GB- В очакване на слънцето тема 127.1 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 138
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Мишето ме провокира и си четох мойте публикации за сериала и вижте какво съм писала на 16,02,2014г.
Цитат
привет слънца остана още малко време
много е хубава тази Ханде
но си мисля че не е типа на Керем не знам усещането ми е такова
но пък се надявам тайно дори и по-късно да са заедно в живота

Ха , кво ще кажете , а  newsm78

Лил пуснала си страхотни снимки на Ханде ............. може да не упреквам КБ , но винаги като вида Ханде ,от усните ми излиза едно неволно - "тъпак" и след това се чудя - кой нормален човек може да нея хареса  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Кате, а пък аз се чудих кой нормален човек би харесал ЯТ........... Joy и днес разбрах. Stop

# 571
То всъщност има ли някакво значение, след като снимките са факт, ако ще Папата да ги е правил  Joy Joy Joy

# 572
  • София
Който и да ги е правил, снимките са си реални.  Peace

п.с. Тери, писали сме по едно и също време.  Wink

# 573
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз бях писала много отдавна, че Окан е пречката и бях писала защо. Ханде, е такъв човек, че оценява и помни кой, какво е направил за нея, поне аз съм останала с такова впечатление, и според мен в момента бърка привързаността и благодарността, с любов към Окан.

# 574
Лини, на 100 % подкрепям, че тази връзка няма да продължи дълго  Mr. Green
Сега може ли Керем да си хване ново гадже в Америка  Laughing Mr. Green

# 575
  • София
Аз бях писала много отдавна, че Окан е пречката и бях писала защо. Ханде, е такъв човек, че оценява и помни кой, какво е направил за нея, поне аз съм останала с такова впечатление, и според мен в момента бърка привързаността и благодарността, с любов към Окан.

Хубава черта у Ханде, не точно по отношение на Окан, а по принцип. Дано я е предала и на К.Б. и той да не забрави, кой му е помогнал.  Wink

# 576
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ако ги беше правил фен също нямаше веднага да се поколебае да ги пусне  Peace
Ееее то нали и аз туй плямпам  Mr. Green

# 577
  • У Диспансера ...♥♥♥
То всъщност има ли някакво значение, след като снимките са факт, ако ще Папата да ги е правил  Joy Joy Joy
Естествено, че има. То така може се манипулира до безкрай.

# 578
  • София
Лини, на 100 % подкрепям, че тази връзка няма да продължи дълго  Mr. Green
Сега може ли Керем да си хване ново гадже в Америка  Laughing Mr. Green

За 2 седмици??? Надценяваш го.  Mr. Green

# 579
Ирка, намекваш, че някой друг се занимава с това. Вече не знам. И днешната статия с "бъдещата снаха" ме кара да повръщам  Mr. Green

Мише, да иде в някой клуб в Тексас и е готов  Mr. Green

# 580
Ако искате ме съдете, но предпочитам К.Б дори с новата му партньорка пред Зъбла. Много ми падна в очите след онова видео. Всичко друго се приема, но това беше много долна постъпка  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 581
  • У Диспансера ...♥♥♥
То няма връзка за да продължи нещо.
Абе не ми е такова повърхностно момчето и това е, ся чак с тоя безмозъчен крокодил, да изпадне, няма да стане  Naughty

# 582
Хаидееееееееееее ,пак се вкарвате във филм ...
Керем си сменил стаята - това са фенски измислици ......... Всички искат да има Ханкер и въртят и сучат и пак така си го нагласят

Мишето ме провокира и си четох мойте публикации за сериала и вижте какво съм писала на 16,02,2014г.
Цитат
привет слънца остана още малко време
много е хубава тази Ханде
но си мисля че не е типа на Керем не знам усещането ми е такова
но пък се надявам тайно дори и по-късно да са заедно в живота

Ха , кво ще кажете , а  newsm78

Лил пуснала си страхотни снимки на Ханде ............. може да не упреквам КБ , но винаги като вида Ханде ,от усните ми излиза едно неволно - "тъпак" и след това се чудя - кой нормален човек може да нея хареса  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Кате, а пък аз се чудих кой нормален човек би харесал ЯТ........... Joy и днес разбрах. Stop

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 583
  • София
Естествено, че има. То така може се манипулира до безкрай.

Ами, тогава май е време К.Б. да каже тежката си дума, за да се спрат манипулациите или на него така му изнася. Ако е второто, не искам да го чувам

# 584
Вижте сега оставете ги кой с който иска да бъде нали ни направиха съпричастни към Зейкер мразеха се,ненавиждаха се,обичаха се,играеха игрички, ядосваха се бяха сърдите и така нататък.Играта на Керем се получи и благодарение на Ханде да той си има умение и качества но за да задобре е и Ханде му помогна.

Общи условия

Активация на акаунт