GB- В очакване на слънцето тема 127.1 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 390
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
Ани, никъде не съм казала, че са казали, че има ХанКер. Казвам, че това с онези снимки беше тъпо. Най-малкото защо дават надежди.. Не ти ли се струва леко глупаво, гаджето му да стои отстрани, а той да си се подхилква с Ханде отпред. Всичко беше направено нарочно. Мен ей това ме издразни  Peace

# 361
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе ей ви един Чаатай за пример, само за висок рейтинг, се ппавят, че са със Сополкая, и като ги питат, не отричат, защо ??? Защото, това е бизнес, няма морал, няма ценности, няма като нас тука да разсъждават, хората гледат да вървят напред, а вие вярвайте и се ядосвайте. Само ще ви питам, почнаха ли пак да говорят навсякъде за, Зъбла???
Сами си отговорете на този въпрос и си преценете....

# 362
  • София
Ани, според мен ЯТ се притеснява, защото знае, че сега ще излее кофа с пумия в/у нея, а не, че е с него.  Peace

Ирка, по повод приятеслтвата в екипа да се самоцитирам.

Скрит текст:
Цитат
Да ти кажа, по-добре е да има Ямкер, отколкото да излезе, че екипът са пълни мизерници, начело с Керо, който отишъл с този екип и не се сетил, че човекът, който най-много му е помогнал /професионално/ при завръщането от Америка, не е сред поканените.

Не бих се изненадала все пак, защото К.Б. не реагира на клипа на гаджето си и й позволи по най-тъпия начин да игнорира публично Ханде.  

Просто са излезли да отпразнуват финала на проекта, а и той се готви за Америка. Няма да се виждат 2-3 седмици, нормално е да искат да са заедно.  Peace

# 363

Не бих се изненадала все пак, защото К.Б. не реагира на клипа на гаджето си и й позволи по най-тъпия начин да игнорира публично Ханде.  Stop

Мише, няколко пъти споменавате въпросния клип, ще те затрудня ли, ако помоля за линк към него или поне свободен преразказ  Hug

# 364
  • София
Ани, никъде не съм казала, че са казали, че има ХанКер. Казвам, че това с онези снимки беше тъпо. Най-малкото защо дават надежди.. Не ти ли се струва леко глупаво, гаджето му да стои отстрани, а той да си се подхилква с Ханде отпред. Всичко беше направено нарочно. Мен ей това ме издразни  Peace

Е, все пак оставаха още 3 серии от сериала, а и това беше реверанс към феновете според мен.  Peace

# 365
  • Дъблин
Мили мои, знам, че ще ме разпердушините з атова което ще кажа, но аз винаги си казвам това което мисля.

Керем идва от държава където той винаги е бил емигранта, винаги е бил едно стъпало по-долу. Колкото и да не ви се вярва, енин чужденец, е винаги чужденец, независимо колко си добър и колко си умен. Това малко или много е леко насадило комплекси на Керем. От там идва и тази жажда винаги да бъде пръв, да е най-добре изглеждащият, да е най-харесваният.
Той Керем идва в една държава, Турция, където малко или много, към него се гледа като на Бог. Хората си казват - еее вижте бил е в Хамерика, познавал е еди кой си... И малко или много почват да му галят самочувствието.
От тук идва и това да се сближи с Кроки. Все пак тя е ...... даже незнам каква е. Нито е красива, нито умна. едиствоно е дъщеря на богатият си баща /не че нещо, ама като знам как изглежда баща и, си мисля дали не е осиновена... ама това етема на друг разговор/. Ами той иска точно такова момиче, коетод а го гледа като Бог и да го издига в култ. Самият Керем Б. е супер комплексирамо момче. Всичко в него за това говори.
Това е мое мнение, но от както го загледах този филм, все това си мисля.

Сега ако искате ме убийте с камъни, но това е което си мисля!

# 366
В никакъв случай не съдя К.Б за ЯТ. Да, нелогична ми е цялата работа, защото той има вид на интелигентен човек, а се хванал с някаква дето не може 2 думи да обели, но айде не може всичко да е идеално. Аз го съдя за целия цирк по разни интервюта и университети  Peace

# 367
  • У Диспансера ...♥♥♥
А защо само той, какво да я набият, Зъбла, че и е толкоз багажа, не само той беше споменат в клипа да кажа, по вашите думи, трябваше да направят селски панаир, и да я заблъскат, няма как да знаете дали не е казал нещо, но лично на нея, а не да правят сеир на хората.

# 368
В никакъв случай не съдя К.Б за ЯТ. Да, нелогична ми е цялата работа, защото той има вид на интелигентен човек, а се хванал с някаква дето не може 2 думи да обели, но айде не може всичко да е идеално. Аз го съдя за целия цирк по разни интервюта и университети  Peace
Самоцитирам се  Joy Joy Joy
И за провалянето на сериала  Stop

# 369
А и какво ще рече "хвърляли прах в очите на феновете"? Ами естествено. Вие сега казвате да си бяха казали отначало, но замислете се, ако знаехте че са заедно винаги щяхме да гледаме как се гледат, дали е дръпнат от Ханде и т.н. както стана след снимките в мола. В тази индустрия е така. Естествено, че ще се крият. Феновете не искат той да е с отрицателната героиня в живота.
Скрит текст:
Примерно Нина и Иън от ДНВ като се събраха в живота, събраха и героинята и с него, защото вече не можеше ние феновете да гледаме тя, щастлива със Стефан, а той седи отстрани. Тук е същото.
Не ги обвинявам за нищо.
Скрит текст:
Между другото Иън и Ники ги харесвам, но Нина с тоя Бен - не.

# 370
Ирка, струва ми се, че ако й беше казал нещо , тя като негова приятелка би трябвало да уважи мнението му и да направи нещо по въпроса  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Дейзи, моля те... Точно пък са събрали Деймън и Елена заради Нина и Иън.. Изобщо не е така. Първо сериала е по книга и връзката ДЕЛЕНА я има. Второ сближаването между Делена започва много преди началото на връзката на Нина и Иън и трето те в момента са разделени, но Делена отново са си влюбени  Peace
По тази логика да бяха оставили Фийби в Дневниците и да съберат Стефан и Хейли, понеже Пол и Фийби са заедно  Mr. Green

# 371
Плюс.. Връзката Стефан и Елена продължаваше и  всички знаеха за Нина и Иън и никой не е гледал под лупа, кой е дръпнат и кой не.  Mr. Green

# 372
  • Керодиспансера

За тая сцена говорех

# 373
Нина не е с Бен  Naughty

# 374
Тери,аз не съм казала,че визирам теб....всички искаха и се самонавиваха за Ханкер  Peace дори след приключването на снимките,недоволствахте за Ханок,защо,защото имаше надежда за Ханкер,заради снимките на екипа. Еми,излизат снимки,режисирани или не,това им е работата.Ако трябва всеки ден с различна ще излиза и ще се снима,за да го възприемат по-добре като донжуан за следващата роля  Peace

Общи условия

Активация на акаунт