GB- В очакване на слънцето тема 127.1 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 097
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Дълбоко смислената мисъл на Зъбла беше ="Мразите някого,защото не го познавате, и няма да го опознаете ,защото го мразите"
Запомнила съм я ,защото ми звучеше странно от нейните уста  Mr. Green
Някой й беше отговорил много хейтърски с преобразуване на тази мисъл, но не мога да се сетя какво беше  Joy Joy Joy Joy

# 691
Отивам до банята, сега ще изпишете света  Joy Joy Joy

# 692

Ама  предлагам в България да е  двойната среща
Сис, аз викам да идем да отвлечем двамата излишни и да ги вържем някъде в парка дет те водих   Joy Joy Тогава ХанКер ще се преоткрият  Joy Joy Joy Joy
Там има конна полиция, ще ги пратим на село  ... там има река , гора и може  да се разберат hahaha hahaha

# 693
  • София
 Колко дни и нощи изкарвам с Вас  Hug

Скрит текст:
ММ е извън страната и се вихря на воля, децата на самотек ,  мама е много заета с важен проблем , пък и днес при нас цял ден валя

Краси, и аз съм така.

Скрит текст:
Мъжът ми онзи ден вика: "Направо не знам, дали да не се притеснявам вече. Чатиш си с някого до посред нощ и се смееш сама. Ама, за първото ли да се притеснявам повече или за второто.?" Joy Joy Joy

# 694
  • София
....
А сестра му защо снима в Т-я, щото терена е по -дащен нали, като мухи на мед са около Кирето ..това е ... ама и това е до време, докато тече да пълнят, че като спре кранчето ...на спомени ще го карат ..а то така бързо секва , че не е истина...

Ретуит  Mr. Green

# 695
Бу, от къде знаеш, че фирмата на брат и сестра е действаща вече ?
Не е идвал Кирето да му съдействам, обещах у безплатно да му направя фирма, за да останат пари и за кино  Mr. Green
А сестра му защо сниа в Т-я, щото терена е по -дащен нали, като мухи на мед са около Кирето ..това е ... ама и това е до време, докато тее да пълнят, че като спре кранчето ...на спомени ще го карат ..а то така бързо секва , че не е истина...

Сестрата на КБ си е направила с нейна приятелка някаква фирма, даже и сайта и гледах онзи ден. Сега е Монреал, ще седи до 4 -ти.

# 696
# 697

Скрит текст:
ММ е извън страната и се вихря на воля, децата на самотек ,  мама е много заета с важен проблем , пък и днес при нас цял ден валя

Краси, и аз съм така.

Скрит текст:
Мъжът ми онзи ден вика: "Направо не знам, дали да не се притеснявам вече. Чатиш си с някого до посред нощ и се смееш сама. Ама, за първото ли да се притеснявам повече или за второто.?" Joy Joy Joy

Ооо и при мен е така , абсолютно същите думи ,  Joy Joy Joy Joy

# 698
  • Керодиспансера

Скрит текст:

Краси, и аз съм така.

Скрит текст:
 Добре, че моя стои на село, иначе досега да ме е завел за освидетелстване hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 699

Скрит текст:

Краси, и аз съм така.

Скрит текст:

И аз такааааа
Скрит текст:
Пък моя вика, спокойно де, ще играе тоя и в друг сериал пак ще го видиш Mr. Green, а за нощното писане, една от вратите ни в жилището просто изнася товара ....

# 700

Момичета, много моля, който знае да каже, как се казва мелодията

# 701
Скрит текст:
Бу, от къде знаеш, че фирмата на брат и сестра е действаща вече ?
Не е идвал Кирето да му съдействам, обещах у безплатно да му направя фирма, за да останат пари и за кино  Mr. Green
А сестра му защо сниа в Т-я, щото терена е по -дащен нали, като мухи на мед са около Кирето ..това е ... ама и това е до време, докато тее да пълнят, че като спре кранчето ...на спомени ще го карат ..а то така бързо секва , че не е истина...

Сестрата на КБ си е направила с нейна приятелка някаква фирма, даже и сайта и гледах онзи ден. Сега е Монреал, ще седи до 4 -ти.
[/quote]

Горката ....  Mr. Green

# 702
  • София
Гале, за целувките: най-добре им се получиха първата, която Керем си представяше в парка, сдобряването в 53-ти еп. и на Нова година.  Heart Eyes

# 703
# 704
Е значи не съм само успокоих се.
Мише не отричам ама на мен всички Зейкерски целувки ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт