GB- В очакване на слънцето тема 127.1 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 136
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
  • У Диспансера ...♥♥♥
Иркчони , кажи слънце сега  дали съм те разбрала правилно  ...

Според теб ,няма Ямкер , но няма и Ханкер , според теб КБ си пада по Ханде -така ли , а тя го отсвирва ,заради Оки ................ newsm78 newsm78 newsm78

Правилно си ме разбрала, просто се чувства задължена към Окан, според мен. Затова и Кирето, от яд, че не може да се реши, харесва снимки на Зъбла, и тем подобни, както виждаме това по-някакъв начин е засегнало Ханде, защото е факт, че двете с Зъбла, в последно време не можеха да се гледат. Просто си личеше, може би и затова и в самия сериал, ги държаха на разстояние една от друга от известно време.

# 601
  • София
Няма да се учудя ако живеят и заедно ....

Заедно ги докарват на сета , заедно и потеглят от там

Според БУ -ги размятат от сет на сет , но как пък един път не видяхме заедно в служебната кола
Ефе Джан , Мерве , Озан , и т.н  

Абе, днес няма нужда да пиша даже.

Казвам само РЕТУИТ.  Wink

# 602
Влади, лошото е, че покрай нея и К.Б. ще го отнесе.
Да го отнася, като не мисли   Joy Joy Joy Joy Joy

# 603
  • София
Да го отнася, като не мисли   Joy Joy Joy Joy Joy

Аааа, мисли, мисли, ама сметките криви.  rotfImbo

# 604
Абе има някаква логика Ханде да е влюбена в Окан. Може да не е най-големия красавец, но е талантлив, умен , и т.н. Не всичко е красота. Докато при Зъбатка акъла хич го няма.  Mr. Green

# 605

Какво да го отнася , той нали го играе промоционален  Mr. Green Joy Joy Joy

# 606

Абе К.Б ще си кълне дните и нощите, ама да видим кога ще е... Stop
Чувала съм доста лоши неща за Ямур и не знам дали няма да остане разочарован накрая  Crossing Arms

# 607
Няма да се учудя ако живеят и заедно ....

На няколко пъти ме сърбяха пръстите да го напиша.  newsm43

Скрит текст:
В последно време успешно изразяваш това, което аз си мисля.

Мише,
Скрит текст:
аз ви четях от както излезе снимката, тамън да пиша и ти се появи, успокоих се, че няма нужда да изразявам мнение, тъй като моето в по-голямата си част се припокрива с твоето

И сега да ви кажа нещо пък аз, верно сега Зъбла е гадна за нас, но хич ли пък не сте били в живота си с някой неподходящ, но да не го виждате, да ви го казват, и да го отричате...докато не дойде един слънчев ден и през призмата на времето, срам не срам да си го признаете вътрешно ...но категорично не и на хората, които са ви го казвали..мисля, че Керем е в такава ситуация сега, харесва си Зъбла, може и влюбен да е, ние ако ще да се съдерем...Трябва му време, за да осъзнае, че не му е достатъчна ...

# 608
Кой каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи.
 Да цитирам и Керем Сайер.: Всеки трябва да отговаря за постъпките си!

# 609
Чак да живеят заедно.. Момичетааа недейте така! С какво е заслужил това Керем??! Joy

# 610
  • София
.....Правилно си ме разбрала, просто се чувства задължена към Окан, според мен. Затова и Кирето, от яд, че не може да се реши, харесва снимки на Зъбла, и тем подобни, както виждаме това по-някакъв начин е засегнало Ханде, защото е факт, че двете с Зъбла, в последно време не можеха да се гледат. Просто си личеше, може би и затова и в самия сериал, ги държаха на разстояние една от друга от известно време.

Боже, ако това е вярно, значи съвсем ще го зачеркна.  ooooh! Това са ми е най-омразните мъже. От безсилие хукват с най-добрата приятелка, колежката, сестрата и т.н. Много малоумен ход.  newsm43

Дано не си права.

# 611
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ся направо почвате да ме ядосвате, тази снимка е с фен, той снима филма си тука. Снимките свършват в 3 часа през нощта. И тогава са отишли на кино, с очилата на очите и Керем, гледа баш в обектива, ама точно там, че чак си е  дигнал очилата за да се види хубаво, че е той, а Зъбла, кат манекенка изтупана  #Crazy

# 612
Добре..
Виждаме Керем, винаги хвали Ханде и Алтан. Тях специално неведнъж е споменавал в интервютата си. Виждаме, че до някаква степен оценява и двамата или поне го правеше доскоро. И в следващия момент Зъбатка "забравя" Ханде и Исмаил за видеото.. Е , тия двама човека какво правят заедно? Единия умен, другия не може 1 дума да каже. К.Б може да прави глупости, ама е казвал и много умни неща, не мога да кажа, че от тази гледна точка е глупак. Прави глупости просто. Как тия хора се разбират , не знам..

# 613
Даже да нямаше Якер, Ханде и Зъбла нямаше да са дълго приятелки...все пак... те са от две различни планети. Mr. Green

# 614
  • София

Абе К.Б ще си кълне дните и нощите, ама да видим кога ще е... Stop
Чувала съм доста лоши неща за Ямур и не знам дали няма да остане разочарован накрая  Crossing Arms

Я, сподели с нас слуховете.  Peace

Лени, права си. Аз единствено го укорявам за безумията, които говори в университетите и в интервютата, иначе любовта не пита Зъбла ли е, коя е.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт