GB- В очакване на слънцето тема 127.1 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 447
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
Отново не съм впечатлена от Мелис Бюрсиновите снимки  Laughing

# 151
  • София
Става дума, че са излезли снимките от фото сесията на ЯТ. Обаче мен друго ме изненада: "Müstakbel Yenge" - Означава бъдеща снаха.  Ако правилно разбрах снимките били публикувани в "Kelebek" с това заглавие.

# 152
На снимките само на една снимка се е озъбила Зъбатка  Joy М.Б я е предупредила  Mr. Green

# 153
Става дума, че са излезли снимките от фото сесията на ЯТ. Обаче мен друго ме изненада: "Müstakbel Yenge" - Означава бъдеща снаха.  Ако правилно разбрах снимките били публикувани в "Kelebek" с това заглавие.

Е и ако това пък е вярно,явно съм го надценявала КБ!Тотално ще ми падне в очите!И не толкова заради външният и вид на Зъбла,а защото е проста!Ниско интелектуално ниво-на светлинни години е от ХД! И щом си пасват с КБ-значи и той толкова струва! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 154
Бабче,точно за същата потребителка говорехме  Peace Аз затова казах,че тук ще им досаждаме,защото и аз тям няма да влезна. Само че,предлагам да слагаме в спойлер спамчето,който иска ще чета,ама да не дразним тези,на които не им е интересно.  Peace  Hug

Здравейте и на останалите слънчовци  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 14:16 от anitto

# 155
  • София
Това е заглавие на статия в клюкарско издание

# 156
  • Керодиспансера
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
А женихът дали знае,че му е булка  Mr. Green

# 157
     БУ , Благодаря   bouquet

Ани  , Бабче коментирайте си каквото пожелаете , мен ме е интересно и Ви чета

# 158

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Пратете го на Лени , да видим тя кво шъ кажи за снъхъта ...............

Значи Зъбла е представят сега на Хамериканската рода ......... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Бабче ----   newsm10 newsm10 newsm10  за Зъбла и КБ

# 159
  • София
Не се връзвайте на в. Kelebek там пишат пълните глупости. Оня ден бяха писали, че Берен ще се жени за КАДИР Доолу, след час-два си оправиха имената, ама беше забавно Grinning

# 160
Кой не вярвава на товаа, Илина не вярва на товааа  Naughty Party  Party Party Party

# 161
Не се връзвайте на в. Kelebek там пишат пълните глупости. Оня ден бяха писали, че Берен ще се жени за КАДИР Доолу, след час-два си оправиха имената, ама беше забавно Grinning

Ама разбира се, че не вярвам  Mr. Green Peace

# 162
Къде е Веси  Laughing Mr. Green
Обикновено тя се напряга от такива информации  Joy Joy Joy

# 163
  • Керодиспансера
НЕ ГО ВЯРВАМ ТОВА НЕЩО! !!

# 164
Ели, айде да стреляме по Зъбла
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Абе къде ми е Владито  #Crazy До това време винаги се включва  Tired

Общи условия

Активация на акаунт