GB- В очакване на слънцето тема 127.1 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 159
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
Някой сеща ли се клипа кога беше пуснат горе-долу или поне заглавието му?

Мише, ако много те затруднява - остави. Благодаря ти все пак  Hug
Просто ми стана интересно.  Peace

ЯТ беше направила клип на сериала зад кадър и за финал беше изброила всички актьори, с изключение на Ханде и Еге /Баръш/.  Peace

Аха, ясно значи, много много благодаря!   bouquet

# 541
  • София
Тя Ренате още в началните епизоди отбеляза, че Керем и Мела се целунаха добре на дивана, ама ние не, та не.  Laughing
Няма що  Mr. Green

Ако искам да се отърва от цялата тази мизерия с Якер, трябва да спра да влизам в темата и в групата във фейсбук..  Crossing Arms Прецакана съм и това е  Joy Joy Joy Joy Joy

Тери, не знам защо, но не съм ядосана. За снимката в МОЛ-а бях шокирана, но за днешната бях подготвена, съвсем сериозно.  Peace

Вероятно, защото и финалната серия не ме грабна на 100%, а очаквах обратното, не бях и сълзливо настроена след финала. Да, беше ми леко кофти, но толкова, а бях подготвена за реване.  Mr. Green

# 542
    Ирче , не се сърди сега !

Обещавам ти , ако толкова много съм се уляла и сгрешила в преценката си за К.Б , ще дойда в Бургас с подарък  Heart Eyes
  Ние доста , често ходим в Несебър , имаме приятели там! Бе ще дойда и без повод  hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
 даже сега моите хора ходиха , без мен

# 543
Мише, чак ядосана не съм. Но всеки път като ги видя и ми е неприятно, защото ги обвинявам за финала на сериала  Joy Joy Joy Joy

# 544
Това направо си е един вид то не еигнориране всъщност си е игнориране на главната актриса и какво си мисли Ямур че тя е главната и най важната ли.Пратете я някъде че да нея виждам изобщо.

# 545
  • София
Мише, чак ядосана не съм. Но всеки път като ги видя и ми е неприятно, защото ги обвинявам за финала на сериала  Joy Joy Joy Joy

И аз. Признавам си без бой.  Blush Макар, че Бу обясни, че няма връзка м/у снимката и края на сериала. Може и така да е.

Краси, ако няма Ямкер и аз идвам с подарък в Бургас.  Joy

# 546
# 547
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама много сте сигурни, като че ли там сте с фенерите значи.
А защо не си отговорите, тоя фен защо днеска бе пуска тая снимка, ееее ама много интересно ми е на мен, обикновено другите ги пускат веднага, а тази след няколко дена. Защо снимката е толкова изчистена, без тъмнина, без сенки, ама и аз какви въпроси, явно е чакал фена там с професионалния апарат  ooooh!
А той като ги е снимал, защо не се е снимал с тях, явно не са му любимци, ама инак ги щракнал, в киното на касата той си е взимал билет на другата каса, и помеждудругото ги е фотнал, три пъти.

# 548
Здравейте и от мен отново ... ами нямате изчитане, нямате смогване, ама и помощниците нямат спиране /КБ и ЯТ/ ...е , разгеле значи, най-сетне се сетиха да се покажат на светло, та да ни олекне...
Първо малко инфо, в ФБ твърдят че снимката е от преди няколко дни, но се пуска сега, понеже вече сериала е свършил, ... Вие сте коментирали, че е от неделя, така че може и да сте прави. Никъде обаче не видях или прочетох , че е от Измир, пише Зорлу център , това е МОЛ.. Мисля, че и предната снимка от МОЛ-а е отново от там, явно там им допада ...и сигурно продавачките в този прословут МОЛ знаят повече от всички фенове...
Следващото , което установих, че милото ни момче е харесало снимки - 3 броя на ЯТ от фотосесията на кака му...Има снимка във ФБ , която сега не откривам, как му казвате, скриншот мот нещо са направили явно на екрана , и се вижда...
Третата новина отново от ФБ е, че е имало скандал в Гьолязи относно стаите, стаите на Ханде и Джан Сипахи са били една до друга, Керем чува за това, и се обажда по телефона, веднага взема стаята на Джан Сипахи, а той се мести в стаята на Оркун Чатак... Коментират се и нервните му изблици в Гьолязи и се прави връзка със страненето му от Джан Сипахи ...не зная колко е достоверно, просто превеждам това което съм прочела
Сега за Ямкер, аз неистово исках да има Ханкер, но след снимката в МОЛ-а доста слязох на земята, но надеждата за Ханкер остана, те така си ни манипулираха, че чак ме хваща срам, че съм била толкова наивна, за пореден път...Миналата вечер, ми направи впечатление, че туитнаха с Ямур през 9 мин разлика, но не го написах, знам ли защо ... Ми заедно са си хората, това е първата снимка на която харесах Зъбла, незнам понеже беше в профил, или понеже не се е усмихнала...Ехидната усмивка на Керем ще я подмина...Мисля, че и те имат право да са кой с когото иска, но просто подхода им беше неправилен. Мисля, че Керем беше подведен, опита се да се държи в синхрон със ситацията, но не се получи и това доведе до серия глупости от негова страна ... Не харесвам Ямур, не мога да я захаресам, и няма да я захаресам, не го упреквам , че е с нея, но можеше да не се излага така ...излъга си ни порядъчно добре, най-гадното е, че мисля, че и Зъбла си изпати от това и това за нея е унизително...И толкова... Срока на годност на тази връзка мисля, че ще бъде кратък, давам й срок декември - февруари и са на финалната права...

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 23:01 от Анонимен

# 549
  • София
Ирче, Лени е отговорила на въпроса ти за снимката, затова няма да се повтарям.  Peace

Сериалът трябваше да свърши.  Peace Снимката в МОЛ-а беше гаф за мен.

# 550
Ей така на няколко пъти исках да си замразя фейсбука и осъзнавах, че няма как да получавам информация за университета и трябваше да си го оставям. И сега ще карам магистратура и пак трябва да остане. Пък и има хора, с които само там пиша  Crossing Arms

# 551
Това па за стаите, ако е истина. Тоя Керем се е вкарал в много голям филм  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Макар, че не знам от къде биха могли да го знаят фенове, пък и инфото да излиза чак сега  Joy Joy Joy

# 552
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не се сърдя, аз също ако греша, ще дойда  Joy Joy Joy
Просто много ми е нагласено на мен, това е.
Не ми се ще да ми е поредното разочарование, защото казах ако е така, спирам да гледам турски сериали, или само през пръсти ако гледам, никога няма да тръгна да симпатизирам на актьор, вече.
Усетих го като по-различен човек, и се надявам да не съм се подвела. ooooh!

# 553
Аз и без това почти приключих с турските сериали. Дори не знам дали ще си догледам кара парата, за сега ме печелят, ама ако тръгнат да правят рядка боза, изобщо няма да се занимавам и ще го зарежа у нищото сигурно. Ще дам и шанс на сериала на К.Б , да видим до къде ще я докара  Mr. Green

# 554
  • София
Ирка, разбирам те. За мен е също втори неуспешен опит.  Blush

Лени  Hug

Скрит текст:
....
Сега за Ямкер, аз неистово исках да има Ханкер, но след снимката в МОЛ-а доста слязох на земята, но надеждата за Ханкер остана, те така си ни манипулираха, че чак ме хваща срам, че съм била толкова наивна, за пореден път...Миналата вечер, ми направи разлика, че туитнаха с Ямур през 9 мин разлика, но не го написах, знам ли защо ... Ми заедно са си хората, това е първата снимка на която харесах Зъбла, незнам понеже беше в профил, или понеже не се е усмихнала...Ехидната усмивка на Керем ще я подмина...Мисля, че и те имат право да са кой с когото иска, но просто подхода им беше неправилен. Мисля, че Керем беше подведен, опита се да се държи в синхрон със ситацията, но не се получи и това доведе до серия глупости от негова страна ... Не харесвам Ямур, не мога да я захаресам, и няма да я захаресам, не го упреквам , че е с нея, но можеше да не се излага така ...излъга си ни порядъчно добре, най-гадното е, че мисля, че и Зъбла си изпати от това и това за нея е унизително...И толкова... Срока на годност на тази връзка мисля, че ще бъде кратък, давам й срок декември - февруари и са на финалната права...

Не мога да не кажа "+1" на това.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт