GB- В очакване на слънцето тема 127.1 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 337
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
 spam2

“Със задните си части Крум запушил Върбишкия проход, а с предните си части лично дебнел в засада Никифор.”  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Не знам, да се смея ли, да плача ли   ooooh! ooooh! ooooh!

# 481
  • София
Ани, същото е написано, че К.Б. е забелязан с приятелката си ЯТ на кино. Гледали са "Зората на планетата на маймуните".

Скрит текст:

# 482

Tова  момиче да не се  дрогира или  прекалява с алкохола. Винаги  е с зачервени очи, без грим има  торбички  до горната устна . Това си го мисля от няколко  седмици, снимките и без грим са  ужасни и не го казвам, защото не я харесвам,а просто отбелязвам  фактите

# 483
  Само за портокола да кажа на Ани , че нищо не съм писала за ХанОк  Peace

На 01.05 излезе снимката на Ханде и Окан след РД на Халит Е . Тогава писах , че не ми харесва Окан като мъж и толкова .Не съм коментирала снимките им от острова , само посочих  размахнатият му пръст на снимките от заведението където закусваха и бяха видимо унили .  

И всеки има право да си мисли каквото иска ! Всеки има интуиция и просто изказва своето мнение !
 Уважавам мнението на всички !

И да за мен К.Б не можа да излезе чист от първият си проект ! Излезе като любовника от сета , от работното си място! Не можа да разграничи личният от професионалният си  живот ! За пари ли , за любов ли или и за двете !

Играе момчето спор няма !
Макар , че като  гледах скоро еп. 6  мимиките му и жестовете се повтарят и в 54 еп. и при Гюнеш даже .  Peace  

# 484
  • Керодиспансера
spam2

“Със задните си части Крум запушил Върбишкия проход, а с предните си части лично дебнел в засада Никифор.”  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Не знам, да се смея ли, да плача ли   ooooh! ooooh! ooooh!

ooooh! ooooh! ooooh!
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 485
Аз не знам на кое да се смея и да плача. Смея се на филма който са гледа ли.Плаче ми се че тая Зъбла хем не ме кефи хем и е навсякъде.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 486
    Зайче,сериалът се казва "Сезонът на вишните",но можеш да го гледаш само на турски или руски-няма превод на български.Дават го по FOX TV   в петък от 21ч.На руски може да се гледа в Макссериал-има и 4-те серии преведени на руски.

# 487

Вип Сеир

КБ и   гаджето си ЯТ са  гледали Зората на планетата на маймуните   в  някакво кино.....

Чудя се , хората в киното как не са изплаши  като са видели  ЯТ, тя  от семейството на маймуните  Joy Joy Joy

# 488
Ани, същото е написано, че К.Б. е забелязан с приятелката си ЯТ на кино. Гледали са "Зората на планетата на маймуните".

Скрит текст:

Ооо, били са на премиерата на новия й филм  Twisted Evil

# 489

newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 490
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Те виж защо са биле в ВИП  щото да не се уплашат пората в киното.Той Керем много я пази бе или по скоро пази себе си. hahaha hahaha hahaha hahaha
Ще взема да замълча че ще стана доста груба.

# 491

Скрит текст:

Joy Joy Joy

# 492

Чакаме Лени и Катето за блиц интервю , за включване в ефир по наболял въпрос  Joy Joy Joy

Той К.Б оправил своя ПР ,  та на ЯТ ще оправя същия  със себе си  Joy Joy Joy Joy

# 493
  • София
Краси, + 1  Peace

Аз коментирах, че не ми изглежда щастлива, защото на първите снимки от острова беше унила, а и в 03ч. посред нощ пускаше меланхолични клипове. Явно вече влиза във форма. На новите снимки е доста свежа.  Peace

Катееееееее, Катеееееееееееее  Hug, изявлението/изненадата дойде, а теб още те няма да му/й се нарадваш. Голямо чакане му удари, мила.  Денят "Х" е днес. Снимката се е забавила по трасето с 2 дена. Joy

Лени май беше сигурна в Ямкер.

# 494

Общи условия

Активация на акаунт