GB- В очакване на слънцето тема 127.1 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 472
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
  • Керодиспансера
Нещо Зъбатка си остана в Истанбул  smile3533 smile3534 newsm62
Колко ми е мъчно, че няма да види Тексас   Sad Mr. Green

# 136

Ийи гюнлер на всички къзларки! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Първо да питам-аджеба на вярното място ли съм,или не съм?? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
      Чеки да ви питам още нещо:Нали гледам черешките/чи то цяла лято само на спомени нимой/,та Терзито ми прати един линк с тема за  тях и аз постнах няколко неща там.Темата я е правила някаква Мариола-да не би да е същата,дето я коментирате?Ако е тя,ич вече нема да пишем там! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
         Така де-сега ще ни търпите с Анито да си правим спамчета при вас-ша дъвчете черешки заедно с нас,щот нимойм съ удържа!! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

А сега ми светнете по въпроса-чакам!
        На всички вас-  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 137
  • Дъблин
Нещо Зъбатка си остана в Истанбул  smile3533 smile3534 newsm62
Колко ми е мъчно, че няма да види Тексас   Sad Mr. Green

Ох мила ми Ели, недей така. То и на мен ми е тежко, ама виж сега, то затова в САЩ иам визов режим.  Неидентифицирани обекти натам не се допускат Simple Smile  хахах

# 138
  • София
Момичета  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Не се радвайте да не изскочи от някъде Зъбла в Тексас  Joy Joy Joy Joy

# 139
  • Дъблин

То и това е така, ама може там да я нападне някой себеподобен - койот Simple Smile

# 140
Момичета , не дърпайте дявола за опашката,току-виж се появила  Shocked Laughing

# 141
  • Керодиспансера
Бабче  Hug  на най-точното място си  Naughty ама ти много спиш пишете си спокойно, пък може и ние нещо да научим   Naughty

Гери, то добре, че са визите, иначе всички щяхме да тръгнем след него  Joy Joy Joy

Бу, не разваляй малката ни радост  Naughty макар, че и аз си помислих, да не го чака там  newsm78 къде снима с абла Бурсинова -в Т-я или в А-ка  newsm78

# 142
Катето,завиждам ти на късмета да се запознаеш с Максим Ешкенази.Слушала съм и съм го гледала  заедно с братовчед му-Веско Пантелеев-Ешкенази.Всъщност цигулар-виртуоз е Веско./неговата майка и бащата на Максим са брат и сестра,затова фамилиите им са различни,но Веско  обикновено добавя фамилията на майка си,за да се знае от кой род е/ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

# 143
            Елито,мерси,мила! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 144
# 145
# 146
Бабче, пишете си на воля каквото искате  Peace И хич да не ви пука  Laughing
Ели, това е когато беше с булчинската рокля и тичаше по брега  Peace

# 147

То и това е така, ама може там да я нападне някой себеподобен - койот Simple Smile

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Бабче , вече с мене не се говори шъ знаеш , след като съм на ТИ с рода Ешкинази ... Само съжалявам ,че не можах Гери да уредя , ама другия път  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 148

Тази песничка е и в черешките Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 149

Нали снощи се чудих , за какво ще  използва ЯТ фотосесията ма Мелис Б.
 ето тук е отразено от Ранини

ranini online @raninionline  ·  44m
Yağmur Tanrısevsin'in fotoğraflarını yayınlayıp, "Müstakbel Yenge" başlığını atan #Kelebek ekibini de kutlarım.
Скрит текст:

БУ , кажи за какво става въпрос

Общи условия

Активация на акаунт