GB- В очакване на слънцето тема 127.1 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 375
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
  • Керодиспансера
Искам да видя Ямкер в положение като на Тери в гащите  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Тери, не изпадай в шок  Peace ще е много забавно,да си покаже професионализма Кирето с нея  Mr. Green
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 406
  • София
Мдаааа по вашите думи, от много време се знаело, че няма да има втори сезон, знае се ама Кире, продължава да се крие, защо искам да знам, нали се знае, защо не се показва с нея, какво го интересува рейтинга, вие нали така разсъждавате, снимали ги в Мола, рейтинга надолу, а той изведнъж се загрижва за него и се крие, нищо че има сигурен проект, пак по вашите разсъждения, еми аз не мога да ви
хвана логиката на мислене, честно.

Ирче, знаело се е за финала, но все пак той има договор, който трябва да спазва и обикновено този договор не е до края на снимките, а до излъчването на последната серия 27.07!!!! Докато се финализира проектът, К.Б. правилно не се показваше с ЯТ, странеше от нея на наградите и т.н. Не, защото не е искал да е с нея, а просто защото правилно /повтарям се/ е преценил, че това ще му донесе негативи.

Да не забравяме, че той отново ще снима сериал с този екип и то за КАНАЛД. Няма как да им провали излъчването на последните 4-5 епизода.  Peace

# 407
     Гледах "Времето лети",връщам се и какво?   А-а-аууууу,чудо! А сега се върнете и препрочетете чаршафа,дето го постнах онзи ден.Там и днес ви изложих всичко,което си мисля-КБ въобще не заслужава моето внимание.Оказа се,че и той е едно посредствено момче,както и любимата,която си е избрал.Игра добре в сериала,но вече  си мисля,че всичко беше благодарение на Ханде-тя го е водила през цялото време,увличаше го в историята на  една  любов  и на него му оставаше само да възпроизвежда мимики , физиономии и поведение в унисон със събитията.Попадение  по отношение на сценарий,партньорка  и режисура.Да не избързвам,но определено си мисля,че следващият му проект ще бъде крах,защото портньорката не е на нивото на ХД и няма да има кой да го тегли.Не толкова липсата на рейтинт заради пуберите,колкото това,че го няма локомотива,който да тегли композицията.
      И браво на Ханде-тя ще изчака,ще си подбере сценарий/пък и Окан ще и помогне в това,а той не е от вчера в тези среди и не е кой да е/ и при всички случаи нейният нов проект/дай боже да е скоро/ ще бъде успешен

# 408
 Само БУ , знаеше , ние не  Peace  

Е как де не се показа , то обличане и събличане  на дрехи , непрестанни общи прегръдки с фенове , снимки вечер( не на сета)  заедно и в други молове с фенове
Там с групата дето идваха на сета колко пъти прегърнати ги има с диска . А Ханде в трета глуха

# 409
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мише, как тогава прецени за негативите, а сега не преценя .

# 410
  • В света на мечтите... ❤
Отивам да подишам чист въздух,че емоциите ми дойдоха в повече  Crazy  До после слънчевки  Hug Hug Hug

# 411
Ирка, ако си права, някой ден ще си го призная пред теб , вярвай ми. НО ми се струва, че ти не искаш да приемеш, че Керем не е точно такъв за какъвто го мислехме  Stop

# 412
  • София
Само БУ , знаеше , ние не  Peace  

Е как де не се показа , то обличане и събличане  на дрехи , непрестанни общи прегръдки с фенове , снимки вечер( не на сета)  заедно и в други молове с фенове
Там с групата дето идваха на сета колко пъти прегърнати ги има с диска . А Ханде в трета глуха

Разбира се, че се показваха и то мнооооого дискретно.  Peace

Моля ви, това, което говорите, за мен е безумие. Нямал нищо с ЯТ, а пък ходят на кино в Измир по приятелски. Еми, да бяха поканили Еге, Мерве, Ханде, Ефеджан и т.н. да им правят компания. Не случайно са били във ВИП салон.  Wink

Кой от ГБ е със сигурен проект? КБ и ЯТ, аз за друг не съм чула, а и Емре, който е приятел на бащата на ЯТ.  Wink

# 413
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дани, ама гледаш ли ги, само аз както и предния път съм сама срещу всички, направо полудяха от снимката, а до вчера същите вие, казвахте, че ЯмКер, не съществувал, много бързо си променяте мнението. Е аз не съм така, и щом съм повярвала на някой и съм усетила, че е чист човек, ми трябват повече от една снимка за да го наплюя, просто се доверявам на интуицията си.

# 414
Намерих едно положително нещо от новите снимки : На К.Б му стоят добре дънките  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 415
  • София
Мише, как тогава прецени за негативите, а сега не преценя .

Е, Ирче, той няма да крие гаджето си цял живот.

Аз и преди казах. Според мен К.Б. не е познавал добре този бизнес в ТР. Посъветвали са го за разговорите в университетите, за илюзията Ханкер и т.н. Той е послушал и изведнъж нещата излизат извън контрол. Той просто не го е очаквал. Затова изчака и последния епизод на ГБ, но аз не смятам, че е нужно да я крие. С нея е и иска да си се разхождат свободно.  Peace

# 416
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка, ако си права, някой ден ще си го призная пред теб , вярвай ми. НО ми се струва, че ти не искаш да приемеш, че Керем не е точно такъв за какъвто го мислехме  Stop
Напротив, не ме имай за толкова наивна, когато видя да се държат, ще се извиня на всички ви, а за него ви казах, един човек разочарова ли ме, просто за мен повече спира да съществува. Не че на него ще му запука, просто ви казвам моята гледна точка.

# 417
А се притеснявахме, че темата ще замре. Якер се грижат да изписваме страниците  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 418
  • София
Ирче, те се прегърнаха, ти ги чакаш да се държат за ръце.  Laughing Тази фаза вече е мината. Тя и Ханде не държи Окан, но са заедно.  Peace

# 419
  • София
Аз и Краси казахме "след края на сериала". То стана точно на финала в неделя.  Wink Публикуването закъсня, но нищо.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт