IPL фотоепилатор Philips Lumea ви осигурява перфектно гладка кожа до 6 седмици!

• 51 635
  • 510
  •   1
Отговори
# 435
Дъщеря ми е на 13 години и има много косми по ръцете. Може ли да се използва уреда?
Здравейте,
Не, защото минималната възраст,която позволява използването на уреда е 14 години.  Използването на уреда в ранна възраст не дава желания резултат.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 436
Здравейте, от доста време препрочитам и следя темата относно този уред. До сега, в продължение на почти година посещавах козметичен салон на фотоепилация. На подмишниците почти ми изчезна окосмяването, а на триъгълника само на места. В момента почивам, но ме интересува този уред, на първо място за какви зони е, интим или може и пълен интим, като, ако може да ми изясните схемата на използване като на професионалните ли е - на около месец, като после се прави поддържане? И на какъв период.
Много благодаря предварително за отговорите

Здравейте,
Уредът може да се използва върху бикини линията, но не и върху по-нежните части в тази зона.Първоначално се провеждат по 4 процедури на всеки две седмици, като след това се правят поддържащи процедури когато е необходимо.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 437
Здравейте д-р Павлова,
мен лично ме интересува, какъв обезболяващ крем може да се използва,
по време на работа с Philips Lumea ?
Благодаря   bouquet
Здравейте,
Не трябва да се използват никакви козметични продукти и кремове преди и по време на процедурите. Кожата трябва да е напълно суха и чиста преди всяка процедура, за да не се замърси уредът.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 438
Може ли да се ползва при кърмене?
Здравейте,
Уредът не се препоръчва да бъде използван по време на беременност или кърмене. 
Поздрави,
Д-р Павлова

# 439
Здравейте д-р Павлова,
моя проблем е в областта на брадичката. Въпросът ми е дали уредът ще е ефективен и след колко процедури би имало ефект и намаляване на окосмяването?
Благодаря предварително!
Здравейте,
Уредът е подходящ за използване въху брадичката. Първите резултати ще видите в много кратък срок- едва след 4 процедури в рамките на 2 седмици, като до тогава кожата трябва да стане напълно гладка.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 440
Здравейте,интересува ме дали уреда може да се използва при хора с кожни алергии?
Здравейте,
Уредът не трябва да се използва ако имате инфекции, екземи, изгаряния, възпаление на фоликулите на космите, открити рани, охлузвания, обикновен херпес, рани или увреждания и хематоми в зоните, които предстои да бъдат третирани.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 441
Здравейте,
уредът има ли различни опции за интим, крака, лице и прочие?
Здравейте,
Да, фотоепилаторът има различни приставки, подходящи за  специфичнаите зони на тялото.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 442
Здравейте д-р Павлова

При фото епилаторите не се ли изхабяват лампите? Какви са консумативите му за поддържането му е на колко време?
Здравейте,
Не са необходими никакви допълнителни консумативи за поддържане на уреда. Животът на лампата е 40 000 импулса, като след това уредът трябва да смени ида се закупи нов.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 443
Здравейте, моите косми са по-тъмни. Колко процедури са необходими долу-горе?
Здравейте,
Първите резултати ще бъдат забелязани веднага след 2-рата процедура, но оптималният ефект ще бъде постигнат след 4-5 третиарния.     
Поздрави,
Д-р Павлова

