GB- В очакване на слънцето тема 127.1 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 109
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ето ви снимка с Ханде, в МОЛ-а, значи и с нея е имал връзка, по-вашата логика.

# 616
Абе има някаква логика Ханде да е влюбена в Окан. Може да не е най-големия красавец, но е талантлив, умен , и т.н. Не всичко е красота. Докато при Зъбатка акъла хич го няма.  Mr. Green

И  тази  любов ми е много странна, амам много....  

# 617
  • София
Добре..
Виждаме Керем, винаги хвали Ханде и Алтан. Тях специално неведнъж е споменавал в интервютата си. Виждаме, че до някаква степен оценява и двамата или поне го правеше доскоро. И в следващия момент Зъбатка "забравя" Ханде и Исмаил за видеото.. Е , тия двама човека какво правят заедно? Единия умен, другия не може 1 дума да каже. К.Б може да прави глупости, ама е казвал и много умни неща, не мога да кажа, че от тази гледна точка е глупак. Прави глупости просто. Как тия хора се разбират , не знам..

К.Б. хвалеше Ханде до към м. април. След това постепенно спря да я споменава. Тя спря да поства снимки с него, той спря да ги харесва и те така /е казал шопът/.  Mr. Green

# 618
От снимките който видях на Ханде с Окан и аз си мисля че няма любов просто благодарност тоест просто аркадаши това е.
А Зъблата скоро ще реве ама нека да започнат снимките на Керем.
Ама тоз нейния баща да види дъщеря си става ли за актриса и тогава да иска нещо от някого.
А пък за видеото да кажа че не съм го гледала ама това че не пише името на Ханде прави лошо за Зъблата тъй като Зейкер ще ги има.Ще ги има сцените с целувките ще има снимки от сета на Ханде и Керем и така тя нищо не може да направи.Феновете си обичат Ханде и Керем.
Спирам по тая тема.

# 619
  • София
Вижте сега, аз предлагам Кирето да ги извърти всичките по веднъж в МОЛ-а, че да се успокоим.  Joy

# 620
  Тери , ти нали видя и ТТ в неделя , уж заедно и един до друг през 9 мин туитват

Накрая единия се изказал(К.Б)като хората  , другия си глътнал граматиката  

# 621
Мише, Дида ми беше разправяла, че чела някъде, че Ямур ходела с по 2 гаджета. И че в някакъв момент взимала наркотици. Не знам дали е истина де. Дано не е  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Мише, на едно от награждаванията (преди 2 месеца май беше) , после като даваше интервюта пак спомена Ханде  Peace

# 622
  • У Диспансера ...♥♥♥

А това какво е тогава, показва как трябва да го прави ли, че сигурно им е първи епизод  Crossing Arms

# 623
  • София
....А пък за видеото да кажа че не съм го гледала ама това че не пише името на Ханде прави лошо за Зъблата тъй като Зейкер ще ги има.Ще ги има сцените с целувките ще има снимки от сета на Ханде и Керем и така тя нищо не може да направи.Феновете си обичат Ханде и Керем.
Спирам по тая тема.

Ама няма да има интимни сцени.  Joy

Скрит текст:
/майтапя се/

# 624
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ами тука, какво е това  Whistling

# 625
      Лини,моя Либофффффф, мерси за баклавичките,яко си хапнах,даже се окапах.....  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

Сега да отговоря на въпросите с повишена трудност: smile3505 smile3505-няма време Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 1.Фатих Харбие -не съм влизала отдавна във форума и фейса им-откакто свърши сезона и не съм наясно кво става,ама ще проуча
 3. Снайката ще е ден до пладне-така си мисля аз.Още в началото на новия проект на  Бурсин,към октомври-ноември smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

# 626
# 627
Мише, Дида ми беше разправяла, че чела някъде, че Ямур ходела с по 2 гаджета. И че в някакъв момент взимала наркотици. Не знам дали е истина де. Дано не е  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Мише, на едно от награждаванията (преди 2 месеца май беше) , после като даваше интервюта пак спомена Ханде  Peace

Ако е вярно..  накой едно не могат да си хванат, нашата "КРИСАВИЦА" с по две Joy Joy Joy

# 628
  • София
Ооо, Тери, значи Зъбла си е била баш за наш Чачо, ама що така са се разминали.   33uu

# 629
Добре..
Виждаме Керем, винаги хвали Ханде и Алтан. Тях специално неведнъж е споменавал в интервютата си. Виждаме, че до някаква степен оценява и двамата или поне го правеше доскоро. И в следващия момент Зъбатка "забравя" Ханде и Исмаил за видеото.. Е , тия двама човека какво правят заедно? Единия умен, другия не може 1 дума да каже. К.Б може да прави глупости, ама е казвал и много умни неща, не мога да кажа, че от тази гледна точка е глупак. Прави глупости просто. Как тия хора се разбират , не знам..

К.Б. хвалеше Ханде до към м. април. След това постепенно спря да я споменава. Тя спря да поства снимки с него, той спря да ги харесва и те така /е казал шопът/.  Mr. Green

Сега да не се окаже, че това е било след снимките в Гьолязи и историята със стаите е вярна  Joy

Общи условия

Активация на акаунт