GB- В очакване на слънцето тема 127.1 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 434
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
   Момичета , да не се ядосваме ,няма смисъл  Peace

Отдавна го знаехме това , но не искахме да повярваме  и все си намирахме някакви оправдания!
  То всичко беше пред очите ни !
  Керем се показа за да не се въвлича отново в същата ситуация , както беше накрая с ГБ

Сега за новият сериал ще е на чисто Peace  

# 271
  • Керодиспансера
Става дума, че са излезли снимките от фото сесията на ЯТ. Обаче мен друго ме изненада: "Müstakbel Yenge" - Означава бъдеща снаха.  Ако правилно разбрах снимките били публикувани в "Kelebek" с това заглавие.

Е и ако това пък е вярно,явно съм го надценявала КБ!Тотално ще ми падне в очите!И не толкова заради външният и вид на Зъбла,а защото е проста!Ниско интелектуално ниво-на светлинни години е от ХД! И щом си пасват с КБ-значи и той толкова струва! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Мммм да, и сега е времето да цитирам Бабчето.  На твоето мнение съм, Бабче!!
newsm10 newsm10 newsm10 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514

# 272
  • София
Как може да вляза в темата точно сега.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 273
http://instagram.com/p/qwIJ0MwTlk/ И кво излиза- тогава също е бил с тая, ама седи до  Ханде? И тука ли се е спазвал сценарий?!

# 274
# 275
Момичета, мн. ясно, че не ги е качила Зъбла тия Якерски снимки.

# 276
  • София
И аз мисля като Краси. Това се знаеше. Аз бях 99,9% сигурна в тази връзка.
Правилно се показа с нея, за да не се получат същите истерии и с новия проект.

Виждате ли колко разминаване има м/у образът, който искаш да създадеш и този, който си в действителсност? Преди време коментирах, че в този бизнес всичко е игра, защото те са зависими от фенове, рейтинг и т.н. Не случайно се държаха настрана до финала на ГБ и не случайно сериалът свърши а 27-ми.  Peace И не случайно много момичета тук усетиха дистанцираната игра на К.Б. в Зейкерските сцени в последния епизод.  Peace

Сега си обяснявам и реакциите на Ханде в ТТ /чрез снимки и клипове/.  Peace

# 277
оффффф, от кога са тия шибаааниии снимки

# 278
Не че не знаех, че са заедно, ама не очаквах да ги виждам постоянно по снимки  Stop
Сега някой да ми каже, че не са заедно. Отишли на кино и то във вип залата  Rolling Eyes

# 279
  • София
http://instagram.com/p/qwIJ0MwTlk/ И кво излиза- тогава също е бил с тая, ама седи до  Ханде? И тука ли се е спазвал сценарий?!

Разбира се, че са заедно и към този момент. Това е бизнес!!!

Според мен са заедно някъде от зимата. През пролетта са получили новите предложения и са решили да приключат със сериала.  Peace

# 280
  • София
От днес ли са снимките?

# 281
  • Керодиспансера
 До последно се надявах ,че е някакво недоразумение да е с това недоразумение на природата

Миналата седмица Ханок, сега Ямкер, това ли имаха да ни казват Ханде и Керем след края на сериала  newsm78  БЛАГОДАРЯ ИМ МНОГО !!!!
Благодаря им за разбитите ни чувства ,благодаря им ,че ни лъгаха и накараха да повярваме в Ханкер, благодаря им ,че бяха толкова коректни с феновете си !

#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 282
Провалиха ГБ сега да се развяват по кината, а ние ще гледаме стари серии  Joy Joy Joy Joy

# 283
Няма как да са от днес, защото Керем май е в Америка сега. ПОНЕ се показа.

# 284
http://instagram.com/p/qwIJ0MwTlk/ И кво излиза- тогава също е бил с тая, ама седи до  Ханде? И тука ли се е спазвал сценарий?!
Ето това си беше  сценарий, да  посипем очите на  феновете с пепел.....

Общи условия

Активация на акаунт