43, ЕЛП!

• 29 333
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Мто и неговата родина я смятат за преуредена, ама я виж.  Mr. Green

# 691
  • n/a
А дали е така, кой ще ти каже?  Mr. Green

Сериозно, знаеш, че не е баш
така, както го смятат  Hug

# 692
  • София

L'Agent, ако офертите са с глобален обхват, подхождай с повишено внимание към такива от Южна Азия. Ама много повишено, мнението не е само мое, но е изстрадано. Иначе -- хвърляй се.  Simple Smile

Чета Даръл и искам в Нова Зеландия. Лошото е, че искам за постоянно.

Офертата е за Бояна, обаче с командировки в Лондон. Ама мислих и нещо не ме кефи къде е офиса, колежките.
Абе нещо май не е моята работа.

Аз много го обичам Даръл. Като гледам нещо за Южна Америка и все се сещам за него.

Наздраве на празнуващите!
Аз си намерих сайдерчета на примоция...

# 693
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Розе, здраве и дълъг живот на баща ти, мила! Да може да си по-дълго момичето на татко...

Куркума, имам аз за теб един дар бурканен. Някъде къмто триста парчета и озгор, както би се изразил ти Joy Joy Joy Може и повече да са - грубо ги пресметнах, колкото да добиеш представа. Предимно старата компотена Омния от 800 и незнам-колко-си грама и половинковата стара Омния - дето се затварят с обикновени капачки. Спретнатко подредени в щайгици в две редици до стената на мазето в Банкя. Давам ти ги от сърце и с най-голямо удоволствие, че могат още да послужат за нещо. Само трябва да си намериш транспорт, щото в обикновена кола няма да се поберат.
Ако ги искаш, кажи кога. Само като си ги представя напълнени с оная кехлибарена красота  и  мед ми капе на сърцето. Joy
Не обичам да хвърлям съвършено здрави неща, които могат още да служат и в които е вложен човешки труд, колкото и малко да е...За мен ще е радост да ги вземеш.

Замислих се за филолозите и дяланите камъни - ние с ММ нали сме филолози. За себе си не мога да кажа нищо, щото не съм сменяла нито професията, нито местоработата. Но ММ колко работни места смени и от най-различно естество...И един приятел също, той пък френска филология завърши...А най-смешното е, че в компанията имахме двама инженери, но нашите двама филолози разбираха от техника повече от тях и даже им поправяха туй-онуй, като се наложи.

Та май наистина са дялани камъни филолозите...

Агентче, щом нищо не те е "придърпало" натам, значи другаде ще ти излезе късметът. Аз много вярвам в това, че човек нещо го "бута" отвътре да направи това или онова.

# 694
  • n/a
Както си спомняте, по едно време хубаво,
освен гъбите любимци бяха и енотите тук.
И ей така, петъчно-енотно:
http://www.adme.ru/zhizn-zhivotnye/enotskoj-mudrosti-post-764360/

И да дойде някой да ме удари през клавиа-
турата за безбрежно добре подредената ми
мисъл - чак сама не мога да се разбера  hahaha

# 695
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
вече втори ден ми е хубаво.
от типа хубаво, дето е "много хубаво не е на хубаво"

# 696
  • София
Както си спомняте, по едно време хубаво,
освен гъбите любимци бяха и енотите тук.
И ей така, петъчно-енотно:
http://www.adme.ru/zhizn-zhivotnye/enotskoj-mudrosti-post-764360/

И да дойде някой да ме удари през клавиа-
турата за безбрежно добре подредената ми
мисъл - чак сама не мога да се разбера  hahaha
Сама го постваш - Если енот адекватен, значит, он заболел.
Това може успешно да служи за мото на сичката елпобщност.

# 697
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
вече втори ден ми е хубаво.
от типа хубаво, дето е "много хубаво не е на хубаво"

Няма такова хубаво, което да не е на хубаво. Аман от тия пораженчески български поговорки, дето човек не може и да се зарадва колкото му се ще, сакън да не му излезе през носа. КефИ му се и му се нарадвай едно хубаво на това "много хубаво".
И освен това два дни нищо не е. Никой не е уточнил колко много хубаво не е на хубаво.

# 698
  • n/a
...
Сама го постваш - Если енот адекватен, значит, он заболел.
Това може успешно да служи за мото на сичката елпобщност.

Тъй, тъй, знаех си, че ще ме разбереш, сестро  Hug
Да бъдем здрави!  Hug

# 699
  • София
Скрит текст:

# 700
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Joy Joy Joy Joy

напи ли се?

Скрит текст:
знам. гушкаш. но пиенето ми харесва повече  Laughing

# 701
  • София
Мнннооу ва уважаам сичките  Hug

# 702
  • София
Еноооот!

# 703
  • гр. София
Много ви благодаря за пожеланията  Hug

Енотите са един път! Толкова обичам еноти! Просто са прекрасни. Извънземни някак. Grinning

# 704
  • София
Да е здрав и щастлив още дълги години татко ти, Розе  Hug

И преди да сте ме наритали за постоянното и нищосъщественонеказващо присъствие, да взема да ви сложа софрата за утре, та кой когато мине, да се обслужи

Моята Дреболинда се нарежда в стройния отбор на Везничките и навършва сериозните 8 години  reverance

Общи условия

Активация на акаунт