Отговори
# 45
и химе сама се защитава Shocked Shocked
това е нереално бе хора Shocked

Латино -реално е явно.... Shocked

# 46
Наваретко...миши задник е по-добре....май Praynig

# 47
реално е реално...и нищо не сте видели още hahaha

# 48
миши, страхлив,женски....все тая...

# 49
ее какво против женските Joy добре де..сериозен ставам,не му е времето  Mr. Green

William es una buena  persona. Sí hace todas estas cosas sí las hace. Pero confiesa sus errores a su pareja

колко буена персона Mr. Green но нали знаете,признат грях е половин грях...пък и ако човека е пристрастен към секса...то това е болест..не може да бъде обвиняван Joy

# 50

Кате,и по-зле ли е било????

.пък и ако човека е пристрастен към секса...то това е болест..не може да бъде обвиняван Joy

Че тогава има ли значение с коя...??? ThinkingЕли е на една ръка разстояние....
Защо да чака...... и проверява през половин час????

# 51
но ти пък толкова сериозен стана  Joy

колкото по-бързо се научите да го приемате просто като валеж...по добре за вас  thumbsup

# 52

Кате,и по-зле ли е било????
ами личностно говоря..търпяла съм го...тук е адски различно от България...и тук виртуално...виждате мнооого малка част...това имам впредвид...

# 53
не е важно ние как го възприемаме..важно е уилям да не го приема..точно като валеж...точно той не  Mr. Green Mr. Green иначе Химе...надявам се не го взима много...навътре

# 54
Те си знаят и усещат най-добре!      Thinking
Може би и ние трябва да уважаваме пространството им... Може би и ние много се впрягаме на разните писаници.....Но Уилям трябва да направи нещо,за да намали негативизма...!! PraynigИ в туитите му  се каза,че никой не иска  от него да разкрива личния си живот....

# 55

.пък и ако човека е пристрастен към секса...то това е болест..не може да бъде обвиняван Joy

Че тогава има ли значение с коя...??? ThinkingЕли е на една ръка разстояние....
Защо да чака...... и проверява през половин час????
ee може би е пристрастен към секса с други жени... Mr. Green

# 56
така поуспокоих се...вече  Mr. Green аа на уилям аз съм му казал...че от време на време заради него ми гърмят бушоните...и че трябва да ми свиква...но и че винаги ще съм до него...така че да не се обижда hahaha hahaha

# 57

Аааа,....тогава ...БАРУ...по избор....Като изпробва там разнообразието,....прехвърля се в другите  елитни клубове...  или си поръчва от всяка точка/нали е баровец/ Wink

# 58
аа на уилям аз съм му казал...че от време на време заради него ми гърмят бушоните...и че трябва да ми свиква...но и че винаги ще съм до него...така че да не се обижда hahaha hahaha

Припомняй му го отвреме навреме,....че както е разсеян,.....разтресен и с главоболие.....знаем ли.. Wink hahaha
Обаче клипа е много зарибяващ....щом го слушах поне 15 пъти за два дни.... Peace

# 59

Аааа,....тогава ...БАРУ...по избор....Като изпробва там разнообразието,....прехвърля се в другите  елитни клубове...  или си поръчва от всяка точка/нали е баровец/ Wink
шефа е ценител отвсякъде Mr. Green thumbsup само с тая ели...хич не знам... Thinking и като му гледах туитите от 2012 които колежките ретуитват...там той я нарича красивата елигутиерез19
боже тая след толкова операции на мони виденте прилича...красива била... Shocked  не мога да го разгадая...това го е правил защото е бил заслепен от любов или защото е опитвал да оправдае принудителния си избор hahaha

Общи условия

Активация на акаунт