IPL фотоепилатор Philips Lumea ви осигурява перфектно гладка кожа до 6 седмици!

• 51 564
  • 510
  •   1
Отговори
# 240
  • БУРГАС
Здравейте, искам да попитам възможно ли е след употребата на уреда да се появят подкожни косми

Имам закупен уред на филипс отпреди 10 години,  Simple Smileно вече май остаря ли или щипките се разхлабиха и не скубе добре и ми се появяват подкожни косми от него, този уред дали след неговата употреба ще се появят подкожни косми newsm78

# 241
Интересува ме необходимо ли е ползването на контактен гел? Колко често се сменя лампата? Предполагам се продават лампите в магазинната мрежа.

# 242
Дъщеря ми е на 13 години и има много косми по ръцете. Може ли да се използва уреда?

# 243
Здравейте, от доста време препрочитам и следя темата относно този уред. До сега, в продължение на почти година посещавах козметичен салон на фотоепилация. На подмишниците почти ми изчезна окосмяването, а на триъгълника само на места. В момента почивам, но ме интересува този уред, на първо място за какви зони е, интим или може и пълен интим, като, ако може да ми изясните схемата на използване като на професионалните ли е - на около месец, като после се прави поддържане? И на какъв период.
Много благодаря предварително за отговорите

# 244
  • Враца
Здравейте д-р Павлова,
мен лично ме интересува, какъв обезболяващ крем може да се използва,
по време на работа с Philips Lumea ?
Благодаря   bouquet

# 245
Може ли да се ползва при кърмене?

# 246
Здравейте д-р Павлова,
моя проблем е в областта на брадичката. Въпросът ми е дали уредът ще е ефективен и след колко процедури би имало ефект и намаляване на окосмяването?
Благодаря предварително!

# 247
Здравейте!Много въпроси са вече зададени,затова аз ще пропусна,но ще се надявам на късмет в томболата  Peace Peace

# 248
Здравейте,интересува ме дали уреда може да се използва при хора с кожни алергии?

# 249
  • София
Здравейте,
уредът има ли различни опции за интим, крака, лице и прочие?

# 250
Здравейте д-р Павлова

При фото епилаторите не се ли изхабяват лампите? Какви са консумативите му за поддържането му е на колко време?

# 251
Здравейте, моите косми са по-тъмни. Колко процедури са необходими долу-горе?

# 252
  • София
Здравейте!
Мен ме интересува дали преди процедура с този уред е необходимо космите да се обръснати и оставени да растат? И ако да, колко време след бръсненето се ползва уреда? Това важи ли ако става дума за обезкосмяване на горна устна?

# 253
  • Варна
Здравейте,разрешена ли е употребата на уреда при заболявания на гърдата,..въпреки,че няма да се ползва пряко там,..но все пак има някакво облъчване,..и за това е и въпросът ми?

# 254
Здравейте,какъв е животът на главата,т.е,..ако си епилирам цялото тяло,..то колко процедури,ще осъществя с една глава? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт