Последна ваканция преди голямото начало (набор 2007) - 5

• 32 522
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
  • от Луната
Аз предимно ви чета, рядко пиша  Embarassed
Страхотни тоалети сте показали, а децата са невероятни  Hug
Вчера и аз купих раница най-накрая. Бях харесала Белмил, но след много размишления, а и като си познавам чадото как днес и харесва едно, а утре друго  накрая взех от Лидл  раница за 30 лв, несесер, екип, етикети. А преди седмица в Кауфланд имаше промоция и взех тетрадки, флумастери на Фабер  newsm78, линия и триъгълник, четки и боички за рисуване. Сега чакам РС на 02.09 за да видя какви са им изискванията и ще допълня каквото липсва. С ремонта на стаята сме до никъде, но си изпросих от съседа един детски чин и отпадна купуването на бюро и стол  Mr. Green. За рокля не мисля да купувам, че има 2, които са обличани само по веднъж, а трябва да и сменя почти целия гардероб, защото всичко и е окъсяло. Телефон има от началото на годината и вече и мина големия мерак, а парички смятам да и давам по 1 лев и да я уча да си спестява, защото реално няма да има нужда от него. Дават им безплатна закуска, а и живеем съвсем близо до училището.
Радва се много, че ще е ученичка, но вчера ми обясни как и липсвала яслата, защото там само си играели и не учели  Mr. Green
Пуснах и аз заявка за групата.

# 511
Здравейте, да се присъединя и аз. Изчетох само тази тема и ми бяхте полезни за много неща. Моята ученичка засега е много ентусиазирана, ама да видим по-нататък. И да питам нещо, което не видях да сте коментирали-каква настолна лампа за бюрото да взема? Не зная колко за писане вкъщи ще имат, защото са целодневно, но така или иначе зимата след 3.30-4 часа е невъзможно да се разчита на естествена светлина, а полилея в стаята й свети в гърба като е на бюрото.
Пуснах искане за присъединяване в групата във фейсбук.

# 512
  • София
Лулу, за водата от диспенсер направо ме уби. Аз не знаех наистина. В ДГ само такава пиеха, а и ние в работата само така пием. Ужас Sad Само вкъщи пием вода от чешмата.

# 513
  • София
Здравейте, да се присъединя и аз. Изчетох само тази тема и ми бяхте полезни за много неща. Моята ученичка засега е много ентусиазирана, ама да видим по-нататък. И да питам нещо, което не видях да сте коментирали-каква настолна лампа за бюрото да взема? Не зная колко за писане вкъщи ще имат, защото са целодневно, но така или иначе зимата след 3.30-4 часа е невъзможно да се разчита на естествена светлина, а полилея в стаята й свети в гърба като е на бюрото.
Пуснах искане за присъединяване в групата във фейсбук.

Аз все още не съм взела такава, ще изчакам да видя как ще тръгнат нещата и къде реално ще пише най-вече. Но съм се замислила за някаква спот лампа с щипка (в Икеа има такива, аз ползвам на нощното си шкафче):

Има в различно цветове, моята е черна.

Има и такъв вариант:

Такова нещо - малко, компактно, но да върши работа.

# 514
  • София
Нашата е като втората показана на снимката, но с крушка миньонка, а не спот. Харесва ми, че е компактна и може да се разнася навсякъде. Аз не харесвам много тези щипки, че какво и да съм имала със щипки все се чупят. Може и аз да съм крива и да не ги стопанисвам като хората.

# 515
Благодаря, втората показана е чудесна.

# 516
  • София
Ние купихме от първия вид - с щипката. В краен случай ще ги поставя на леглото, а за бюрото ще взема от втория вид.

Днес успях да запиша час за манту за понеделник, не очаквах. За съжаление това обърква плановете ни до известна степен - ще трябва да ги пратя на градина, вместо по бабите.

# 517
Складът на Херлитц работи ли в събота?

# 518
  • Sofia
Гушкан нали наследява бюрото на брат си, та има от показаната с щипката (има и на бюрото на сестара и същата), не сме имали проблем с тях.  На дребната няма да и' трябва, нали ще е до обяд.
Дъждец, мисля си... иначе ако не, сега ако не работи и в събота, кога?  Wink 
Ама утре звънни и ги питай, да ти е мирна главата. Simple Smile

# 519
И аз пуснах заявка за прием в групата във FACEBOOK  Peace

# 520
  • София
Само дано темата не се измести във фейсбук. Sad
Пробвах флумастрите на Херлиц от пълните несесери - малко по-бледи цветове са, но иначе пишат  хубаво. Моливите не можах да преценя как са, но ако не стават имаме стари  на faber-castell и може да ги заменя.
На мен от склада на Херлиц ми казаха, че било хубаво предварително да се обадя, ако реша да отида, за да видят дали има човек, който да ми показва раници. Също така и да си набележа модел, защото не може да ми покажат всички модели. Аз затова се отказах от склада. Още повече те продават на дребно само раници.

# 521
  • Sofia
Само дано темата не се измести във фейсбук. Sad
Аз не мога да си го представя. То двета места са толкова различни...
Скрит текст:
На мен ФБ ми изключително разхвърлян, неуютен и натоварващ. Изобщо не мога да прекарвам там време - влизам за нещо конкретно и излизам. Пък бг мамммм'та ми е дежурно отворена и да няма движение по сметките ми...опс темите, в които участвам, все мога да си намеря нещо интересно. Приятно ми е. Simple Smile
За момента  груата във ФБ е атракция и я виждам като "всяко чудо за три дни".   Grinning
Представихме се, показахме си децата, кое къде  ще учи, (може да си намерим съученици  Grinning) - все неща, които тук не бих споделила, заради незнайните читатели и това е. Поне аз не знам да има дискусия там, както казах - "боса" съм.  Laughing Аз смятам, ако ще пиша за нещо там, непременно да го споменавам тук. Ето, например мнилата година исках да коментирам да речем... относно госпожата, но нямаше как да го направя тук, може и да ни чете тя.  Whistling
Та само аз съм се разприказвала по въпроса, пък да видим...  Mr. Green

Ти (ако не бъркам, че ти щеще) поръча ли в асдата? Simple Smile
На мен първата ми поръчка е пристигнала вчера при превозвача и вероятно утре ще потегли към БГ. Simple Smile Втората се очаква на 01.09.

Последна редакция: сб, 30 авг 2014, 14:12 от Morena

# 522
  • София
Морена, аз направих една поръчка, която ми пристигна преди 2 седмици. Взех пуловерчета, панталони и блузки, които се изискват като униформа от училище - излизат много по-изгодно и на пръв поглед  (без пране) изглеждат много добре. Пантофите, за които питах ги нямаше тогава като размер, който ми трябва. И сега още се чудя дали да поръчам, но най вероятно ще поръчам само да намеря малко време да разгледам и другите неща.

Ами отчетната група на 2-то ми дете почти замря в бг мама и се премести във фейсбук (затова са ми опасенията) Simple Smile

# 523
Благодаря за поканата на мила съфорумка, включвам се в темата с удоволствие, защото имам първокласничка. Не се "разхождам" много из форума и е чудесно, че някой ме повика. Ще следя с интерес.

# 524
  • Sofia
Ха добре си дошла, Нино ТиноGrinning
Готови ли сте с кандидат първокласничката? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт