"Прилив и отлив" - Ей го чаканото лято, тук при MedCezir-ското ни ято - ТЕМА 93

• 29 188
  • 743
  •   1
Отговори
# 660

Гърбът на синеочко  newsm47 newsm47 newsm47

Рени   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet за превода на интервюто.
Чий гръб ??????  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Много ми липсвате..... Hug Hug HugЧекам да дОде октомври....,че да си гушнЕм лаптопа у дома и да не ви изпускам от очи.... Hug Hug Hug
На синеокия Батухан е гърба - Бурак в сериала.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И ти ни липсваш  Hug Hug Hug

# 661
  • близо до брега на морето

Този път вместо с две книги е с две девойки  Mr. Green Mr. Green

Laughing Laughing Laughing  Ама им стои добре !  Hug
Сефте Mr. Green

# 662
Синеочко...кЪт клъвна по Лейлято и много ме изнерви..... Crossing Arms и още не съм му простила.... Naughty   Обаче......гръбчето си го бива....яяяяя.. Party Party Вени.. Hug Hug HugМиме... Hug Hug Hug Hug май си от моЙта черга.... newsm78 newsm78 newsm78Де са другите...?????на море ли.....,ако е така да се приплакнете на плажОООО и заради мен...... Hug Hug Hug Hug Hug

# 663
# 664
# 665

Утре и аз отивам малко на море  newsm68 newsm68 newsm68 Но ще ви наглеждам  Joy Joy Joy Joy Joy

# 666
У бело е просто..... Crazy Crazy Crazy CrazyИ друг път съм го казвала.. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 667

Утре и аз отивам малко на море  newsm68 newsm68 newsm68 Но ще ви наглеждам  Joy Joy Joy Joy Joy
Hug Hug Hug Hug HugПожелавам приятно изкарване..и поне едно къпане заради Бойчето..... Joy Joy Joy Joy Joy

# 668

Hug Hug Hug Hug HugПожелавам приятно изкарване..и поне едно къпане заради Бойчето..... Joy Joy Joy Joy Joy

Вениииииииииии, и заради Ивето  Party Party Party Joy Joy Joy
Много хубаво да си прекараш!  Hug Hug Hug Heart Eyes

Бойче, ади, яяяяя...  Hug Hug Hug Hug

# 669
 Hug Hug Hug Hug Hug
привет,радвам се да ви чета,
Бойчеее  Heart Eyes Hug,къде се губиш бе терцо  Mr. Green Mr. Green
Венииии,ние утре пристигаме в София,а ти заминаваш моренце ,а така ми се искаше да се видим  Tired Heart Eyes Heart Eyes,въпреки всичко,приятно изкарване и поздрави на Черноморието,ох колко го обичааам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Иве,Дани,Ники,Вики,Анииии,Ча фен,стели,Ники,Мими много прегръдки за всички  Hug Hug Hug
Малка почерпка   chef
Скрит текст:

# 670

Hug Hug Hug Hug Hug

Вени,  Peace  приятно изкарване на морето!

ДаниHug  пак си омесила нещо вкусно ! Това ми изглежда да е сладко,а ? Rolling Eyes

# 671
адашче,две тави правих  ooooh!,това са средногорки   chef   bowuu
хубава вечер от мен  Heart Eyes Heart Eyes

# 672
  • близо до брега на морето
Добро утро  HugВени, приятна почивка къз.Ани и тя е по морето (сигурно е загоряла вече) Hug.Приятни почивни дни от абла на епси  Hug Hug Hug

# 673
Здраствуйте на всички Joy Hug Hugготина почивчица на всичкиии  bouquet  bouquet

# 674
адашче,две тави правих  ooooh!,това са средногорки   chef   bowuu
хубава вечер от мен  Heart Eyes Heart Eyes

Много хубаво изглежда  Peace Дай рецептата да ЛС да не оспамим темата  Laughing

Ха сега, добър ви ден!   Hug Hug Hug

За пореден път да ги сложа ,но не ми омръзват тези техни целувки   love001  , а предполагам и на вас!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт