GB- В очакване на слънцето тема 127.1 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 172
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
  • Керодиспансера
 Добре ,Мише ,  Има Ямкер ! И кой е щастлив от това - феновете ли , Продуцентите ли ,че финализираха добър проект, Ханде ли или пък ние  newsm78 Може би само Ямкер  Naughty но не съм сигурна  Mr. Green

# 511

gülmek güzeldir hele kahkaha atmak en güzeli bir de kadınsan.. 💎💎

# 512
    Ани  Hug просто отбелязвам  не е нищо лично  Peace

Кате съгласна съм с теб  за Ханде

За К.Б и силната му психика и това , че знае как да постигне успеха тепърва ще видим . Неговият ПР  следва същата схема  като на Къванч( една и съща агенция )  - да пробива и с гадже до себе си   Peace , но има разлика и тя е , че Каванч не замеси личните си любви с работата си !
При него е работата си е работа , личния живот личен! Каква химия с Барен , и къде е Каванч сега в Лос Анжелис на сватбата и ! Все едно от ЗП , той да излезе с гадже Хазал - смешно нали , то за това и го няма.  Peace

На пазара в таргета на тийн сегмента  в тази възраст си търсен , когато си сам .
  Много ми е чудно като толкова деца повярваха на ЗейКер , ХанКер , сега на ЯмКер  как след 60 дни ще повярват на ЯсКер/ Тамер - ще е чудо за мен  Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 22:33 от krasi_anna

# 513

Ани,я виж една фенка какво прави Серкан Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 514
# 515
  • София
Добре ,Мише ,  Има Ямкер ! И кой е щастлив от това - феновете ли , Продуцентите ли ,че финализираха добър проект, Ханде ли или пък ние  newsm78 Може би само Ямкер  Naughty но не съм сигурна  Mr. Green

Ямкер на 99% /според мен/ + продуцентите евентуално.

Ханде може да е щастлива в личен план, а в професионален да е притеснена. Нямам идея. Аз Окан не го познавам. Виждала съм 3-4 негови снимки. Не съм чела негови интервюта, не съм гледала негов сериал.

Феновете не са доволни и това е разбираемо:

1. Надеждата Ханкер угасна;
2. ГБ свърши без обещан сезон 2;
3. Ханде за момента е без проект.

alis95, сега ще го потърся.

Ханде е страхотна. Със стюардесата в самолета се е снимала май.  Wink

# 516
# 517
# 518
Пак със слушалки  Mr. Green Много добре си изкарват с Окан , ако е изобщо с него  Joy Joy

# 519
Ох, милите.И тяхната не е лесна, независимо къде са, какво правят, как се чувстват обръщат внимание на феновете.
Ето Ханде, видимо изморена и пак с усмивка, толкова е чаровна  Heart Eyes

# 520
Да не отлита за Америка  Laughing

# 521
  • София
Докато търся клипа, намерих пост на Краси.  Joy

Скрит текст:

Ирче  Heart Eyes аз не искам да убеждавам никой в каквото и да било  Peace
  Не знам какво Ханде е  трила от ТТ но от 4 -5 месеца откакто и наблюдавам ТТ нищо не е трито , там са снимките и с тортата и със ЗейКер  Peace и др.
  По моите скромни наблюдения  до този момент-   К.Б е с ЯТ . От както излезе тяхната снимка в МОЛ има различно държание и по снимки с фенове и вчера се видя на РД какви снимки пуснаха от екипа , за да не се дразнят феновете  Peace
  Кой какво разиграва ще се види след 2 месеца като свърши сериала  Peace

# 522
  • София
Да не отлита за Америка  Laughing

Едва ли.  Wink Вероятно е полет до Анкара или Анкара-Истанбул.  Peace

# 523
Днеска щях да гледам "Дивергенти" чак го писах във фейса , после реших да почета "Птиците умират сами" и прочетох до 20 стр дойдох да надникна и с тия Якерски снимки, всичко отиде по дяволите  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 524
Ей веднага за Америка я пращате.
Аз пък гледам епизод 24 с Керем-сметана.

Общи условия

Активация на акаунт