Отговори
# 675
И нещо съвсем новичко...

Прекрасниииииииии... Peace Peace Peace

НО...гледайки това фото си мисля newsm78...Нуриш ми изглежда много притеснена,уплашена,все едно е в безизходица...а Ерко...много замислен,но и доволен...а ,в очите му...виждам АШК...
Навярно ни чака много тъжна история  Cry Sad /а и нали така пишеше/
Оффффф...нямам търпение... tantrum yes Joy Joy Joy

Каква съм патка ooooh! Joy...забравих да поздравя ,ама като ги видя тези двамката загубвам ума и дума... #Crazy #Crazy #Crazy

Ха...привет ,момичета ! Hug Hug Hug
Кей.... Heart Eyes

# 676
  • София
Момичета  Hug Heart Eyes Hug

Кей благодаря за фрагмана.

АШК-А ще е голям химията само от фрагмана си личи. Нямам търпение вече.

# 677
  • Варна
Фрагмана на сериала с Йозджан с БГ субтитри...
Kaderimin Yazıldığı Gün ilk fragramanı ~ CC Bulgarian subtitle ~

# 678
  • Варна
БУ, така е, още с трея загатват за голямата, невъзможната, страстната любов,
която ще пресъздадат в сериала.

# 679
# 680
  • Варна

за снимката пише, че е от сета на новия сериал

Последна редакция: пт, 19 сеп 2014, 13:55 от keii

# 681
  • Варна
Нургюл пусна нова снимка от "Нощ"...

Онзи ден тя пусна на ново фрагмана на филма, но с хубаво качество.
Ето и него с БГ субтитри...

"Gece" movie 2014 trailer ~ BG SUB ~

# 682
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Кеии Hugмерси за преведените фрахмани на сериалите на Нургюл и Йозджан   bouquet
БУ HugСвет HugЛати Hug
Светлето нещо се губи в последно време  newsm78 дано всичко е наред при нея  smile3521

# 683
Здравейте прекрасни! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Адмирации за всички вас и много, много благодарности за всичко, което сте споделили по страничките на темата! На хоризонта се задават обещаващи сериали! Пожелавам им успех! На Нургюл и Йозджан!

# 684
ДОБРО УТРО СЛАДУРКИ  wavey wavey wavey wavey wavey wavey wavey

Едва успях да се докопам до темичката ни и с време да ви почерпя с кафенце  bowuu
Скрит текст:
за съжаление желание да съм тук с вас, хиич не ми липсва,но задачките ми, дом. тръстика нещо напоследък доста се увеличиха ,сега е времето и на приготовлението на зимнините и времето за темичата ми е доста оскъдно,едва успявам да ви прочета,че през тези няколко дни инфото е бол бол, но не се оплаквам ,вижда му се края  Joy Joyб Joy

КЕИИ  Hug ЕНИ  Hug Гости  Hug БУ  Hug АРФА  Hug СВЕТ Hug ЛАТИ  Hug
ТОНИ Hug Хошгялдин джанъм  Heart Eyes хади кога ще се връщаш при нас  Whistling Whistling липсваш ни  Praynig Praynig

Скрит текст:

КЕИИ
  Hug  Heart Eyes изпълнила си станичките с всевъзможни красоти и инфо за нашето момиче  Heart Eyes
БЛАГОДАРЯ за всичко което правиш за нас  newsm51 newsm51 newsm51
фрагмана за сериала на тези Парченца е просто убийствен, страхотен старт, нетърпението и любопитството ми са на МАХ,  Нургюл е прекрасна,което и за миг не съм се и съмнявала , Еркан и той е прекрасен,страхотна екранна двойка се очертават,така както и си мислех ,химията ще им се получи  bowuu искрите които виждам от фрагмана ще ни възпламенят и нас от екрана , дай боже и сценария да е перфектен,много ми иска вече да ни разкрият малко повече и инфо за останалия актьорски състав както и в кой ден и час ще го позиционират сериалчето ни  bowuu
Серила и на Йозджан ми възбуди любопитството,и него ще се опитам да гледам,ама да видим как ще го гледам,че със сигурност и двата сериала ,на Нургюл и Еркан, и този на Йозджан отначало ще се гледат по картинки,но се надявам с общи услия ,тук да си коментираме и дообясняваме това кой какво е разбрал и недоразбрал, абе с две думи задава се една наистина страхотна есен ,а що не да стигнем и до лятото тук с нашите любими серилали  bowuu bowuu

# 685
и нали си ме знаете,че  докато си пия кафето обичам да слушам музика, а и днес е денят на Саваш ага и неговата любима Пепеляшка ,затова и ще ви предложа ето това  Peace

Последна редакция: сб, 20 сеп 2014, 09:50 от Свет_ВАРНА

# 686
докато си чакаме новините за Парампарча  bowuu както и да стане 16 часа ,за да проследим следващите епизоди на Любов и наказание bowuu
да послушаме още малко хубава музика 

Последна редакция: сб, 20 сеп 2014, 10:08 от Свет_ВАРНА

# 687
Привет момичета  Hug Hug Hug
Светле Hug мерси за кафенцето и клипчетата  smile3521
Тони липсваше ни в темата  Hug Hug Hug smile3521

# 688
Я, да ви помоля нещо...харесайте и гласувайте за труда на това момиче, моля и здравейте!  smile3525 smile3525 smile3525
http://youtu.be/FQmrHSQLFSk....и коментирайте..клипа й, който желае..аз, вече го направих!Колкото и да е нескромно и ще го видите.. hahaha
....и се абонирайте за канала й! bowuu
Благодарности и от мен..за всичко из виртуала и тук! smile3521 newsm10 newsm47 newsm51
Може да нямам присъствие при вас..но  ви четем с удоволствие...благодаря, че харесвате и колажите ми! Heart Eyes
Успех на неверотните Нюргюл и Еркан...и аз съм нетърпелива да ги гледаме...вече...

Хубави събота и неделя..момичета!
Hug Hug Hug

# 689
  • Варна
Здравейте, момичета!

KraLeva66, добре дошла в темата!

За колажите ти  smile3525 smile3525 smile3525
Този е много хубав.

Общи условия

Активация на акаунт