GB- В очакване на слънцето тема 127.1 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 106
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
  • София
 Само не си обяснявам вечерните прояви  на Ханде - в рамките на 2 часа 2 снимки как се забавлява и то точно сега иска да ни го каже . Едва ли излиза вечер с приятелки за 1 път  

Ей това се питам и аз. Няма, няма и се разписват всички по едно и също време.  newsm78

Ирче, да чувала съм за мераците й към Чаатай, ама аблата бди.  Mr. Green

Майтап няма, ама аблата поне го е държава изкъсо. Ей това наричам аз ПР. Сериал с рейтинг 20. Бел беше писала в Диспансера за рейтинга на серията със сватбата. Бил е космически.  Crazy

# 661
  • София
...
Мише, обаче, тя беше и един от защитниците на Зъбла и връзката им ...явно работи към корпуса на мира или правата на човека  Mr. Green

Вече не мога  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 662
Ааа, Тери, не съм разбрала, че е защитавала и ЯТ. Явно е 50:50.  Joy
По-скоро е 90 :10 .. Нямаше случай, в който да не адвокатства на Зъбла, и сега показва загриженост за Ханде, защото феновете я направиха на нищо...  Mr. Green
след дъжд качулка точно

# 663
5 Якерски снимки и  40 страници,  ако бяха  Ханкерски, Сис трябваше да седи на бутон "Нова тема"

# 664
Не мога повече....Викам Керем и мене да заведе на Мола да не ми се прави.

Отбелязвам че в 54 епизод беше страстна но в всички епизоди има страстни целувки и Зъблата това не може да скрие.

# 665
  • София
При първите нападки никой не защити Ханде, така ли?

Не, абсолютно никой от екипа. Оставиха я да се справя сама и тя изтри профила си.

К.Б. и Зъбла не защити директно, но харесваше някакви дълбокомислени фрази из ТТ за омразата и т.н.

# 666
Ааа, Тери, не съм разбрала, че е защитавала и ЯТ. Явно е 50:50.  Joy
По-скоро е 90 :10 .. Нямаше случай, в който да не адвокатства на Зъбла, и сега показва загриженост за Ханде, защото феновете я направиха на нищо...  Mr. Green
след дъжд качулка точно

То кой ли не защитаваше  Зъблата... Емре, Гьокче,  Ебру, Исмаил и Ела hahaha hahaha hahaha

# 667
5 Якерски снимки и  40 страници,  ако бяха  Ханкерски, Сис трябваше да седи на бутон "Нова тема"
Joy Joy Joy Joy Нищо против, само да има фотки  Mr. Green

# 668
Тя па Ела докато всички я харесваха и тя се набута между шамарите  Joy Joy Joy Joy Joy

Исмаил и той беше изпратен да се прави някъде другаде на Спайдърмен  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 669

Неее    rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 670
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да забелязвате ли, единия пуска нещо и другия става активен и харесва снимки и пише мотивиращи мисли, другия пък показва как се забавлява, следващия излизат снимки с Зъбла, и ги харесва. Другия пуска клипове с вълни и морета на островите, абе тия хора да се изяснят най-накрая викам аз  ooooh!

# 671
  • София

Смея се със сълзи и вкъщи ме гледат странно.  Joy hahaha Joy

# 672
Оо аз забравих да ви кажа,днес когато Ефе  благодари на екипа , първоначално не беше  включил зъбла, ама  после я добави hahaha hahaha hahaha hahaha

# 673
  • София
Да забелязвате ли, единия пуска нещо и другия става активен и харесва снимки и пише мотивиращи мисли, другия пък показва как се забавлява, следващия излизат снимки с Зъбла, и ги харесва. Другия пуска клипове с вълни и морета на островите, абе тия хора да се изяснят най-накрая викам аз  ooooh!

И ние това се питаме, защо така се редуват?

# 674
  • У Диспансера ...♥♥♥
После единия трие, каквото е пуснал, щото който трябва да го види го е видял  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт