Лидл - тема 46

• 70 326
  • 731
  •   1
Отговори
# 330
180 С в незагрята фурна. На опаковката пише как

Мерси!

# 331
Търся мнение за уреда за кисело мляко и за гофретника?

# 332
  • Stuck in a moment
Някой може ли да ми каже марката на един абразивен кремообразен препарат в Лидъл, подобен е на Циф, не го откривам в асортимента.
Cleffect?

Благодаря, точно той е и дори мъжът ми се е справил само по описание да го купи  Laughing
Като го пробвам ще докладвам как е Simple Smile

# 333

Мерси!

Аз мисля, че беше на загрята фурна, но наистина на опаковката си пише точно как се приготвя  Peace

# 334
  • София
Мерси!

Аз мисля, че беше на загрята фурна, но наистина на опаковката си пише точно как се приготвя  Peace

В загрята фурна, но ако е не е замразена.  Wink  Вела питаше какво да прави със замразената. И аз я слагам в студена фурна, за да има време да се отпусне докато фурната се загрява. Дори първоначално я покривам с фолио, че някой път ми загаря отгоре преди да е успяла да се изпече. Едва когато ми замирише на манджа, махам фолиото.

# 335
Аз затова не взех от баничките с праз и сирене! Не ми стана ясно как да ги приготвя, бяха яко замръзнали. Иначе много намалени, но в срок.
Взех си черен панталон, от тези с шевове не коленете, хареса ми, искам и сив, но подозирам, че ще ме изгонят вече от къщи с тези дрехи!

# 336
Момичета, имам въпрос за машината за сладолед. Ползвах я веднъж и след измиване на съда, който се слага във фризера, забелязах, че изтича нещо от него. Дали има някой с подобен проблем или аз не правя нещо правилно?  Confused

# 337
Искам да ви питам дали имате впечатления от зехтина екстра върджин, има ли горчива нотка?

# 338
  • София
Някой знае ли, кога отваря магазина в Ст. Град?

# 339
  • на Мелмак
Искам да ви питам дали имате впечатления от зехтина екстра върджин, има ли горчива нотка?

Да !

# 340
  • Sofia
ако някой е ходил до магазина в Зоната да сподели дали има все още пуешко

# 341
  • София
Купих уреда за кисело мляко, ще пиша утре, дали се е получило.

Който е използвал уреда, може ли да дадеизпитана рецепта, че кисело мляко, никога не съм превила.
Интересува ме, колко кисело мляко или закваска се слага.

Последна редакция: пн, 11 авг 2014, 15:21 от nad_tab

# 342
И аз да се отчета за днес- силиконовите форми за яйца не стават, яйцата изтичат под формата и не се образува нищо от показаните фигурки; уреда за кисело мляко изглежда много добре с тези шарени капачки, ще го пробвам довечера; чопъра също изглежда добре-малък, компактен, предполагам и ще се справи с рязането

# 343
  • Варна
Миналата седмица не успях да си купя от тънките панталони по 12.99 лв, които бяха в черно и две черно-бели разцветки. Само в един магазин имаше един черен, но исках шарен. Във вашите магазини дали има все още от тях? Чудя се дали да се занимавам да пиша на Лидл и-мейл с молба да ми пратят, ако има някъде останали?  newsm78

# 344
  • София-Младост
Купих уреда за кисело мляко, ще пиша утре, дали се е получило.

Който е използвал уреда, може ли да дадеизпитана рецепта, че кисело мляко, никога не съм превила.
Интересува ме, колко кисело мляко или закваска се слага.
Без уред слагам по 1-1.5 суп.лъжица на компотен буркан, той  е към 0.800.

От днес гледам са пуснали някакви блузи по 11лв...ако някой е ходил да каже има ли точно такава на сърчица като в брошурата?

Общи условия

Активация на акаунт