GB- В очакване на слънцето тема 127.1 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 419
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
  • Керодиспансера
 Щом са били на кино в Измир - или е била с него на снимките на филма или са ходили на гости на баба и дядо  Mr. Green

# 346
А не разбрах защо те да са провалили сериала? Иначе не ги обвинявам нито Ханде за Окан, нито Кирето за Зъбла. Те си решават, те си лягат до тях, личен живот си е това и малко или много, дори за тях, си е отделно от професията.  Flutter

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 20:01 от daisy9

# 347
  • У Диспансера ...♥♥♥
Предния път спрях да се обяснявам, сега също ще спра, а вие си търсете факти и логики, моето мнение си остава същото  Peace

# 348
Краси  Heart Eyes Hug
Има много възможности, примерно са били с част от екипа, но другите са влезли или са се забавили, вероятности бол, за това аз не вярвам на една снимка, казах ви кога ще повярвам, за мен самата Зъбла, си прави реклама на негов гръб, защото хората спряха да я споменават, ето сега пак е на дневен ред  #Cussing out #Cussing out

Охх Ирче  Heart Eyes Hugвъзхищавам ти се на ентусиазма !
Какъв екип от 2 седмици няма такъв , камо ли в Измир

# 349
Съжалявам, но за мен тези демонстрации с ЯТ са като подритване на трудова книжка, а не избягване на бъдещи проблеми  Mr. Green

# 350
Момичета, успокойте се /както казва Кирето/.  Wink

Повечето си го знаехме. Малко бяха хората в темата, които твърдяха или поне се надяваха да няма Ямкер.

Вие какво искахте? Сериалът му да започне заради надеждата Ханкер с фалстарт ли? Правилно постъпва. Подготвя феновете си за новия проект и им казва тактично, че Ханкер няма. Аз имах опасения, че заради надеждата Ханкер, ще бойкотират новата партньорка. Ето, сега нещата са ясни.  Peace
+1  Peace Peace

# 351
  • София
Краси  Heart Eyes Hug
Има много възможности, примерно са били с част от екипа, но другите са влезли или са се забавили, вероятности бол, за това аз не вярвам на една снимка, казах ви кога ще повярвам, за мен самата Зъбла, си прави реклама на негов гръб, защото хората спряха да я споменават, ето сега пак е на дневен ред  #Cussing out #Cussing out

Ирче, в правото си си да не вярваш, но такива филми за мен няма. Те и след снимката в МОЛ-а писаха фантасмагории, че на нея й било лошо и т.н.

За съжаление аз не вярвам на подобни приказки. Част от екипа бил на кино, но без актрисата в главната роля, която си стои вкъщи и гледа последната серия със зрителите. Да ти кажа, по-добре е да има Ямкер, отколкото да излезе, че екипът са пълни мизерници, начело с Керо, който отишъл с този екип и не се сетил, че човекът, който най-много му е помогнал /професионално/ при завръщането от Америка, не е сред поканените.

Не бих се изненадала все пак, защото К.Б. не реагира на клипа на гаджето си и й позволи по най-тъпия начин да игнорира публично Ханде.  Stop

# 352
Какво да кажа сега...

Първо ще започна с това,че те никога не са твърдели,че има Ханкер...за сетен път го казваме,че ние тук се самонавивахме и искахме да е така.  Peace

Второ - Ямкер. Още преди време аз написах един пост,в който казах,че на КБ му ходи точно такъв типаж жена до него-да го боготвори,да го извисява,да му се възхищава,защото така се чувства по-голям,така си гали егото  Peace а за него това да е номер 1,или както той казва номер 2, е най-важното. Той не би понесъл жената до него да е по-харесваната и по-добрата  Peace Не ми се рови назад сега,да постна точните ми думи в него момент на емоциите.

След това...тези снимки. Като гледам КБ как се е усмихнал ехидно,сякаш ни казва-видяхте ли сега....това ли искахте да видите. Но притеснението на ЯТ не мога да си обясня. Тя би тр да е щастлива,ако са заедно и са решили да се покажат вече. Ще се държат за ръка,ще бъдат по-близки някак,за да ни убедят,че наистина са заедно.

Няма да се учудя ,ако тази снимка е поредната поза от този тип договори.  Peace Все пак вие сами казахте,че сега заради новата роля,трябва да се направи всичко възможно да поутихне истерията Зейкер...ето удобен начин.  Peace

Няма да съм изненадана ,ако са двойка,но ще го повярвам на 100% едва когато ги видя хваната за ръце или усмихнати заедно е реала.  Mr. Green С тези техни филмови политики и договори,не вярвам на нищо вече  Wink

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 19:55 от anitto

# 353
  • У Диспансера ...♥♥♥
Защо да няма, те не са ли останали приятели с част от екипа  Thinking

# 354
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ето Ани, е на моето мнение  Mr. Green

# 355
  • София
Щом са били на кино в Измир - или е била с него на снимките на филма или са ходили на гости на баба и дядо  Mr. Green

Аз още преди няколко седмици предположих, че ЯТ ще се появи в Измир. Наречете го 6-то чувство.  Peace

Тери, скован си беше и това е.  Peace

# 356
А не разбрах защо те да са провалили сериала?
Защото, когато сериала имаше най-много нужда от рейтинг, те решиха да се развяват по моловете, при това, че знаят на каква възраст са им феновете и какви ще са реакциите  Naughty Заради личния интерес много други хора останаха без работа, но както и да е  Stop

# 357
А според мен, си внушавате сами и се самонавивате за някой неща. Тука си гадаем и няма как да знаем какво е било, Ханде може да го е отблъснала и сега да съжалява, ние няма как да знаем какво става в нейната и неговата глава. Ся Зъбла, била там и той видите ли чак се отдръпнал и притеснил, уууу да, точно така, а в басейна като я завъртя и целуна, Зъбла беше на, Луната  #Crazy

Joy Joy Joy И аз не откривам разлика,ама това е защото серията ми хареса и не търся причини за нищо  Mr. Green

# 358

Тери, скован си беше и това е.  Peace
Аз пък не видях сковаване в басейна , както и до басейна, когато отново ЯТ му беше в орбитата  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Няма да се учудя, ако в много Зейкерски сцени тя е зад кадър  Mr. Green

# 359
Привет! Hug Hug Hug Hug
Абе момичета, нека някоя добра душа да пусне линк (към съседната тема) откъде черпите тези нови информации ,че като погледнах в поклонническата тема за Кирето колко са актуални за събитията ми стана мъчно за тях. Ако някой истински фен влезе там за първи път ще остане с погрешно впечатление за него Laughing Laughing Laughing

Нека всеки бъде с този, който му приляга.Като смята ,че може да има доверие на ЯТ да си я търпи и развежда . Лично мен това не ме дразни. По-лошото е ,че се изкара мъж-идол, без обаче да има покритие. Те хората неслучайно са казали- Добре ,че мечтите са безплатни

пп 29 нови отговора

Общи условия

Активация на акаунт