Последна ваканция преди голямото начало (набор 2007) - 5

• 33 058
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
Аз специално и отделно бюро не съм купувала.
А и Калина има малка масичка със столчета, на които и е удобно да пише.
Каквото и бюро да взема, това означава висок стол, а не нея и висят краката от наличните в къщи. Според мен няма да и удобно да стои така продължително време, а и то със сигурност не е.
Ще изчакам да видя как ще е с домашните и къде ще и е удобно да пише.

# 451
  • Sofia
HI, добре дошла!  Grinning Grinning

Мирама, писах ЛС, но ме няма в групата май?! Толкова съм "боса" с тоя ФБ..., че току виж и не съм разбрала.  ooooh!
И да предложа нещо, ако може (технически)... хубаво би било при имената ни във Фбто да има и никовете ни от тук. На мен опредлено ще ми е по-добре така, да свържа едното с другото.  Simple Smile

Тони, бюрото е бившето на брат и' на Гушкан, но столът ще е категорично не въртящ, при положение, че топка не ни пасне. Не бързаме за сега.
Малка маса и столче и Гушкан има - икейски, но и' е ниско вече за по-дълъг престой.

Да споделя две теми, които следя. Може би интересни за тези, които ще пращат храна на децата си.
Кутията за закуска.
Идеи за домашна храна за ученик.

# 452
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 купих такива (тъмно сини) за училище

Скрит текст:
Confused прекалено му е пухкаво крачето и му стягат точно на шевовете  Confused не мисля, е ще се разпънат  Confused

# 453
  • София
Джобни няма да даваме - нямат лавка, не могат да излизат от двора на училището. Телефон ще има.

st. Dobri , много хубави обувки, харесвам такъв тип. Но моят момък все още не може да се връзва  ooooh! И гледам да купувам с лепки, което е вече по-трудно, тъй като носи 35-36 номер. Но му заредих сега от Спортс-а 2 чифта маратонки.

Аз за група във Фейс-а не съм много навита, защото тук ще замрат нещата, а аз не бих могла да следя и на двете места нещата (на работа е забранен Фейс-а).

# 454
  • София
Привет,
Май е крайно време да се включвам по-често в темата,че предимно наблягам на четенето.
Чанта поръчах в комплект с два несесера.Ето тази е:  http://avgusta.net/product/2772/uchenicheska-ranitsa-pulse-anatomic-kitty.html .Девойката сама си я избра,надявам се да останем доволни.
Мобилен телефон има,ще го носи в училище/повечето деца  от класа ще носят/ На родителската среща по класове класната каза,че до 12.20ч,когато свършват часовете няма да се ползват телефоните.Поне като за начало,ще посещава занималнята,дано учителката е добра,в противен случай ще я спра,тъй като имам възможност да си организирам нещата и да съм си у дома следобяд.Кака й беше при същата преподавателка до четвърти клас и ходеше на занималня,където учителката също беше страхотна.Детето ми изгради страхотнинавици за самоподготовка,научиха я да обича книгите.Слава богу,извадихме късмет!!!
За джобните-няма да й давам,защото учителката не ги пуска да ходят до лафката.
За първия учебен ден тоалет няма да взимам-ще си бъде с униформата.Няма търпение да я облече!
Лека вечер на всички засега!

ПС.Изпратих молба за присъединяване към групата.

# 455
  • Sofia
Аз за група във Фейс-а не съм много навита, защото тук ще замрат нещата, а аз не бих могла да следя и на двете места нещата.
Аз както писах и по-напред, се надявам това да не се случи.
Групата там я разбирам като място (тайна стая), на което ще можем да споделим нещо, което не бихме искали да  четат всички (знайни и незнайни) тук - инфо, снимки и т.н. Иначе на две места и да не ми забраняват не мога да бъда и не искам. Аз оставам тук, там ми е за изключителни случаи.  Simple Smile  Не че се виждам в списъкана членовете там де.  Wink  Но пък виждам останалите (одеве бяха 12, сега са вече 15...)трябва ли да се самопоканя/присъединя?! 

# 456
Морена, пусне отново искане за присъединяване,  понякога не се виждат. Или ви драсни на лични и ми дай профила си.

# 457
  • Sofia
Мирама, имаш ЛС от по-рано.

# 458
Ей, много бързо затворихте групата. Пуснах покана , на името на мъжа ми е
Скрит текст:
Ники Добрев, а на снимката е Никол

Днес ви изтървах и много сте изписали.

st. Dobri
ох, кларковете са разкошни. Много обичам такива обувки.

Последна редакция: чт, 28 авг 2014, 21:20 от vela

# 459
Морена, как правиш домашен студен плодов чай?

Аз купих екип от Лидл, несесер на Херлиц и разни пастели имоливи. Несесерът на Херлиц е пълен, но фулмастрите хич не са хубави.

Трябват ми спортни обувки за всеки ден и се чудя откъде да купя. Изпитвам отвращение от обикаляне по молове. Днес даже ми мина през ум да взема и тях от Лидл, ама ми се сториха не много качествени за всеки ден.

Тоалет също няма специален. Има две нови рокли, но са без ръкав и не си представям септември да е с тях. Миналата година бяхме с якета на откриването.
Хич не ми се обикаля и купува рокля, която така и така няма да я носи зимата.

# 460
  • ГОре на черешата...
Днес купих суичер и анцунг /на българската фирма Даймънд - много съм доволна от екпите им, на Калоян не е мръднал 2 години, а пера всяка седмица/ и се сетих, че и малък несесер кръгъл с цип ще трябва - за ножичката, лепилото, пръчиците, та взех и такъв, същият дизайн /Херлитц/ като големия.
Зъбчето в крайна сметка го извади зъболекраката, използвахме намалението, че ММ имаше час. не фъфли, предполагам като падне и другото ще почне.

Пролетен дъждец, изненадваш ме за флумастрите - цяла година рисува с тях и още си пишат идеално.

# 461
Аз гледах екипите на Лидл, но не ми хареса материята. Не харесвам такива изкуствени, залагам на памучно, или поне нещо по-свястно. А мислех от там да купя.
Тъкмо бях харесала и в Спортс директ страхотен екип...обаче се оказа, че ще ни е голям. Излизаше 10-12паунда долнище и горнище, ако някои се интересува ще му дам линк да си поръча.
За ръст над 125-130см. са добри.

# 462
  • София
Аз търся долнища за много клечави деца. Ако някой е купувал/поръчвал нещо много ще съм благодарна да сподели, че долнищата са ми голям проблем, все им падат.

vela, с теб се запознахме, на РД на Лъчито  Simple Smile

# 463
Честно казано, и аз не ги харесах много заради материята, но не знам къде да ходя да търси други. Има два дебели памучни и този ще ни е резервен и за по-топло време. Миналата година поръчах един от Спортсдирект. Излезе голям за детето и не ми рискува пак. От там й бях взела и обувки, те пък бяха малки.

Несесерът на Херлитц го взех от Лидл. Пробвах 3-4 фулмастера. Пишат избеляло (не са сухи, а цветовете не са наситени).

Танини, моята е много клечава и висока. На всичко слагам ластици допълнително.

# 464
  • София
И аз слагам по принцип, но напоследък все попадам на модели, които така са зашити, че няма как да сложа. Много харесвам едни долнища на ХМ, моделът е слим, ама 5-6 г. още им е голям.

Общи условия

Активация на акаунт