IPL фотоепилатор Philips Lumea ви осигурява перфектно гладка кожа до 6 седмици!

• 50 313
  • 510
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, д-р Павлова, интересува ме дали IPL епилацията премахва руси косми? Става въпрос за лице. Ако не какво бихте ми препоръчали? Благодаря Ви.

"Здравейте, Black Scorpio,
IPL фотоепилацията е ефективен метод за трайно премахване на нежеланото окосмяване. Подходящ е за прилагане в различни анатомични области на тялото, като позволява да се третират както малки участъци, така и големи области.  Уреда за домашна фотоепилация Philips Lumea има специална приставка за безопасно и ефикасно третиране на лицето.
За да е ефективна фотоепилацията е необходимо меланина да се намира в достатъчно количество в космения фоликул - т.е. колкото по-тъмен и плътен е косъма, толкова по-бърз и добър ще е ефекта. Philips Lumea работи ефикасно върху (естествено) тъмнорусо, кестеняво и черно окосмяване. Както и останалите терапии със светлина, Philips Lumea не е ефикасна върху червено, светлорусо, или бяло/сиво окосмяване.
Поздрави,
Д-р Елмира Павлова
"

# 46
  • София
Здравейте,
За мен най-доброто е Лазерна епилация !
Ефекта е невероятен и страхотен, силно препоръчвам.

# 47
Здравейте, искам да попитам уредът имали настройки за честота, мощност на пулсовете или не се конфигурира нищо по него?

# 48
Болезнена ли е процедурата с IPL фотоепилатора Philips Lumea ? Колко често трябва да се прави и как трябва да бъдат третирани космите преди процедурата?

"Здравейте, tanya24,
Обезкосмяването с фотоепилатора Philips Lumea е напълно безболезнено. Процедурата се осъществява чрез леки светлинни импулси в корена на косъма. В следствие на това косъмът пада по естествен начин и повторното му израстване се потиска.
Горещият въздух, съпровождащ импулса, не е неприятен, при това се усеща за секунди. Липсата на дискомфорт се дължи на вградената система срещу прегряване и UV филтъра, които максимално защитават кожата.
Най-добър ефект се постига след бръснене на краката, защото по време на фазата на растеж нивото на пигмент във фоликула е най-високо, за това именно в тази фаза космите се поддават на третиране с IPL.
Поздрави,
Д-р Елмира Павлова
"

# 49
Д-р Павлова,може ли уредът да се използва от тинейджъри/13г.?Има ли опасност от пигментация на кожата?

"Здравейте, GerganaSt,
Фотоепилацията е подходяща за тинейджъри и няма риск от пигментация в тази възраст.
Поздрави,
Д-р Елмира Павлова
"

# 50
Здравейте,
аз бих искала да попитам дали има някаква разлика между този уред и уредите за фотоепилация в козметичните салони и центрове? Това, че е уред за домашно ползване прави ли го по-нисък клас или по-неефективен?
Благодаря!

"Здравейте, nut_ella,
Домашните фотоепилатори имат същата дълбочина на проникване като тези от професионалните козметични салони, а са доста по-изгодни от гледна точка на цената. Това ги прави много по-атрактивни и предпочитани. За разлика от лазера (диоден, александрит и рубинов), които има фиксирана дължина на вълната, технологията IPL използва серия от светлинни филтри, осигуряващи светлина с широк спектър от дължини на вълната, което позволява:
- да се подбере най-подходяща дължина на вълната в зависимост от цвета на кожата, цвета и дълбочината на косъма;
- да се премахнат космите по всички части на тялото - лице, ръце, мишници, гръб, крака, бикини, независимо от дълбочината на косъма;

Поздрави,
Д-р Елмира Павлова
"

# 51
Бих искала да попитам колко време трае ефектът след процедурата, както и дали е болезнено? Благодаря Ви

"Здравейте, merrie23,
Philips Lumea излъчва леки светлинни импулси в корена на косъма. Вследствие на това косъмът пада по естествен начин и повторното му израстване се потиска. Редовното третиране поддържа кожата ви гладка всеки ден.
Поздрави,
Д-р Елмира Павлова
"

# 52
Здравейте,  моят въпрос е дали този уред може да се използва на всяка точка от тялото и дали няма странични ефекти? А също ми е интересно до какъв период се премахна окосмяването - например кола маската е приблизително месец?

