загриженост и отношение към първолаците и техните родители.

Нашата РС е на 9.09 и сериозно се замислям дали да не заведа и първокласника на нея, за да се запознае с учителката, да види класната стая и училището отвътре. Струва ми се, че това ще е полезно за адаптацията му на новото място.

Като стана дума за шишета за вода, това е нашето

http://www.karrimor.com/karrimor-tritan-water-bottle-550ml-78715 … ?colcode=78715869

Харесва ми, че е BPA free, но ми се струва доста големичко по обем. Надявам се да не тежи на детето.

# 494
 Inanna откъде в бг мога да си поръчам такова шише
към този сайт правят ли се групови поръчки  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт