болки под реброто

• 1 766
  • 9
  •   1
Отговори
мили мами ,нормално ли е да имам притискане и болки под дясно ребро

# 1
Да,имах ги и аз.С нарастването на коремчето идва и тази екстра.Мажех с Арника гел и ми помагаше.Хубавата новина е,че като гледам лентичката няма да те мъчи дълго тази болка  Mr. Green
Леко раждане!

# 2
Благодаря  много за успокоението ,много ми помогна

# 3
  • Пловдив
Под дясното ребро е жлъчката. Ако има някакви проблеми по време на бременност се активират.

# 4
И аз имах такива болки. Притеснявах се да не е жлъчката, но като родих и се оправих Grinning

# 5
  • София
marinela2014, в напреднала бременност сте - най-вероятно бебето притиска органите.
Възможно е засилване и засилване на някакви стомашни проблеми. Както е писала Вещи - жлъчка.
Аз имам проблеми с жлъчката и през бременността ми се засилиха. Накратко: тежест, болка, парене, киселини, повръщане,...

Най-вероятно при вас не е това. Както казват старите хора "с раждането минават всички болежки".

# 6
  • Шумен
marinela2014, Както казват старите хора "с раждането минават всички болежки".

+1  така е минават Peace

От рано започнаха при мен болките в дясно (28-30 г.с.) но бях с близнаци. Силна остра болка от ритниче на бебето разположено в дясно. Аз си мислех че е черния дроб, със жлъчка проблеми съм нямала нито преди нито след това.

# 7
  • София
И аз съм с такива болки , цяла сутрин нещо ме поръчква около ребрата в дясно , доста е неприятно . Аз съм само в 4 месец , едва ли е от бебчето , та то е още мъничко  за да ме притиска . newsm78
Притеснявам се ... Не съм имала никакви проблеми с жлъчка , дроб и каквито и да било други вътрешни оплаквания .  Confused

Да търся ли лекарски съвет или се тревожа прекалено много.

# 8
  • София
koricimu , при остра или продължителна болка е най-добре да се консултирате с лекар.

# 9
  • София
Тъпа е болката  и е на интервали . Ще изчакам няколко часа и ако продължи ще се обадя на док .  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт