GB- В очакване на слънцето тема 127.1 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 421
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
  • София
От днес ли са снимките?

Снимките са от неделя . Вчера, излезе информация  че  в неделя са били забелязани в Измир ,в мола Grinning Явно са от киното в Мола

Те и за това туитваха по едно и също време в неделя

Само направете разликата.

Ханде сяда пред екрана, снима се и пуска ТТ т.е. гледа последния епизод с феновете си. Може да не е много, но е някакво уважение.

К.Б. по това време отива на кино и просто по задължение в 23ч. пуска 2 реда, за да приключи и с това.

Аз като казах, че на терасата беше скован, вие не ми повярвахте.

Не съм разочарована, защото за мен по-голямото разочарование беше в неделя  в диапазона 20-23ч. /мое лично усещане и мнение/.

Сега някак не ми пука.  Peace

# 316
  • Керодиспансера
 Как няма да е тъжна бе, Ани, като на другия ден той заминава сам за Америка , а тя толкова се надяваше да я покаже на американските си приятели  Mr. Green

# 317
  • Керодиспансера
Ханде може да е с Окан, ама според мен беше много наранена заради тва нещо Якер.

newsm10 Така си мисля и аз  Naughty

# 318
Не смятам, че при положение, че едно 90 % от феновете му са лапета, това е печеливша тактика.. Crossing Arms Отново ще си държат на тяхното и отново ще го подпукат. Може би като пораснат ще го разберат, но на този етап няма. Едно 80 % от феновете му ненавиждат Ямур  Stop
Ако целта му е била това, то ОТНОВО е сбъркал  Peace

# 319
  • София
Ами те отдавна ходят, ама сега да им честитя  bouquet Пожелавам им........ в най-скоро време да се разделят. Neutral Face   Mr. Green
Няма да се разделят, докато той не извлече всички ползи от нея, т.е. от тати  Mr. Green

Затова се промени и сценария,за да излезе тя на преден план, затова увеличиха екранното време на Акмел за сметка на Зейкер ooooh! Права е Ханде, че се отдръпна от тоя екип  Peace

Тя първо беше изолирана и чак после се дистанцира сама.  Peace Това се усещаше от доста време.  Peace Според мен тя излезе дълбоко обидена от този проект.  Peace

# 320
  • У Диспансера ...♥♥♥
Казах за ръка да ги видя хванати, тогава мога и да повярвам, азчну вярвам и това си е . За Ханде, го питаха в предаване, а тя беше там, той много не почна да отрича, а кога е бил в предаване и са го питали за Зъбла, моля ви се сега, на крак му задали пет въпроса и айде вече с нея бил.

# 321
  • София
Как няма да е тъжна бе, Ани, като на другия ден той заминава сам за Америка , а тя толкова се надяваше да я покаже на американските си приятели  Mr. Green

Това не се знае. Никой не го знае, дали е сам.  Peace

Тери, точно това беше печелившата тактика за него. Илюзия за Ханкер, успешен проект и финал в удобно за него време.  Peace

# 322
Като е седял скован на терасата, голям професионалист, няма що..  Stop
Аз не го забелязах, но може и да сте прави. Може би отново трябва да изгледам сцената и да потърся това "сковаване"  Mr. Green

Мише, аз говоря за това демонстриране на връзката му с ЯТ с цел да избегне тия неща с новия проект  Peace

# 323
  • Керодиспансера
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 324
Най-големия проблем на К.Б е, че едно 80 % от фенките му са "влюбени" в него. Че те след първата Якерска снимка не гледаха ГБ , даже и Ханде да беше там, а пък сега ли ще гледат новия му сериал. Аз мисля, че той ще е с нисък рейтинг.

# 325
Казах за ръка да ги видя хванати, тогава мога и да повярвам, азчну вярвам и това си е . За Ханде, го питаха в предаване, а тя беше там, той много не почна да отрича, а кога е бил в предаване и са го питали за Зъбла, моля ви се сега, на крак му задали пет въпроса и айде вече с нея бил.

Добре , какво правят двамата в Измир тогава ?

# 326
  • В света на мечтите... ❤
Мераба  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

Ехххх,така добре си бях преди последните няколко странички  Mr. Green  Посмях се с вас,разтоварих се след работния ден,добре че ви има  Hug Hug Hug

А за Керем,както и преди казах,щом е щастлив,нека си я обича.Важно е сърцето му да е щастливо,а според него е  Peace
За мен той си остава един харизматичен мъж с чаровна усмивка и много,много талантлив актьор.
Няма да е първата публична личност,чиято приятелка не е долюбвана от почитателите,няма и да е последният  Peace

Но щом е отишъл сам в Америка,явно още не е решил да предприема сериозни крачки,щом не я запознава с фемилито.Или може би първо ще я тунингова в устата и тогава ще им я представи   Mr. Green

За всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 327
Аз си мисля, че Ханде беше доста използвана - тя беше параван на връзката им. Не съм много убедена, че го е осъзнавала, но в последствие си мисля, че е останала много разочарована и обидена. Как да кажа - нещо от сорта на това, че КБ търси някаква близост с нея по събития, снимки и тн, тя е привлечена към него, харесва го и откликва, но после разбира, че не всичко е такова, каквото изглежда.

# 328
  • У Диспансера ...♥♥♥
А според мен, си внушавате сами и се самонавивате за някой неща. Тука си гадаем и няма как да знаем какво е било, Ханде може да го е отблъснала и сега да съжалява, ние няма как да знаем какво става в нейната и неговата глава. Ся Зъбла, била там и той видите ли чак се отдръпнал и притеснил, уууу да, точно така, а в басейна като я завъртя и целуна, Зъбла беше на, Луната  #Crazy

# 329
  • Керодиспансера

Да им се порадваме на щастливите влюбени  Mr. Green

#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт