GB- В очакване на слънцето тема 127.1 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 427
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
  • Керодиспансера
Провалиха ГБ сега да се развяват по кината, а ние ще гледаме стари серии  Joy Joy Joy Joy
В момента плача от яд, от болка , за изгубените си илюзии, яд ме е на сгрешената ми преценка за КБ,
но той във сериала каза " Всички момчета са лекета ,едни повече,други по-малко".
Колко вярно !

newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 286
  • София
Момичета, успокойте се /както казва Кирето/.  Wink

Повечето си го знаехме. Малко бяха хората в темата, които твърдяха или поне се надяваха да няма Ямкер.

Вие какво искахте? Сериалът му да започне заради надеждата Ханкер с фалстарт ли? Правилно постъпва. Подготвя феновете си за новия проект и им казва тактично, че Ханкер няма. Аз имах опасения, че заради надеждата Ханкер, ще бойкотират новата партньорка. Ето, сега нещата са ясни.  Peace

# 287
Като видя Якер и се сещам за лъжливите интервюта на К.Б.. Неизбежно е  Laughing

# 288
Може ли Керем да си остане до 15.08 в Америка.. Да не си ядосва феновете, защото не знам кой ще му гледа сериала. Феновете същите  Mr. Green Да иде и ЯТ при него и да се развяват по Америка, там никой не ги познава  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 289
  • София
Провалиха ГБ сега да се развяват по кината, а ние ще гледаме стари серии  Joy Joy Joy Joy

Това е положението. За тях така беше по-изгодно.  Peace Всеки си гледа интереса.

Ели, К.Б. е много различен от К.С. и от К.Б. в ролята на К.С., дано ме разбереш правилно.  Peace К.Б. цяла година беше в роля /на сета и извън него/, защото този проект беше от изключителна важност за него. Той се срещаше в университетите с феновете си и пак си беше в роля. Той отива не като К.Б. от Америка, а като К.Б., който е част от екипа на ГБ.  Peace В този бизнес е така.

# 290
  • Дъблин
А така ко стана пък сега?!

Пфуууу милите лигльовци.... ама има нещо което забелязах - не сте ли забялязали, че Кроки прилича много на сестрата на Лъжливото овчарче?? Нещо такова виждам аз. Явно в семейството му такъв тип жени се тачат!! Лошоооооо, многоооооо лошо за това момче! Ама то щр си пати, не ние!!

# 291
Провалиха ГБ сега да се развяват по кината, а ние ще гледаме стари серии  Joy Joy Joy Joy
В момента плача от яд, от болка , за изгубените си илюзии, яд ме е на сгрешената ми преценка за КБ,
но той във сериала каза " Всички момчета са лекета ,едни повече,други по-малко".
Колко вярно !

newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Елии Hug Hug Hug  Недей такаааа!!! К.Б. заслужава само да му се изсмееш- с какво просто същество се събрал! Ии където и да отидат- ще го излага. Нали я видяхме, че е ЛЕКО проста. Хайде стига, Ели Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 292
Момичета, успокойте се /както казва Кирето/.  Wink

Повечето си го знаехме. Малко бяха хората в темата, които твърдяха или поне се надяваха да няма Ямкер.

Вие какво искахте? Сериалът му да започне заради надеждата Ханкер с фалстарт ли? Правилно постъпва. Подготвя феновете си за новия проект и им казва тактично, че Ханкер няма. Аз имах опасения, че заради надеждата Ханкер, ще бойкотират новата партньорка. Ето, сега нещата са ясни.  Peace

Мише изпревари ме , че от яд ходих до магазина за нищо

Това е правилен ход за К.Б относно сериала на есен.
 Кой ще тъжи толкова за ЗейКер вече . Сериала свърши щастливо , какво да искаме по-вече от ЗейКер!
Какво да тъжим за К.Сайер . Живота е напред и само напред ! Човека има правила !

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 19:20 от krasi_anna

# 293
Кво се учудвам, Иън и Ники Рийд не е по-добър вариант  Joy Joy Joy Joy Joy

# 294
А така ко стана пък сега?!

Пфуууу милите лигльовци.... ама има нещо което забелязах - не сте ли забялязали, че Кроки прилича много на сестрата на Лъжливото овчарче?? Нещо такова виждам аз. Явно в семейството му такъв тип жени се тачат!! Лошоооооо, многоооооо лошо за това момче! Ама то щр си пати, не ние!!
Абсолютно!

# 295
  • София
Затова не се търси логика по време на сериал. Посещения, снимки, награди. Всичко е режисирано заради феновете.  Peace Той прекалено очебийно избягваше ЯТ на наградите.   Wink

# 296
Затова не се търси логика по време на сериал. Посещения, снимки, награди. Всичко е режисирано заради феновете.  Peace Той прекалено очебийно избягваше ЯТ на наградите.   Wink
От цялата работа ме дразнят позите с Ханде тук и там  Crossing Arms Хубаво имай си гадже, ама не давай надежди на феновете за нещо друго. Ако бяха искрени от самото начало, никой нямаше да е толкова против тях. Разбирам, че и те искат да живеят като нормални хора и да са нормална двойка, всичко разбирам. Ама трябваше една идейка по-искрено да го дават. Мен за това ме е яд. Иначе да си трошат главите  Mr. Green

# 297
От днес ли са снимките?

Снимките са от неделя . Вчера, излезе информация  че  в неделя са били забелязани в Измир ,в мола Grinning Явно са от киното в Мола

# 298
Сега си обяснявам и Зейкерските сцени от последния епизод.

# 299
  • Керодиспансера

Общи условия

Активация на акаунт