GB- В очакване на слънцето тема 127.1 В очакване на новите проекти на актьорите

• 18 098
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
Има ли някой, който да не са обиждали... Joy Joy щом чак и Ела е загазила Joy

# 676
  • София
Ханде нямаше смисъл някой да адвокатства за нея! Тя е достатъчно умна, за да го направи сама. А зъбла две думи не може да върже, как да не я защитят хората, тя сама не може!

# 677
  • София

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Не мога вечееееееееееееееееееее, домашните ме гледат странно...имайте милост!

# 678
Казах ви време е за double date - ХанОк и Якер  Joy Joy Joy
Е , тогава вече ще ме хвърлят в музиката  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 679
  • Керодиспансера
5 Якерски снимки и  40 страници,  ако бяха  Ханкерски, Сис трябваше да седи на бутон "Нова тема"

Неее    rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 680
Typical Girl ‏@AdorableWords  1m
"go to hell!"

*goes to school*

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 681
Казах ви време е за double date - ХанОк и Якер  Joy Joy Joy
Е , тогава вече ще ме хвърлят в музиката  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ама  предлагам в България да е  двойната среща

# 682
  Колко дни и нощи изкарвам с Вас  Hug

Скрит текст:
ММ е извън страната и се вихря на воля, децата на самотек ,  мама е много заета с важен проблем , пък и днес при нас цял ден валя

# 683

Ама  предлагам в България да е  двойната среща
Сис, аз викам да идем да отвлечем двамата излишни и да ги вържем някъде в парка дет те водих   Joy Joy Тогава ХанКер ще се преоткрият  Joy Joy Joy Joy

# 684
Ханде нямаше смисъл някой да адвокатства за нея! Тя е достатъчно умна, за да го направи сама. А зъбла две думи не може да върже, как да не я защитят хората, тя сама не може!
БУ, нарочно ли и написа прякора с малка буква? Ако да- толкова ли е безлична вече Joy Joy

# 685
Бу, от къде знаеш, че фирмата на брат и сестра е действаща вече ?
Не е идвал Кирето да му съдействам, обещах му безплатно да му направя фирма, за да останат пари и за кино  Mr. Green
А сестра му защо снима в Т-я, щото терена е по -дащен нали, като мухи на мед са около Кирето ..това е ... ама и това е до време, докато тече да пълнят, че като спре кранчето ...на спомени ще го карат ..а то така бързо секва , че не е истина...

# 686
Ирче манипулираш общественото мнение  hahaha hahaha hahaha

Не можеш подлъга "старите хиени"  hahaha hahaha hahaha

Кате за теб написах специално за К.Б и Каванч хич не ме отрази

Краси , миличка  Hug Hug Hug

Не мога да ви изчета  Hug Hug Hug Ставам и върша работа -домашна и като седна 5 страници изписани ....но теб те прочетох
Къванч е много напред с материала .......... Между другото да ви кажа нещо ,което не съм споделила с вас до сега Имаше една снимка на КБ и Киво , та като я видях тази снимка много се издразних на КБ ........... Сякаш се натягаше на Киво - много се ядосах не знам защо ,просто така го почувствах
Та Красенце , правилно си написала за Киво -- никога не се е притеснявал да си казва с кого е и пак е номер 1 , лице на уНИЦЕФ ЗА тр И Т.Н. Сигурна съм ,че истерията по Берен и Киво е била със същата мощ ,както на КБ и Ханде , но те устояха на това и да наистина Киво беше на свадбата й в Америка На това му викам аз приятели...  Въпреки ,че докато снимаха сериала ги бяха хванали на ресторант заедно и феновете бяха полудели
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 687
Искам да ви кажа че моя е на работа нощна смяна и ми звъни аз се смея и името си не мога да кажа и му затворих щото ми е трудно нашия ми пише вдигни си телефона че да не дойда  пиша му като спра да се смея ще ти пиша няма да се плашиш. Mr. Green Mr. Green

Ирче аз отдавна съм казала да се изяснят щото така все едно си правят напук или и аз не знам какво.
А и друго нещо Керем бей има едно присвиване на устните ама само като играе с Ханде.

# 688
  • Керодиспансера
Дълбоко смислената мисъл на Зъбла беше ="Мразите някого,защото не го познавате, и няма да го опознаете ,защото го мразите"
Запомнила съм я ,защото ми звучеше странно от нейните уста  Mr. Green

# 689
  • София
Аз ви казах, Керем да ги извърти всичките по веднъж в МОЛ-а като промоция, а после те сами ще се запишат в агенцията. Това е като с ваучерите: първата процедура безплатна.  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт