GB- В очакване на слънцето тема 127.1 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 426
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Катеееееееее, къде си? Изявлението дойде!  Joy

# 301
Поне като са такава двойка и толко искат да се показват, да се хванат за ръка  Mr. Green Mr. Green
Опитват да минат като ХанОк  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 302
  • София
Затова не се търси логика по време на сериал. Посещения, снимки, награди. Всичко е режисирано заради феновете.  Peace Той прекалено очебийно избягваше ЯТ на наградите.   Wink
От цялата работа ме дразнят позите с Ханде тук и там  Crossing Arms Хубаво имай си гадже, ама не давай надежди на феновете за нещо друго. Ако бяха искрени от самото начало, никой нямаше да е толкова против тях. Разбирам, че и те искат да живеят като нормални хора и да са нормална двойка, всичко разбирам. Ама трябваше една идейка по-искрено да го дават. Мен за това ме е яд. Иначе да си трошат главите  Mr. Green

Ханде пък каква вина има? Тя никока не е казала, че е с К.Б. и не е крила Окан. Според мен имаше някаква заигравна на Ханкер, не се получиха нещата и тя си налегна парцалите. След снимките отиде на Острова, преживя си нещо и се завърна в Истанбул за нови подвизи.  Peace

# 303
Ами те отдавна ходят, ама сега да им честитя  bouquet Пожелавам им........ в най-скоро време да се разделят. Neutral Face   Mr. Green

# 304
  • Керодиспансера
Сега си обяснявам и Зейкерските сцени от последния епизод.
  В болницата и в детската стая беше както нормално се държи- нямаше я Зъбла, но отвън на терасата ,където беше и тя - той беше притеснен и леко се дръпна,когато Зейнеп го прегърна  Naughty

# 305
  • У Диспансера ...♥♥♥
Това нищо не значи, аз още си държа на моето, тъпо но упорито ся казали хората, докато не ги видя под ръка тук и там, няма да повярвам, а ако това стане, Кирето не искам изобщо да го виждам и няма да го гледам нито в един негов проект, това е. Crossing Arms

# 306
Тя защо гледа като наак..на  newsm78 Sad Sad Sad

А той даже е усмихнат, има задоволство в усмивката му  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

И аз това си помислих...тя е мн мн тъжна ли,сърдита ли да кажа  Rolling Eyes

# 307
Мише, не съм казала, че Ханде има вина.. Казвам, че беше тъпо ОТНОВО да хвърлят прах в очите на феновете, както с онези снимки. Ако ми кажеш, че това не е било нарочно, съжалявам, ама няма да се съглася  Rolling Eyes

# 308
От днес ли са снимките?

Снимките са от неделя . Вчера, излезе информация  че  в неделя са били забелязани в Измир ,в мола Grinning Явно са от киното в Мола

Те и за това туитваха по едно и също време в неделя

# 309
Еми, то си каза момчето, ама ние не повярвахме : Семейството ми знае истината и сърцето ми е много щастливо! Цитирам по памет!
Дано поне наистина да е щастлив, какво да кажем сега...

# 310
Ирка, самия факт, че К.Б АБСОЛЮТНО НИКОГА не отрече връзката си с ЯТ, че даже и каза, че феновете се разстроили от това и т.н доказва нещата на 100 %. Слуховете за него и Ханде бяха опровергани от него, както и тези за него и Бурджу. Тук няма опровержение, защото се знаеше и вече щеше да е много безочливо да го отрича  Stop

# 311
  • Керодиспансера
Ами те отдавна ходят, ама сега да им честитя  bouquet Пожелавам им........ в най-скоро време да се разделят. Neutral Face   Mr. Green
Няма да се разделят, докато той не извлече всички ползи от нея, т.е. от тати  Mr. Green

Затова се промени и сценария,за да излезе тя на преден план, затова увеличиха екранното време на Акмел за сметка на Зейкер ooooh! Права е Ханде, че се отдръпна от тоя екип  Peace

# 312
Това нищо не значи, аз още си държа на моето, тъпо но упорито ся казали хората, докато не ги видя под ръка тук и там, няма да повярвам, а ако това стане, Кирето не искам изобщо да го виждам и няма да го гледам нито в един негов проект, това е. Crossing Arms

Ирче двамата в Измир на кино . Какво по-вече , секс сцени няма да има  Joy Joy Joy

# 313
Ханде може да е с Окан, ама според мен беше много наранена заради тва нещо Якер.

# 314
Ирка, самия факт, че К.Б АБСОЛЮТНО НИКОГА не отрече връзката си с ЯТ, че даже и каза, че феновете се разстроили от това и т.н доказва нещата на 100 %. Слуховете за него и Ханде бяха опровергани от него, както и тези за него и Бурджу. Тук няма опровержение, защото се знаеше и вече щеше да е много безочливо да го отрича  Stop

newsm10 newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт