GB- В очакване на слънцето тема 127.1 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 375
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
Влади,ти от кода пишеш с наклонен шрифт  Rolling Eyes ако знаеш как ме излъга  ooooh! ooooh! ooooh! чета,чета и си мисля,че е Тери...гледам следващия и пост,хвали ти писанките,та се връщах две страници назад  Crazy мислех,че съм го пропуснала  Crazy Crazy Crazy  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Зъбатка направи точно 1 силна сцена в последния епизод и то колкото и тъпо да звучи за мен беше походката към банята, когато тръгна да се самоубива Мела. Това беше добра сцена. Всичко друго е ugly sobbing  Joy Joy Joy Joy

# 391
  • У Диспансера ...♥♥♥
Краси, не знаеш какви условия има той, кой е спонсор в проекта му, и дали на Зъбатата, парите на баща и, не са бръкнати из там, има много скрити неща, които ние никога няма да разберем.

# 392
То е ясно, че бащата на ЯТ спонсорира сериалите на Канал Д  Joy Joy Joy Joy За това и толкова бутаха напред Зъбатка Mr. Green

# 393
  • Керодиспансера
Краси, не знаеш какви условия има той, кой е спонсор в проекта му, и дали на Зъбатата, парите на баща и, не са бръкнати из там, има много скрити неща, които ние никога няма да разберем.
 Много ми е грозно,когато парите се смесват с любовта - изглежда ми на жива прос....ция  ooooh!

# 394
  • София
Скрит текст:
Тери,аз не съм казала,че визирам теб....всички искаха и се самонавиваха за Ханкер  Peace дори след приключването на снимките,недоволствахте за Ханок,защо,защото имаше надежда за Ханкер,заради снимките на екипа. Еми,излизат снимки,режисирани или не,това им е работата.
Ако трябва всеки ден с различна ще излиза и ще се снима,за да го възприемат по-добре като донжуан за следващата роля  Peace

И това не говори добре за К.Б. Аз предпочитам да има Ямкер, отколкото К.Б. да постъпва така.  Stop Не искам да вярвам, че е такъв човек.
Същото се отнася и за евентуалното излизане на кино на част от екипа, но без Ханде.
Да, има или няма Ямкер, К.Б. беше редно да реагира на клипа на ЯТ и то не пред публика. Това творение не биваше да се показва.

Датата на снимките в киното е 27.07.2014. Много добре подбрана за мен. Край на ГБ, Зейекр, Ханкер и т.н.  Peace

Съжалявам, че ще го каза, но по-добре да има Ямкер, отколкото да са истина всичките предположения, че не са заедно, но си правят ПР, излизат заради рейтинг на новите сериали, излизат с екипа, но без Ханде и т.н.
Това тотално би ми развалило мнението за К.Б.

Искам да вярвам, че се е влюбил, но е сбъркал с това, че е говорил неща, които не мисли в действителност, а е искал по-бързо да се изкачи по стълбичката нагоре.  Peace

# 395

И ти харесваш и одобряваш това . Артиста и човека,   който харесваш , ходи и се размотава само и само за пари ! На мен ми се вижда много нечистоплътно това . По добре да са гаджета !

# 396
  • Керодиспансера
Искам да видя Ямкер в положение като на Тери в гащите  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 397
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мдаааа по вашите думи, от много време се знаело, че няма да има втори сезон, знае се ама Кире, продължава да се крие, защо искам да знам, нали се знае, защо не се показва с нея, какво го интересува рейтинга, вие нали така разсъждавате, снимали ги в Мола, рейтинга надолу, а той изведнъж се загрижва за него и се крие, нищо че има сигурен проект, пак по вашите разсъждения, еми аз не мога да ви
хвана логиката на мислене, честно.

# 398
 Забравих още нещо да кажа, на скъпата ни ЯТ  от 15 август ще и се стъжни,  ще рони кървави  сълзи! Помнете ми думата. Якер има, но няма да изкарат до края на годината, още няколко месеца. Защото до колкото разбрах, новият екип ще е  смесица от два спряни сериала. На продуцентите, няма да им се понрави 3-ти сериал да бъде спрян и ще вадят тежката артилерия. И Кирето ще се съгласи на това, все пак тук ще играят повече пари. Ще започнат  да се  пускат  снимки Яскер  в дискотека, Яскер в ресторат , Мол, Яскер в спортния клуб,където тренира Кирето. А горката  Зъбла  ще си седи у  дома и ще чака и проблемите ще почнат. В ГБ можеше да контролира нещата, но тук и татко няма да помогне. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 399
Искам да видя Ямкер в положение като на Тери в гащите  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 400
  • У Диспансера ...♥♥♥

И ти харесваш и одобряваш това . Артиста и човека,   който харесваш , ходи и се размотава само и само за пари ! На мен ми се вижда много нечистоплътно това . По добре да са гаджета !
Някъде да казах, че го одобрявам, сега говоря само, че няма нищо с нея, за удобрението, ако почна да се замислям, значи трябва един Холивудски актьор, да не харесвам, че там е хиляда пъти по-зле, когато става въпрос за ПР.

# 401
  • Керодиспансера
Забравих още нещо да кажа, на скъпата ни ЯТ  от 15 август ще и се стъжни,  ще рони кървави  сълзи! Помнете ми думата. Якер има, но няма да изкарат до края на годината, още няколко месеца. З Ще започнат  да се  пускат  снимки Яскер  в дискотека, Яскер в ресторат , Мол, Яскер в спортния клуб,където тренира Кирето. А горката  Зъбла  ще си седи у  дома и ще чака и проблемите ще почнат. В ГБ можеше да контролира нещата, но тук и татко няма да помогне. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 402
И аз да се изкажа.Знам че сега сте ядосани но помислете малко това се прави за ПР тъй като в момента Керем е харесван а Ямур може би казвам може би да получи някоя главна роля тоест да стигне нивото на Ханде ама там е работата че точно тоз ПР за него не е добър а напротим и най вече за новият му сериял. На Ямур баща и може да вземе да си навре паричките дето слънце не е огряло.До като двамата не излезнат и не кажат че са заедно аз не вярвам на това.Снимки в молове в кино все едно аз да отида на кино или в мола с някой приятел нормално няма да го хвана под ръка тъй като си имам гадже.
Извинете че се отплеснах.Но за мен истината е друга но все още никой и нищо не казва.
А мисля че Керем в последният епизод доста добре си награбва Ханде. Предполагам че не е искал да приключват тъй като по целувките от всички епизоди му е сладко да я целува.

# 403
Само знам, че колкото и ФЕНОМЕНАЛЕН актьор да е, защото той е такъв. Без фенове е за никъде  Naughty

# 404
  • В света на мечтите... ❤
Оххх,чувствам се все едно съм насред бойно сражение  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт