Последна ваканция преди голямото начало (набор 2007) - 5

• 32 551
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
  • София
The Invisible, шишето ни е подарък, но е поръчано от http://www.sportsdirect.com/. Аз лично не съм правила поръчка от този сайт и не съм наясно как точно става  Embarassed

# 496
  • Sofia
....
към този сайт правят ли се групови поръчки  newsm78
Едва ли, няма основания за което.  Не доставят до БГ, а стандартната доставка в UK e 4£
Ето и вариантите за плащане.

# 497
къде тогава да търся шише в бг
някъде из веригите има ли нещо подходящо

# 498
  • София
Защо трябва да е точно такова или подобно, нещо ми убягва.  newsm78

# 499
  • София
Доставят до Бг. И доставката в момента хич не е скъпа. Но ако е само за едно шише най-добре обща поръчка, повечето превозвачи имат такава опция. Аз ползвам buyers.bg

# 500
EmoMMя За екипа от спортс, ето линк
http://www.sportsdirect.com/LA-Gear#dcp=1&dppp=24&OrderB … &Filter=AFLOR^Girls
съответно си избираш вече цвят на горнище, долнище. Само за момичета са обаче.

Шишета навсякъде има из бг сайтовете, включително и като това показаното.
Аз от диспенсър вода също не пия, нямат в стаята такъв, предполагам всеки нов випуск закупува, но аз хич не искам да давам пари за тази глупост.

# 501
благодаря ще потърся
sise_to ами все някакво шише трябва да купя за многократна употреба

# 502
В детската пиеха от диспенсър. И аз не одобрявам. Обаче от чешмата само в краен случай наливам, защото  нямаме филтър. Тези филтри на бутилките дълбоко се съмнявам, че пречистват нещо.
Хубавите филтри за чешми са много сложни и скъпи.

# 503
Здравейте и от мен момичета Simple Smile
И аз тази година ще си имам първокласничка и докато търсех какво и от къде да купувам попаднах на вас. Ще се радвам да обменяме опит за всичко свързано с първи клас.
За телефон и аз се чудя какво да правим, за сега тя има съвсем обикновен, за да мога да се свързваме с нея през лятото докато играе навън, за училище ще го обсъдим на РС може би.
Все още не сме напазарували всичко необходимо, но сега ще изчета темата и се надявам да намеря добри съвети. А ако с нещо не се справя ще питам Simple Smile
Ще потърся и линка за присъединяване към ФБ
Хубав и усмихнат ден от нас Simple Smile

# 504
Добре дошли на новите мами!

lulumba приятна почивка.
catty m аз бях пуснала този линк. Казваш че си доволна, че аз още само ги гледам. Мариетка, ако поръчваш кажи после как ти се струва качеството.

За шишета си говорите - аз имам едно купено от алуминий и с него ще кара. Тя въобще не пие вода само се караме за това. В училище в коридора има изградена чешма и явно от нея децата пият, все пак живеем в планински град и водата от чешмата е хубава.
Другата седмица в ЛИДЛ ще пускат дрешки като за нашите деца, изглеждат хубави. В неделя след като направя пазара за дрехи, че това ми остана ще преценя дали да ходя да ги гледам.

Утре Стефи е на детски рожден ден и след това за седмица заминаваме на гости в моя роден град.

# 505
  • ГОре на черешата...

catty m аз бях пуснала този линк. Казваш че си доволна, че аз още само ги гледам. Мариетка, ако поръчваш кажи после как ти се струва качеството.

Току що поръчах, като пристигне ще дам отзиви.

# 506
  • София
mimka_8 , анцуга е много хубав, нашият е червено черен, на гърба с надпис Порше дизайн. Бях харесла този светло синия със жълто, но нямаше неговия размер. Сегашния е 10 г. р-р, голям му е малко (т.е. беше му голям април месец), другата седмица ще видим как е сега. За качество много не мога да преценя като не е носен, но материята ми харесва. 75% полиестер, 25% памук. Иначе той има и чисто памучни долнища, но честно казано не мога да преценя сега в училище колко ще му трябват. В ДГ ходеше само с анцузи, но в училище не искам да ходи така.

Може ли линк към гуменките от АСДА? Харесаха ми като вариант за носене вътре в училище, че в нашето ще се преобуват на входа и се чудя какво да му взема. Не ми се иска пантофи, искам нещо тип гуменка, но се притеснявам и от спарване на краката.

# 507
  • Sofia
ellyivo, добре дошла!  Grinning
Кати, заповядай!

Ние в момента четем (аз на Гушкан и тя сама) тази книжка,

преди нея четохме "Какво пият децата по света" и искам силно да ви препоръчам цялата прекрасна поредца! Страхотни образователни книжки! За деца в предучилищна възраст. Потърсете ги в библиотекта или при антикварите.
Ето поредицата:
Библиотека Защончо,   изд. Отечество
Защо и как чуваме,    Мария Димитрова
Какво пият децата по света,   Елена Коларова
Как човекът опитомява микробите,  Николай Шейков
Кое как се движи,   Любомир Петрушев
Къде живеят децата по света,   Весела Люцканова

# 508
  • ГОре на черешата...
Да добавя, че току що ми писаха - изпращат екипа днес, утре ще е при мен. Доста експедитивно работят, засега съм доволна Peace.

# 509
Здравейте, и аз да се включа в темата с бъдещ първокласник.
От два дни ви чета и видях, че доста полезни неща сте обсъждали.
Дани може да се каже вече е готов за училище. Има раница, която сам си хареса, има вече и униформа, нещата от списъка са купени, стаята му вече е "ученическа" т. е  вече е с бюро вместо детската масичка с Макуин.
По физическо ще имат униформа бели тениски с емблемата на училището и къси панталонки, които могат да стоят в училище.
Други неща ако се наложи ще купуваме в движение.
Телефон няма за сега ще изчакам РС на 9 и ако се реши да имат ще му вземем нещо. За джобни също ще изчакам РС.

Общи условия

Активация на акаунт