"Прилив и отлив" - Ей го чаканото лято, тук при MedCezir-ското ни ято - ТЕМА 93

• 29 293
  • 743
  •   1
Отговори
# 30

Вярно бе,   Shocked Shocked Shocked баси нахалната  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ако искате в другия епизод да ви изредя всички преводачки, вместо MedCezir Bg-Mamma Team +  newsm78 newsm78  или направо към план Б?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

аз не държа да ме пишеш никъде  Joy Joy Joy но тази наистина много нахална яяяяяяяяя  Joy Joy Joy с какъв голям шрифт се е написала.  Joy Joy Joy Joy Joy

# 31

Чачи е в Айвълък  Party Party Party Crazy Crazy
Засега  Mr. Green  кротко си пие уискито и си слуша мюзик  Whistling Whistling Whistling Crazy

http://instagram.com/p/q4v72YRlGP/?modal=true

Еееех, че кеф  Crazy Crazy Crazy Но не само слуша, и пее  Crazy Crazy Party Party Party

ееех, че кеф - сбогом найлонов клуб  Party Party Party Party Party

# 32
Мили момичета, аз утре заминавам на море!  Party Party Party Party Ще влизам през телефона, но едва ли ще пиша.  Hug Hug Hug Hug

Hug Hug Hug Hug Hug Hug  love001  love001  love001  love001  love001

# 33

Чачи е в Айвълък  Party Party Party Crazy Crazy
Засега  Mr. Green  кротко си пие уискито и си слуша мюзик  Whistling Whistling Whistling Crazy

http://instagram.com/p/q4v72YRlGP/?modal=true

Еееех, че кеф  Crazy Crazy Crazy Но не само слуша, и пее  Crazy Crazy Party Party Party

ееех, че кеф - сбогом найлонов клуб  Party Party Party Party Party

Иска ти сееее  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 34
Мили момичета, аз утре заминавам на море!  Party Party Party Party Ще влизам през телефона, но едва ли ще пиша.  Hug Hug Hug Hug

Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Почини си и се върни направо в клуба  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 35

Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Почини си и се върни направо в клуба  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001
Ха така, тъкмо и Крачи ще се е прибрал вече  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Хубаво да си прекараш, Ани  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 36
  • Яко в Матрицата...

Вярно бе,   Shocked Shocked Shocked баси нахалната  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ако искате в другия епизод да ви изредя всички преводачки, вместо MedCezir Bg-Mamma Team +  newsm78 newsm78  или направо към план Б?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

аз не държа да ме пишеш никъде  Joy Joy Joy но тази наистина много нахална яяяяяяяяя  Joy Joy Joy с какъв голям шрифт се е написала.  Joy Joy Joy Joy Joy

И с малък шрифт да беше, пак щеше да ми боде очите Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Аз също не държа да ме пишеш, ние сме екип и си се знаем кои сме Hug Hug Hug

# 37
  • Яко в Матрицата...

Ани,  Hug Hug Heart Eyes много хубаво да си починеш Hug и прати поздрави на морето от нас.  love001  love001  love001

# 38
Аниииии, приятно прекарване, слънчево време и чудесна компания на морето. Hug Hug Hug Аз бях от 25.06. и вече ми се струва, че е било миналото лято. newsm45 Готова съм за новия сезон на Medcezir. smile3508 smile3508 smile3508

Между другото, днес преговорих 4 еп. #Crazy

Помните ли го това????
знаменит момент на Ямор.
В този епизод Ендер се държа  по-нормално, особено когато предложи да говори с майката на Яман- беше много човешко. smile3501 smile3501 smile3501
Гледах и прословутата сцена с плачещата Мира и не ми направи впечатление грозния сопол, дето се развяваше по темите преди време. Много внимателно гледах сцената, дори си я върнах. Беше изиграна съвсем естествено и по - реалистично от доста други сцени. Смятам че още тогава Мира си е била супер, но някои търсеха под вола теле....
И най ми хареса в тази серия Мерт. Толкова свеж и жизнен образ. Нарочно лази по нервите на хората и ги предизвеква, но в крайна сметка постига своето, макар и по нестандартен начин.

# 39
Да припомня и това....

и това....

иииии товааааа

# 40

Анита,дано да случиш на слънчево време и да си прекараш пълноценно почивката! Hug

# 41
  • близо до брега на морето

Hug Hug HugДа си починеш добре и повече слънче Hug Hug Hug

# 42
  • близо до брега на морето
Добро утро Hug Hug HugЛек и слънчев ден и повече поводи за смайл Laughing Hug Hug Hug Hug

# 43
Добро утро  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 44

Общи условия

Активация на акаунт