# 444
Здравейте!
Мен ме интересува дали преди процедура с този уред е необходимо космите да се обръснати и оставени да растат? И ако да, колко време след бръсненето се ползва уреда? Това важи ли ако става дума за обезкосмяване на горна устна?
Здравейте,
Преди всяка процедура трябва да избръснете зоните, които ще третирате. В противен случай във фотоепилатора може да попаднат прах и косъмчета и да го замърсят.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 445
Здравейте,какъв е животът на главата,т.е,..ако си епилирам цялото тяло,..то колко процедури,ще осъществя с една глава? newsm78
Здравейте,
Животът на лампата е 40 000 светвания,а броят на процедурите зависи от това колко често използвате уреда и с каква интензивност на светлината.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 446
Здравейте,с тъмен тен на кожата съм,..с черни,гъсти и упорити косми,..имам по цялото тяло и лице,..но може би най-проблемно ми е лицето..верно като всяка дама държа на външния си вид,..но на лицето с какво ли не съм пробвала,.че с депилатоари,че с пинсети,епилатори,коли маски,..е космите не изчезват и не изчезват,..а съм и в климактериум и си мисля,че още по-бързо ми растат сега,..уреда дали би ми решил проблема,..и в случая,..както имам тъмни косми,на колко време,ще трябва да се повтаря всяка процедура,..за болезненост бих я изтърпяла,само резултата да е наистина задоволяващ,..защото не е приятно наистина,всеки ден да ти чернее лицето от досадните косъмчета,прокрадващи се изпод порите,..и да попитам,космите сами ли че започнат да падат,т.е трябва да ги оставя да се виждат,..или ще трябва да ги махам,било с пинсета или друг начин?
Здравейте,
Фотоепилаторът не се препоръчва при жени в менопауза, защото кожата в този период има по-слаба резистентност към светлината и има риск от нежелани кожни реакции.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 447
След използването на уреда,трябва ли да мажем с нещо третираните места,..и след колко време можем да се изложим на слънце?
Интересуваме също,има ли минимална възрастова граница за ползване,понеже сестра ми е на 12 г,..и си има доста окосмяване,..а не искам да прибягва до бръснича!
Здравейте,
Добре е след процедурите да не се изпозват ароматизирани козметични продукти или такива, които съдържат алкохол.Хубаво е кожата да се маже със слънцезащитен крем, ако се излгате не слънце, но това трябва да стане 24 часа след като сте използвали уредът. Минималната възраст, на която могат да започнат IPL процедурите е 14 години или когато е започнал менструалния цикъл при момичетата. По-ранното започване не би имало желания резултат.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 448
Задължително ли е участъка който ще се обработва да е предавително избръснат,..не може ли да са 05.см космите,..или да речем премахнати ,чрез епилатор или задължително условие е да са обръснати,..защото ме притеснява факта,бръснене на лицето!?!
Здравейте,
Задължително е косъмчетата да бъдат избръснати. В зоната около лицето могат да се подрежат с ножичка.Ако не направите това, има опасно от замърсяване на уреда.
Поздрави,
Д-р Павлова

# 449
Здравейте,  имам няколко въпроса. Кожата ми е мн чувствителна, зачервяване,  обрив, и то само със самобръсначка, дали при използането на уреда ще се получи същото? Как стои въпроса и с врастналите косми при епилациятя с отскубватето на целия косъм, ппри уреда би ли се случило също? Както и дали е подподящо да се използва по време на бременност, а след това и на кърмене? Кой е най-подходящият сезон за започване на процедурите? При кои случаи не е препоръчително използването на уреда?
Здравейте,
В общия случай не се очаква да има подобни реакции, дори и на по-нежна кожа, тъй като Philips Lumea е конструиран, така че да щади максимално кожата на жената. В някои изключително редки случаи на свръхчувствителна кожа към светлината могат да бъдат забелязани обриви или алергични реакции, в следствие използването на уреда.Благодарение на своята технология Philips Lumea е изключително подходящ при  справянето с врасналите косъмчета. Уредът въздейства не само на видимата част на косъма, но и на космения фуликул, като премахва целият косъм и предотвратява повторното му изникване. Уредът може да се използва през цялата година.Фотоепилатора не трябва да се използва по време на бременност или кърмене. Не използвайте уреда, ако имате неподходяща кожа и/или цвят на окосмяването; ако страдате от кожни заболявания в зоната, която мислите да третирате.Ако имате инфекции, екземи, изгаряния, възпаление на фоликулите на космите, открити рани, охлузвания, обикновен херпес, рани или увреждания и хематоми в зоните, които предстои да бъдат третирани; Ако имате предистория на съдови смущения, като разширени вени или съдова ектазия в зоните, които предстои да бъдат третирани.
Поздрави,
Д-р Павлова

Общи условия

Активация на акаунт