Преди 6години започнах с кичури, наслоявани 1-2 пъти,след което черно и отново няколко пъти кичури. 2012та година от медно русо, сложих ярко червено и с 2 къси карета я съживих и реших да спра с боята, върнах си почти моят цвят ( лешник ) и след няколко месеца ми прищрака да се изруся. Е да, но фризьорката ми беше фен на медните цветове и все ми го наслагваше - е,смених я. От яд на този меден цвят и от страх да не си съсипя косата с по - евтините бои, си сложих тъмен шоколад, който стана черен + кафяво - рижави кичури от изсветляването преди това. Преди 2 месеца сложих цвят син домат, за да не рижавеят толкова кичурите, но искам да спра или поне да докарам по - светъл тон и евентуално след почивка да се изруся отново. Мисълта ми е - да си купя ли Decolor Time на Роза Импекс, от който пада цвета или да ми я изперат в някой салон? Питах каква цена ще ми излезе цялата процедура - изсветляване от черното+ боя във салон Galleria и останах разочарована от арогантното им поведение, но това вече е друга тема. Благодаря за вниманието и помощта