Керем Бюрсин - преди и сега - в очакване на "Seref Meselesi" по Канал Д *Тема 1*

• 52 765
  • 729
  •   2
Отговори
# 720

"Братът" е момчето, с което са на снимката от ЛА.  Wink Това е Мат Макгори, американски актьор.  Wink В момента се снима в сериал на АВС - HOW TO GET AWAY WITH MURDER! Wink Известен е с ролята на Джон Бенет в "Оранжевото е новото черно" - комедиен сериал. Познато ми е като заглавие, но нищо повече.  Peace

Скрит текст:
Брилянтната, харизматична и съблазнителна професорка Аналийз Кийтинг (Вайола Дейвис) взема на работа четирима студенти по право от нейния клас „Как да се разминем с убийство“. Те не знаят, че ще трябва да прилагат това, което са научили, в реалния живот в този майсторски, секси, изпълнен със съспенс правен трилър от Шонда Раймс и Бетси Биърс, изпълнителни продуценти на Grey’s Anatomy и Scandal.
Участват: Вайола Дейвис в ролята на професор Аналийз Кийтинг, Били Браун в ролята на Нейт, Алфред Енок в ролята на Уес, Джак Фалахи в ролята на Конър, Кейти Финдли в ролята на Ребека, Ая Наоми Кинг в ролята на Михаела, Мат МакГори в ролята на Ашър, Карла Суза в ролята на Лорел, Чарли Уебър в ролята на Франк и Лиза Уейл в ролята на Бони.

http://en.wikipedia.org/wiki/Matt_McGorry

А котето на Ямур е много сладко. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 16 окт 2014, 18:05 от ·٠•Snejka•٠·

# 721
Снеже  bouquet

Ама тези двамката много ще си отиват за сериал или филм Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 722

Ясемин Аллен и Керемджем-Колаж от сериала "Елиф" Heart Eyes

# 723
# 724

Аз съм го гледала,но е спрян мисля че го гледах миналото лято
Ясемин е много сладка с черна коса Heart Eyes
И все се чудех коя е докато не и разгледах снимките подробно
По принцип аз харесвам Керемджем с другата Ясемин,но тази ми хареса след нея и все се чудех коя е Joy Joy Joy

# 725

С Биркан от същият сериал

# 726
# 727
Дидиbouquet Ясемин по-пухкава и с тъмна коса също ми харесва. Peace

Новата тема. Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=805091.0;topicrefid=19

# 728
Добро утро !  Hug Hug Hug
Благодаря за кафенцето   bouquet

MrsPetrova   Hug добре дошла !
Повярвай ми Керем е доста добър в работата си защото аз усетих всяка една емоция на героя му
Но да ви кажа и сценаристите са виновни ние зрителите да вярваме във връзки които няма
Така хубаво пишат нещата че наистина те пренасят в роман и някой хора просто не осъзнават че това е просто един сериал
Да така е до скоро аз държах темата на ГБ,но я остъпих на момичетата защото аз нямам необходимото време да стоя в форума постоянно да чета изисквания и прочие защото са доста момичетата  Peace
Снеже да снимката е от там обаче е сега забелязвам че е със същите дрехи от тези в киното пък уж сам отишъл  Peace
Мен лично любовта на ЗейКер - Зейнеп и Керем много ме докосна и за мен ще са една от двойките които ще помня доста време въобще каста на самият сериал беше много добре подбран и много се нервя като пишеха глупости за някой без да го познават как Ямур била грешка 404 и прочие  Peace
Според мен от една страна добре че свърши защото може би щяха да го развалят и Керем можеше да не ми задържи вниманието даже,но от друга страна ако бяха продължили и не беше издържал и беше свършил смотано щеше да е супер малоумно
Добре че свърши хубаво в крайна сметка и сега всеки по пътя си  Peace
Сигурна съм че ще имат страхотни проекти които ще ги прочуят всички до един разбира се за мен място на Керем е по специално,но на всички желая успех  Peace
Проблема е че наистина темата за новият сериал е клише:Двама братя и една жена дано не като КГ не че нещо ама там превърнаха Гюней в злодей  #Crazy
Дано се задържи ще стискаме палци и ще гледаме  Hug Hug Hug

Heart Eyes

# 729
Новия сериал с Керем Бурсин е направен по мотиви от един страхотен италиански сериал който излъчваха наскоро по телевизиите и чийто четвърти сезон чакам с нетърпение в нета да се пояни. В него играе Габриел Гарко и е страхотен в тази роля. Сега с голямо любопитство ще чакам турската версия на филма. Италианския се казва" Въпрос на чест" или още" Чест и уважение"

Общи условия

Активация на акаунт