"Зравейте, Mariette,
Тази технология е подходяща за цялото тяло, като е нежна и ефективна дори в чувствителните зони – лице и бикини линия.
Клинични изследвания показват, че значително намаляване на окосмяването може да бъде постигнато след съвсем кратък период на третиране – едва 4 процедури през 2 седмици, резултатът от които е гладка кожа без никакво окосмяване. За да се поддържат тези резултати, просто трябва да се повтарят процедурите, когато е необходимо. Времето между различните процедури може да варира в зависимост от индивидуалното повторно израстване на космите.
Поздрави,
Д-р Елмира Павлова
"

# 53
Привет,

интересувам се дали епилирането с уреда следва да бъде съобразено с период от месечния цикъл и дали е уместно да се направи изследване на нивата на андрогените преди това Peace

Благодаря  bouquet и успех на всички  Peace

"Здравейте, a.l.e.n.a.,
Домашните фотоепилатори имат същата дълбочина на проникване като тези от професионалните козметични салони, а са доста по-изгодни от гледна точка на цената. Това ги прави много по-атрактивни и предпочитани. За разлика от лазера (диоден, александрит и рубинов), които има фиксирана дължина на вълната, технологията IPL използва серия от светлинни филтри, осигуряващи светлина с широк спектър от дължини на вълната, което позволява:
- да се подбере най-подходяща дължина на вълната в зависимост от цвета на кожата, цвета и дълбочината на косъма;
- да се премахнат космите по всички части на тялото - лице, ръце, мишници, гръб, крака, бикини, независимо от дълбочината на косъма;

Поздрави,
Д-р Елмира Павлова
"

# 54
Здравейте,
аз бих искала да попитам дали има някаква разлика между този уред и уредите за фотоепилация в козметичните салони и центрове? Това, че е уред за домашно ползване прави ли го по-нисък клас или по-неефективен?
Благодаря!

Здравейте, точно същия въпрос ме вълнува и мен. Откакто видях в сайта на Philips този продукт претърсвам за мнения по форумите. За жалост е все още малко популярен и не намерих почти никаква информация.

"Здравейте, R0ldex,

Поздрави,
Д-р Елмира Павлова
"

# 55
Доколкото съм запозната, ефектът се засилва след няколко процедури. Какъв е минималния интервал между две поредни епилации?

"Зравейте, vimares,
След само 4 процедури, осъществени през 2 седмици, можете да очаквате видим резултат, като уредът е подходящ за употреба върху цялото тяло – най-добри резултати се постигат при тъмнорус, кестеняв или черен цвят на косъма и при не много тъмна кожа.
Моля ви, не забравяйте да спазите изискванията за безопасност: процедурата трябва да започне минимум 48 часа преди излагане на слънце, а третираните зони да бъдат намазани с крем с фактор 30+ и не трябва да се излагат на слънце до 24 часа след процедурата.
Поздрави,
Д-р Елмира Павлова
"

# 56
  • в 1001-та нощ
Скрит текст:
Привет,

интересувам се дали епилирането с уреда следва да бъде съобразено с период от месечния цикъл и дали е уместно да се направи изследване на нивата на андрогените преди това Peace

Благодаря  bouquet и успех на всички  Peace

"Здравейте, a.l.e.n.a.,

Поздрави,
Д-р Елмира Павлова
"

Привет,

този отговор бе публикуван за въпроса на друг потребител. Предполагам по грешка е копиран в отговор на моето питане, но няма нищо общо с него.

Оставам в очакване  Peace

# 57
  • Варна

И аз, защото определено виждах разлика в израстването на космите при отделните процедури (фотоепилация) с един и същ апарат, като различните козметички също не бяха на едно мнение, относно връзката между месечния цикъл и ефективността на процедурите.

# 58
Д-р Павлова,включвам се и аз с въпрос относно бенки по тялото и безопасно ли е третирането на такива зони?

# 59
Здравейте, запозната съм с IPL процедурите и ги прилагам. Проблемът според мен е, че едва ли не във всеки козметичен салон вече ги предлагат и е много трудно да се ориентираш кои са качествени, а кои "менте". Ако може да напишете нещо по този въпрос - как да се ориентираме, на кого да се доверим? И още един въпрос - русите косъмчета, това, което остава като мъх при мен не се повлиява от процедурите - така ли е при всички апарати и вярно ли е, че в такива случаи е по-добре да се прибегне към лазер?

Общи условия

Активация на акаунт