GB- В очакване на слънцето тема 127.1 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 357
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Лени  Hug, ама то си е така. Нали виждаш Чаатай колко прокопса.

Краси, той по 3 проекта снима наведнъж, че 2-3 моми ли ще му се опрат.  Laughing

# 91
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ааа тя и Виктория, не е от мн умните  Mr. Green
Лини, ти добре трансфер, ама като ти наложат вето, да обсъждаш баклавата, и със свещ, ще ни търсиш после нас   hahaha Joy
Че и Джанчо, барабар  hahaha hahaha

# 92
  • София
И от мен лека,че сънят ме надвива   sleepuu
Лека Ани

И аз ще лягам  Sleeping smile3524 newsm46

# 93
  • София
Винаги съм казвала, че след силен/хитов проект, следващата стъпка е много важна. Трябва да се избере партьор, с когото да има стиковка, да се избере екип, сценарий и т.н. Хвърлянето насляпо в проект, само, за да съм на екран, в повечето случаи не е печеливш ход. Искаше ми се К.Б. да си почине малко, да събере сили, внимателно да избере следващия си проект и чак на полусезона да снима, ако не и другото лято.  Blush

Ани, Ирка, лека.

# 94
Лени  Hug, ама то си е така. Нали виждаш Чаатай колко прокопса.

Краси, той по 3 проекта снима наведнъж, че 2-3 моми ли ще му се опрат.  Laughing

Той за това следва  правилата .

Be strong. Stay strong. Live strong  

Подготвя се за нова битка  hahaha hahaha hahaha

Лека момичета  Hug

# 95
Ирка, ти пък сега...В темата за Кер няма да обсъждам баклавата, и какво ще му обсъждам...
Така както е тръгнало ще си търся аз Джан, ти кокала скоро няма го оставиш ми се види...
Мише, аз исках същото, да снима след пауза, да се затъжат малко феновете, но бърза човека, още трябва да снима ли снима, ще се връща в Америка, и такива неща ....Но ,тя Америката май отиде в девета глуха, хареса му на него тук ...Колкото и да се прави , че не е свикнал с това внимание, кой бяга от такава обич, макар и с доста отрицателни за неговата свобода страни

# 96
  • У Диспансера ...♥♥♥
Стига сте се бъзикали с мъжо, аааа  Mr. Green
Мише, аз нямаше да лягам, ама ще си легна вече, ти направо ме изпрати по живо,по здраво  hahaha hahaha
Лека и от мен  Hug Hug Hug

# 97
Момичета лека нощ и от мен
Хайде до нови срещи утре на ринга .... Mr. Green
Целувки

# 98
  Мише , поне в това отношение Чаатай не сбърка  Peace Изчака  8-9 месеца , избра по добра компания и артисти . Е  Сера я натресоха , ама един на друг си помогнаха  Peace

# 99

За мотивация  Peace

# 100
  • Керодиспансера

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 101
  • По света и в нас.
Добро утро и от мен.
При нас е мъгла,дали ще видим слънцето днес

# 102
Тери Hug Heart Eyes
страхотна темичка  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Пак сте изписали света,май забравихте,че сериала свърши Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Добро утро на всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Сериал с Керем и Серенай и аз не искам!Никога не съм я обиждала,но за мен ще си е провален проект-от сега го мисля!

# 103
Добро утро слънца. Hug

# 104
Добро утро и от мен  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт