Януарската дружина, първи зъбета си има- януари2014, тема 24

• 47 791
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Кой кога стигнал до тук, извинете, много празник тия дни у нас - много нещо. Честита годинка на Nuriii - бебе Яна; Katrin Kavalova - бебе Максимилиян; mammapak - бебе Анналиса и мама ♥Пандичка♥ - бебе Луиза   newsm59 newsm38 newsm59

# 556
  • гр.София
Ихаа,почнаха да валят рожденните дни! Пораснаха с годинка мъниците,и ние неможем да спрем времето! Честито на всички рожденници,да са здрави и усмихнати,и мама и тати да не спират да ги даряват с поводи за радост!
 newsm59  newsm38    bigdance2

# 557
  • София
Айде честити!  smile3525 Аз тук не съм се сетила, защото си честитим във фейса.

Ние днес водихме малчо на фестивал на игрите, който се организира всяка година от клуба, където тренирам. Имаше много балони, музика, хапване, пийване, мнооого деца (най-малкото на 3,5 месеца) и игри, но за по-големите (от 4-5г натам), пък ние бяхме зрители. Аз мислих, че Я. ще се уплаши и ще ревне, но му беше много интересно. Сложихме го в проходилката и обикаляше между хората, разглеждаше и се закачаше. Направи ми вчечатление, че не търси с поглед дали аз или баща му сме около него. Няколко пъти си крадеше храна, каквото докопа от масите. За соленките и домашния кекс си затворих очите, но сандвича с пастет му го взех Simple Smile)).

# 558
  • гр.София
Добро утро!

Дали се получи,исках да ви поднеса кафенце  Hug Ехаа,Фейс забавлявал се е Яни,а и като има деца около тях,им е забавно. Ние днес ще водим дивчето на дядо Коледа,в едно клубче до нас. Надявам се да не се съсипе от рев,но мисля че няма да му хареса,тоз странен старец   Joy Иначе,за празниците щд сме си у нас,Бъдни вечер и свекито ще дойдат,на др.ден чакам мама и тате. Те ще останат няколко дни да го погледат,а нова година още незнаем.

# 559
Добро утро,

mariq мерси за кафенцето Simple Smile Дано да те изненада приятно малчо с поведението си довечера Simple Smile

Честити рождени дни Simple Smile При  нас троен празник се получава, че нали и имен ден има малкият Васко скоро.  И постоянно ме питат какво да му вземат и моите родители и свекърите.  Не можело само с един подарък Grinning Не искат да разберат, че гардеробът е пълен с дрехи, а играчките само ги заобикаля.

И тихичко да се похваля, че от няколко вечери малчо се буди само веднъж през нощта и все по- лесно става приспиването. Успях да понаваксам малко със съня  Laughing Преминахме и към кърмене вечер и сутрин само, нямаше драми при дневните заспивания.

babyface мерси за информацията за препоръчителните количества мляко за възрастта. Моят мъник нещо не иска да яде сирене, като му го сложа някъде и категорично спира да яде. Май затова и попарата не я иска. А интересно, че от кухнята манджите със сирене си ги яде без проблем. Поне кисело мляко си хапва, но гледам да не е всеки ден, заради разнообразието.

А и има преведени пари. Не очаквах, че по- рано ще ги дадат  newsm44

Хайде хубав ден   bouquet

# 560
Ехей Simple Smile
Весели празници на всички! Рожденни дни, Рождество и Нова година. Желая Здраве!

# 561
  • гр.София
Добър вечер мамии! Да ви кажа,тържеството мина мн.добре,на моя калпазанин му беше интересно,да не повърваш! Не стояхме много,че аз съм добре уж,малко носово говоря,но бях с маска. И да не кажат др.мами,е тая с маска,а се се застоява.
Утре ще чакаме едни приятели и ето,дойде си Бъдни вечер.
 Коледните празници наближават,винаги са ми били любими! Но от миналата година,са малко по-специални! Тогава очаквахме нашето първо бебче,и сега то ще празнува първата си Коледа! Аз отново трябва да повярвам в дядо Коледа,в това че лети с шейна,влиза през комина и прави чудеса! И аз вярвам в чудеса,най-голямото лежи до мен,и го гушкам!Коледите вече ще са малко по-различни,от тук нататък ще ме чакат най-щастливите и изпълнени със смисъл!
Незнам дали ще мога да пиша преди празниците,за това сега ви пожелавам-да са весели и светли,да ги прекарате с любите си хора,и да вярвате в чудеса! Целувам ви момичета,и ще се видим(виртуално) скоро  Hug   bouquet  santa2

# 562
  • София
Честита годинка на Doci - бебе Явор; Marjan357 - бебе Димитър; Дейзии - бебе Калия   newsm59 newsm38 newsm59

А мен пък ме дразни това предварително превеждане на майчинството предпразнично. После до февруари е ужас ужасен  Tired

# 563
Здравейте
Честит рожден ден на всички малки мъници и мънички. Много да са Ви здрави и да Ви радват.   bouquet
Мен също ме побиха тръпки от по-ранното превеждане, защото с празниците и РД на малкия ще сме на червено до заплата на мъжо  Sick
Може ли да попитам, който е гледал новините през последната седмица...вярно ли е ,че вдигането на МРЗ няма да е обвързано с майчинството?

# 564
  • София
Не съм гледала новини с месеци. НО майчинството и МРЗ не са свързани. Просто много дълго време съвпадаха по размер и това оставяше грешно впечатление. Едва ли ще променят размера на втората година толкоз лесно...

Ако правилно съм разбрала, Бейбифейс, честит рожден ден и на теб   bouquet

# 565
  • София

Ако правилно съм разбрала, Бейбифейс, честит рожден ден и на теб   bouquet

Благодаря! Много мило. Simple Smile Честито и на другите рожденници!
И аз разбрах, че майчинството остава 340 (ужас, как да гледаш дете с по-малко от МРЗ?????), но важното е, че има помощи за циганите  #Cussing out
На мен сега ми хареса, че преведоха пари, но после ще ни излезе нанагорно. За луд късмет в цялото ни семейство 80% от празниците са около Коледа и НГ, а сега за капак и Яни ще има РД - с него дръпваме шалтера! Mr. Green Винаги средата на януари съм била на червено откакто се помня, сега просто ще съм на инфрачервено:))))).

На всички ви желая Весела Коледа и хубави моменти със семействата!!! Да си изкарате добре, да внимавате с яденето, а мъниците да се радват на хубави подаръци!  santa2

# 566
  • София
Честита годинка на Ivi4ka - бебе Йоана; Cybercat - бебе Кристина; Evelin8388 - бебе Пресиян; Верончетo - бебе (не си е признала името - да се поправи!  Crazy )    newsm59 newsm38 newsm59

Весела Коледа! Здраве и здраве  santa2

# 567
  • гр.София
Хо хо хо,Честита Коледа бг мами  santa2
Как изкарахте празника? При нас мина мн.приятно и уютно. Парата се пардна в свекървата,и зверчето си хапна добре,особенно му хареса пълнената чушка,изяде цяла. Е,после пръцкаше цяла нощ,сигурно защото лука малко беше запържен,но не е бил неспокоен. На другия ден дойдоха нашите,и вечерта излезнахме и ние като белите хора,хйхи  Joy
Елхата беше отрупана с подаръци,а малкия не си хареса нито един. Аз за това казах ,да не купуват играчки,ама бадби какво да ги правиш. Моя подарък беше един филър хиалурон в устните,хаха и един страхотен часовник,.Нова година ще се съберем в едни съседи,след като приспя дивака.,и мама и тате ще го гледат. Мина почти и тази година,и си давам сметка,колко съм се променила и пораснала.

# 568
  • София
Честита Коледа и от мен! Какъв сняг само!!!!! При нас мина ОК. Празник, като празник. В последния момент съм тичала за подаръци в 8 вечерта. Добре че Тмаркет беше отворен и каквото купих - това. За малкия играчки имаше, и ние бяхме взели, но той за кратко им се радва и иска друго.
Мария, за хиалурона се шегуваш предполагам Simple Smile

# 569
Весела Коледа и от мен и страхотно изкарване на Новата година и от мен!

Ние пък се намираме в лято, денят е дълъг, времето е над 30 градуса, страхотно е - изобщо не ми е зимно. Де да можеше да е така по-дълго. Бях си поставила задача да проуча как стои въпроса с дърпането на пишлето тук - еми, хората го смятат за пълна отживелица и демоде. Такова нещо не се прави в никакъв случай и от никого, оставят си децата сами да си свършат работата когато им се махне памперса. В тази връзка не ги учат и преди годинката да седят на гърне - направо опулиха очи, че ние го правим. Та такива са тук тенденциите в отглеждането на децата. От мен толкова!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт