GB- В очакване на слънцето тема 127.1 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 121
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ирка, намекваш, че някой друг се занимава с това. Вече не знам. И днешната статия с "бъдещата снаха" ме кара да повръщам  Mr. Green

Мише, да иде в някой клуб в Тексас и е готов  Mr. Green

Ахам, ама после идва м. август и започва проектът.  Mr. Green Да не размаха татЮ пръст и край.  Wink

# 586
  • София
Вижте сега оставете ги кой с който иска да бъде нали ни направиха съпричастни към Зейкер мразеха се,ненавиждаха се,обичаха се,играеха игрички, ядосваха се бяха сърдите и така нататък.Играта на Керем се получи и благодарение на Ханде да той си има умение и качества но за да задобре е и Ханде му помогна.

А, дано и той го е разбрал обаче.  Mr. Green

# 587
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ами, от видеото си направете извода, дали е много спокойна, ако е с него.
Това е тактика на безсилен и слаб човек, който си мисли, че като не я включи тя ще се изпари, дали не е усетила химията тогава помежду им, какво мислите  Wink

# 588
То няма връзка за да продължи нещо.
Абе не ми е такова повърхностно момчето и това е, ся чак с тоя безмозъчен крокодил, да изпадне, няма да стане  Naughty
И аз това виках, ама фактите друго говорят. Минус и плюс си е  минус  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 589
  • София
Ами, от видеото си направете извода, дали е много спокойна, ако е с него.
Това е тактика на безсилен и слаб човек, който си мисли, че като не я включи тя ще се изпари, дали не е усетила химията тогава помежду им, какво мислите  Wink

Дам, но К.Б. предполагам не е видял видеото наравно с нас, а малкоооооо по-рано.  Wink

# 590
Иркчони , кажи слънце сега  дали съм те разбрала правилно  ...

Според теб ,няма Ямкер , но няма и Ханкер , според теб КБ си пада по Ханде -така ли , а тя го отсвирва ,заради Оки ................ newsm78 newsm78 newsm78

# 591
Няма да се учудя ако живеят и заедно ....

# 592
К.Б , ако така си е продал д-то да прави реклама на Зъбатка, много ниско е паднал  Joy Joy Joy Макар, че не знам дали варианта да ходи с това безмозъчното е по-добър  Mr. Green Поне да я тегли нагоре, нещо да направи в живота си, а не само на татенцето да чака.  Mr. Green

# 593
  • Керодиспансера
 На Ирка гащите- как бърка под чаршафа и гледа на страни, мнооого срамежлив  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 594
  • София

На няколко пъти ме сърбяха пръстите да го напиша.  newsm43

Скрит текст:
В последно време успешно изразяваш това, което аз си мисля.

# 595
Ирка, намекваш, че някой друг се занимава с това. Вече не знам. И днешната статия с "бъдещата снаха" ме кара да повръщам  Mr. Green

Мише, да иде в някой клуб в Тексас и е готов  Mr. Green

Ахам, ама после идва м. август и започва проектът.  Mr. Green Да не размаха татЮ пръст и край.  Wink

Както казах на Зъбато много скоро ще и се пече яйце  за д-то , много скоро...... hahaha hahaha  hahaha
Тогава ще се смея много Joy Joy Joy Joy

# 596
Нали  пазаруваха в Икеа hahaha hahaha Идваха рано сутрин на сет с една кола, тръгваха си с една кола Grinning

# 597
Видяхте ли снимката на Зъбла от днеска? Вече се е вкарала във филма и за това е рИвала  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Влади, сигурно ще виси на сета  Joy Joy Joy

# 598
  • София
Влади, лошото е, че покрай нея и К.Б. ще го отнесе.

# 599

Заедно ги докарват на сета , заедно и потеглят от там

Според БУ -ги размятат от сет на сет , но как пък един път не видяхме заедно в служебната кола
Ефе Джан , Мерве , Озан , и т.н  

Общи условия

Активация на акаунт