И моя издава звуци-тата,мамам,и т.н.,не го считам за приказване обаче.Все пак са на 6-7м.хора,няма как да разбират. смисъла.
Днес е мн кисел.,и малко по.-топъл ми се струва

Дадох панадол,явно е от зъбите.
То че се раждат с висше,ама чак толкоз 
. Проспива си и часа за хранене вече.
. Най-важното е да не се насилват децата, да не станат злояди. няма как да е гладна. Аз не знам дали споделях тук, но баба ми има една съседка, на която малкото дете е захранено чак на година и 7 месеца. Преди това отказвало всичко и било само на кърма. Странно ми се стори това на мен, но явно може и така да се оцелее.
. Но като гледам, няма да имам проблеми с този лакомник. Мисля да изчакам да стане на 7 месеца и тогава глутен, че много новости ще му станат. Давах 2 пъти по 3-4 лъжички кисело мляко, но доста лоши неща изчетох и май ще го оставя за след 7-ми или 8-ми месец и него. Иначе нищо му нямаше.
но пък Петър е 68см.. как успяхте да махнете нощното хранене?
Само може да се радваш! Пробвала съм с какво ли не. Той бибата не знае какво да я прави. Използва я за дъвкалка. Единственото, което асоцира със сукане и успокоение е гърдата... дадеш ли му нощем нещо различно много добре схваща, че искаш да го метнеш... Последно спеше без да се буди към 3тия месец и оттогава през 3 часа се буди нощем, заради зъби може би. Не знам кога избиха, но вече има 4 отгоре и 2 отдолу...
))) Кога пристигате? Честити зъбчета!
Напоследък пък почна много да се върти в кошарата - във всякакви пози застава, увърта си одеалото, та при всяко мърдане аз отново ококорвам очи, за да го завия.
и той е само по памперс постоянно и нощем така спи. Може да оставяши твоя така,няма да настине и моя много се отвива. Цаката е- леко да сложа чаршафчето под мишничките и краката винаги отвити,защото той не търпи завивки по краката ( като майка си
). Иначе,почва едно бясно вдигане и спускане на краката нагоре-надолу,докато се отвие.
аз ще си чакам мъжо от работа,после и малкия да стане и към 2 може и да заспя (много ми е проблемно заспиването)