GB- В очакване на слънцето тема 127.1 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 368
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
  • Керодиспансера
Ya kimse kusura bakmasın ama herşey ortada.
Hande ne zaman Okan'la görülse, bir fotoğraf ( binde bir ), bir haberi yapılsa ardından Kerem'in daha sert olanlarıyla Yağmur'la haberi çıkıyor. Hem de yan yana fotoğraflarıyla.

Sizce de Kerem, Hande ne yaparsa ona uymuyor mu? Kıslandırmak mı istiyorsun? Al sana kıskandırmak diye daha da büyük bir koz oynuyor.

Ki Gölyazı'da neler olduğunu gördük. Peki siz Gölyazı'da otel odası tartışmalarını biliyor musunuz? Ki bildiğinizi sanmıyorum. Hande'nin odası.. Kerem'in odası.. Can'ın odası..

Adam kıskanıyor. Gölyazı'daki tipleri hepimiz gördük. Bürsin'in sinirli halini herşeyi.

Daha da söylenecek fazla bir şey yok bence.

Madem öyle işte böyle hesabı.

Някой разбираш турски, моля да погледне ,защото с превод на Гугъл разбрах само, че в Голиязи стаята на Керем е до стаята на Ханде и той е много ревнив,  и снимките на Якер излизат заради снимките на Ханок  newsm78

# 421
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирче, те се прегърнаха, ти ги чакаш да се държат за ръце.  Laughing Тази фаза вече е мината. Тя и Ханде не държи Окан, но са заедно.  Peace
Тя и Сополкая, е до Чачко, ама са нъцки заедно . Все ще ги изловят папараците ако са заедно .

# 422
Честно казано може и да греша и по-нататък ще си го призная, но от самото начало не мисля, че има Ямкер .На мнението на Ирка съм и ще повярвам едва след признание или поне едно държане за ръце.
И малко смешно ми стана, абе много му е беден на Кирето репертоара за срещи, само моловете признава  Laughing

И моля, би ли ми обяснил някой за какъв клип от ЯТ става на въпрос, явно съм го изпуснала това .

# 423
# 424
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз и Краси казахме "след края на сериала". То стана точно на финала в неделя.  Wink Публикуването закъсня, но нищо.  Mr. Green
Напротив вие казахте също, че сега след снимките на Ханде сч Окан, той ще отвърне, ама това защо не го споменавате, предния път стана пак така, след нейните излезе и тая в Мол-а.

# 425
# 426
  • София
Ирче, те се прегърнаха, ти ги чакаш да се държат за ръце.  Laughing Тази фаза вече е мината. Тя и Ханде не държи Окан, но са заедно.  Peace
Тя и Сополкая, е до Чачко, ама са нъцки заедно . Все ще ги изловят папараците ако са заедно .

Бъди сигурна. Аз съм 100% убедена, че от началото на снимките на новия му сериал, ще се знае, че той е с Ямур, както бях убедена, че ще има нова Ямкерска снимка след последен епизод.  Wink

Ще запомня датата /и аз като Краси/ и пак ще си говорим.  Hug

# 427
Дани, ама гледаш ли ги, само аз както и предния път съм сама срещу всички, направо полудяха от снимката, а до вчера същите вие, казвахте, че ЯмКер, не съществувал, много бързо си променяте мнението. Е аз не съм така, и щом съм повярвала на някой и съм усетила, че е чист човек, ми трябват повече от една снимка за да го наплюя, просто се доверявам на интуицията си.

И ти дойде на моята,нали   Mr. Green

Ето,в момента Ханок са ви най-най,признайте си. Затова бяха моите думи в предната или попредната тема. Менят се мненията за едно и също нещо според общото настроение,което пък е свързано с излезлите снимки най-вече.  Peace

Да не ме разберете погрешно сега,на мен не ми пречите.  Peace Аз се забавлявам с вашите постове  Wink Изказах си мнението малко по-рано и понеже няма какво повече да добавя  Heart Eyes само ви чета  Wink

# 428
Аз и Краси казахме "след края на сериала". То стана точно на финала в неделя.  Wink Публикуването закъсня, но нищо.  Mr. Green

Нали  Joy Joy Joy Joy

Никога след молската снимка не съм казвала , че няма ЯмКер  Peace

Ели  няма логика в това ,
И Ханде и Керем Б знаят за Ямур и Окан  Mr. Green многоооо отдавна
Няма за какво да си правят на пук .

# 429
# 430
  • София
Тук му е пределно ясно, че го снимат и е много спокоен + видимо доволен. Поне се свърши с криенето.  Peace

Скрит текст:

# 431
Не знам какво повече искате от него. В мол-а за мен си е чист инцидент, че се показаха, затова са и в гръб. Видяха, че рейтинга падна, според мен даже екипа може да ги е посъветвал да не се показват, защото и в този бизнес каквото каже шефа, това става. Изчакаха да свърши сериала, и ето - снимки в лице. Не я харесвам - бездарна връзкарка, но за мен той е влюбен в нея, не мисля че е чак такъв ПР. Да не говорим, че точно, когато беше никой (като дойде от Америка) проектът му стана успешен. Без ПР и подобни. Извод: талантлив е. Това мога да кажа за него със ссигурност. Аз лично не мисля, че е толкова лош човек и материалист, колкото взехте да го изкарвате. Отеглям се от бойното поле, че много нажежено ми стана. Лека вечер.  Flutter

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 21:05 от daisy9

# 432
Ирка, само че Сополкая и Чачко не са засичани никъде откакто са ваканция  Joy Joy Чакайте К.Б да се върне от Америка и ще има яко Якер  Joy Joy Joy Joy Защо не си я взе в Америка с него не знам  Joy Joy Joy

# 433
      Ани,те затова че си гледаме черешките-там е тихо и спокойно/поне за сега/,играят добре децата,филмчето е забавно и смешно с тук-там интрижки и разбира се-любов.Няма истерии на фенове,всичко е открито,няма задкулисни игри,няма на тати паричките и рейтингът за сега бие в тавана.И наесен ако продължава ще го гледам -него и Фатих Харбие-никакъв проект на КБ или на ЯТ.Твърдо!

# 434
еее,хайде де!Много бързо се палите,но аз си мисля като Ирка  Mr. Green Не ми се коментира,защото Ирка каза това,което аз бих казала и не е нужно да се преповтаряме,така че за мен ЯмКер няма  Peace

Общи условия

Активация на акаунт