GB- В очакване на слънцето тема 127.1 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 447
  • 754
  •   1
Отговори
# 195

Да знаете,много съм му набрала на КБ! smile3511 smile3511 smile3511

Да излезе като мъж и да каже:"Яамур ми е гадже" или  "Яамур не ми е гадже"-кво толкоз!Нали вече си има нови проекти? Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 196
  • София
Керем НИЩО! Не ви е обещал! Това със изявлението бяха измислици на рускините.

# 197
http://instagram.com/p/rA1ADUn51p/ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:на тази снимка е Зъбла... и не е излязла особено добре.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ама това е май заведение ......... да окрием разликите - нашето Ханде е при майка си за Байряма , а тази кифла е по муабетите ,не че е лошо ................

# 198

Скрит текст:
http://instagram.com/p/rA1ADUn51p/ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:на тази снимка е Зъбла... и не е излязла особено добре.

Въпросът е:Кон боб яде ли? hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 199
Таз Зъбла още по грозна става вечер.
А той Керемчо си е добре хвана си онаяти ми работа и си отиде в Хамерика при аркадашите. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 200
Скрит текст:
https://pp.vk.me/c614719/v614719047/13d61/WpH8AcUnG4E.jpg

И тези са сладки тука!,нали Ани?

# 201
Скрит текст:

# 202
А той Керемчо си е добре хвана си онаяти ми работа и си отиде в Хамерика при аркадашите. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 203
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не четат ми, като чуят за Зъбла, и вярват на всичко, Кирето си е достатъчно интелигентен, и мисля че го доказа не един път.
И Тера, ну чете. Влади, още сутринта сложи новата снимка на, Кирето от Америка.

# 204
girls koga shte izleze 54 epizod s prevod?

# 205
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Тези пък да не видят нещо  ooooh! ooooh! ooooh!направо копи-пейст на Ханде на фотосесията  Crossing Arms да бяха и измислили нещо по-различно

Бабче, Hug аз се чудих защо няма фрагман още  ooooh! ooooh! ooooh!

А и без това все още не съм гледала последните три серии на слънчицата с превод,таман до края на седмицата ще ги опаткам  Mr. Green

# 206
  • У Диспансера ...♥♥♥
Колко пъти да ви казва човека, че приятелка няма, защо да излиза и отрича за Зъбла, това нов проект ли е, нова роля ли е, и пак ще има такива, които няма да му повярват, така че не смятам за нужно да прави панаир и да отрича нещо, което всеки си го тълкува както си иска, например аз нямам нужда да го отрича, защото ми е ясно, че няма нищо там.
Сега да кажа и привет от морския бряг  Hug Hug

# 207

И Тера, ну чете. Влади, още сутринта сложи новата снимка на, Кирето от Америка.
Какво съм казала па аз  Joy Joy Joy Joy

# 208
Снимката на Зъбла е с Мерве Комюш и предполагам е правена от  Бодрум, защото вчера беше написала, че е в Бодрум hahaha hahaha hahaha

# 209

hahaha hahaha hahaha hahaha само вечер ли,то това като някоя принцеса ми прозвуча,дето се преобразява  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт